Arama sonuçları: *

1. EXPUGNO

Ipad a 16 mı honor magic pad 2 mi

hem ders çalışmak için hemde oyun oynamak için tablet bakıyorum bütçem 26-27 k bandıda ipad a16 ve honor magic pad 2 arasında kaldım hangisi alınır veya bu fiyat bandına alabileceğim daha iyi tablet varmı
  2. EXPUGNO

20-25 k arası tablet önerisi

wifi+cellular farkı nedir kral
  3. EXPUGNO

20-25 k arası tablet önerisi

merhabalar hem okul için hem de oyun oynamak için kalem desteği olan bir tablet arıyorum max 26k bütçem var
  4. EXPUGNO

15-20 k arası tablet önerisi

merhabalar 15-20 k bütçem var bu bütçeye uygun oyun oynayabileceğim bir tablet almak istiyorum ayrıca grafik tasarımı için kalem desteğide olmalı şimdiden önerilieriniz için teşekkürler
  5. EXPUGNO

ERR_GFX_INIT rdr2 hatası

merhaba dün epic gamesten indirimden rdr2 aldım oyunu idirdim ama oyuna giriş yaptığım andan böyle bir hata aldım hiç oynamadım sorunu nasıl çözebilirim
  6. EXPUGNO

Epic games hesabımı bağladım fakat ulaşamıyorum

reis rockstar destekle iletişime geçemiyorum kkonu seçin diyor ama öyle bir konu yok 1691596888 bro yardım edermisin rockstar destekle iletişeme geçmem için
  7. EXPUGNO

Epic games hesabımı bağladım fakat ulaşamıyorum

merhabalar ben epic games gta 5 i ücteriz verdiğinde almıştım ve epic games hesabımı bir eockstar hesabına bağladım ve o hesabı unuttum oyunu indirdim anca epic games hesabım o unuttuğum hesaba bağlı olduğu için giremiyorum yardım edermisiniz . resimde gösterilen hatayı veriyor
  8. EXPUGNO

10.000 TL fiyat performans sistem önerisi

peki senin önerebileceğin bir sistem varmı
  9. EXPUGNO

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ghost-athlon-3000g-8gb-240gb-sata-ssd-rx6400-oyun-bilgisayari-p-43745 Bu sistem nasıl dostum
  10. EXPUGNO

Merhabalar 10.000 TL değerinde fiyat performans bir oyuncu sistemi önerir misiniz?
  11. EXPUGNO

İnce hesap PCH S Class 1.1 [PC Hocası] | alınır mı

ssd ile kasayı değiştirirsen neden olmasın sana ekstra maliyeti olur ama 200 tl için pc yazık etmeye değmez dostum
  12. EXPUGNO

6000 TL fiyat performan oyuncu pc

hocam önecelikle teşekkür ederim peki bana 10k gibi bütçeli pc önerirmisin 1655957652 hocam ikinci el aklımdan geçmedi değil elimde olan bütçe 6000 tl ama eski pc yi satarsam 10.000 tl gibi bit bütçem olur bana 10.000 tl ye pc önerirmisin peki
  13. EXPUGNO

6000 TL fiyat performan oyuncu pc

Merhabalar 6000 TL ye alabileceğimiz en uygun fiyat performan pc önerileriniz varmı
Geri