Arama sonuçları: *

1. cevdettt

Cs 2 De Fps Yüksek Olmasına Rağmen Akıcı Değil

tamamdır
  2. cevdettt

Nvidia ara yüzünde 3d ayarların yonetılmesı kısmında monitör teknolojisinden gsync uyumlu mu seçeyım yoksa sabit hızı mı ?
  3. cevdettt

Monitörden adaptive sync açınca nvidia panelınde gsync belırıyor monıtorden acıp sonrasında nvidiadan da gsynci açıp tekrar deneyeyım.
  4. cevdettt

Zaten nvidadan açtıktan sonra oyundan açman aynı şey oldugu ıcın fark olmuyor ıkımızınde hz sı 165 yanı 165 fps için gecikme değeri 7-8 milisaniye iken 360 fps oldugunda yanı eğer o ayarı kapatırsan sende fark edersın 3 milisaniyeye düşüyor evet kucuk bı deger gıbı duruyor ama bu gozle fark...
  5. cevdettt

@emreadanir monitör kaç hz(bu arada o vsync açık 2 seneye yakın oynadım ama dun bı kapatıyım dedım evet akıcılık dustu ama gecıkme azaldı bıldıgın bı deneresnız anlarsnızı dedıgımı )
  6. cevdettt

monitörünüz kaç hz acaba eğer 360 falansa zaten cok problem olmuyor ekledıgı ınputlag ama benım gibi 165 veya 144 lerde inputlagı ben bariz bi şekilde hissediyorum.Kapattıgımda net olarak farkediyor 1766660715 evet onları açınca zaten oyun akıcılaşıyor bayağı bi şekilde.
  7. cevdettt

grafik ayarlarımda ekstra bi şey yok her şey en düşükte 4xmsaa kullanıyorum bir tek geri kalanlar aynı.Acaba monıtorumun 165 hz olmasından olabilir mi? 500 600 de alsam oyun ıcınde 300 e dustugu yerlerde 165 ın ustunde bıle olsa oyun kasıyor mesela oralarda nedenıni bilmiorum monitörden mi acaba...
  8. cevdettt

Anladım peki bu oyundaki akıcı olmama smooth diyolar oyle degıl bende ve sebebi acaba %1 veya %0.1 fpse mi bakayım.
  9. cevdettt

tam anlamadım dedıgınızı.Bir daha yazabilir misiniz w11 home kullanıylrum 10 mu gecıp denıyım bır de? @MoOsFoOsy 1766621551 Oyun gerçekten kotu durumda
  10. cevdettt

@bahtsızkarakter bende bakayım bu yüzde bir ayarında neye dıkkat etmem gerek kaç olmalı ?
  11. cevdettt

FPSİ bi yere sabitlediniz mi yoksa full saldınız mı fpsi ?
  12. cevdettt

@bahtsızkarakter attım ama istediğiniz bi şey varsa hemen atayım.
  13. cevdettt

1766593608 @bahtsızkarakter
  14. cevdettt

şuan yapıyorum
  15. cevdettt

tmamadır ama csde 3.parti izleme ızın vermıyor steamın kendı fps goıstergesınde yazıyodu sanırım onu atsam?
  16. cevdettt

takılma yok buna mikro takılma denıyor sanırım.Akıcılık sanki 165 değilde 90 120 hz gibi hissettiriyor kasma takılma yok akıcılığı vsync actıgımdakine gore cok daha az denemek ıstersenız nvidia arayüzünden dikey eşitlme açık yapıp cs girip deneyebilirsiniz bu dediğimi.Fps sağ ustten bakın...
  17. cevdettt

9800x3d ve 5070 ile fps sınırılamasını yaptıgımda akıcılık azalıyor konsoldan da nvida arayüzünden de yapsam akıcılık azalıyor. @GUSE @bahtsızkarakter
  18. cevdettt

Merhaba 165 Hz monitörüm var. FPS'im 500 600 olmasına rağmen oyunumdaki akıcılık V-Sync açıkken yani dikey eşitleme açıkkenki kadar akıcı değil. Onu açınca da oyunda bir gecikme oluyor dolayısıyla bu monitör hzsine sabitlemeyi çözüm olarak görmüyorum en azından benım ıcın. Bunun harici CS2'yi...
  19. cevdettt

CS2 de oranı 16:10 dan 4:3 yaptığımda renkler değişiyor nasıl düzeltebilirim?

sorunu çözebildinizmi renkler sararıyor bende de pencereli tam ekranda sorun yok ama tam ekranda sararıyor 4 e 3 te? @rezpex
  20. cevdettt

9800x3d için hangi soğutma daha iyi?

Herkese merhaba. Elimde SilverStone hydragon D120 hava soğutma var ve bu hava soğutmanın yetmeyeceğini düşündüğümden dolayı sıvı soğutma almayı düşünüyorum. ASUS Prime 360 LC(4200TL) ve Gigabyte waterfall gme 360(4600TL) arasında kaldım. Bu işlemci için bu soğutmalar yeterli mi? Max 5 bin TL'ye...
Geri