Arama sonuçları: *

1. V

GPON ve fiber farklı mı?

Evde modemin yanında fiber sonlandırıcı var mı(gpon)? Modemin yanında küçük varsa ftth dir 1699263232 1699263277 Gpon bu. Bu varsa ftth. Eğer modeme aşağıdan cat6 gelip wan girişine direkt bağlanıyorsa fttb. Gpona aşağıdan ince fiber optik cam kablo gelir.
  2. V

GPON ve fiber farklı mı?

Gpon olan FTTH yani altyapı 1000 mbps'ye kadar destekler. Ama eğer normal fiberse yani aşağıda fiber kutu ve o kutudan eve cat6 benzeri bakır kablo ile internet geliyorsa fiber olur FTTB olur. 100 mbit kadar destekler.
  3. V

Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz

Merhaba @Ruzgar1 Mahallemde FTTH altyapısı var gpon fiber olarak hizmet alıyorum. Hazirandan beri yaşanan paket kaybı ve ani ping artıp inişi sorunum mevcuttu . Turk Telekom müşteri hizmetlerine bildirdim . Arıza kaydı açıldı. Aynı zamanda bölgemdeki müdürlükle de görüşme halindeydim. Evim...
  4. V

ASUS VG248QG 24 0.5 ms Nasıldır?

Monitör nasıldır hemen alacağım? ASUS VG248QG 1693654505 CS2 ve valorant ağırlık oyunlar oynayacağım. Profesyonel için ideal midir bilgi almak istiyorum.
  5. V

Oyun İçi̇nde Çi̇ft Moni̇tör

Yan monitörümü aktif edip cs oynarken ana monitörümde ani dönüşlerde mouse imleci tam ortada beliriyor. Monitörü teke düşürdüğümde böyle bir sorun olmuyor. Nasıl çözerim?
  6. V

R5 5500 Sistem Oyunlarda Takılma

RAM: 16 GB RAM (8x2) Ekran kartı: MSI RTX 3060 Ventus 2X 12g OC. Anakart: MSI A520-A Pro İşlemci: AMD Ryzen 5 5500. Arkadaşlar çok sıkıldım artık, bana yardım olun. Sistemi 1.5 ay kadar önce aldım. CS:GO'da aşırı derecede FPS droplar, takılmalar yaşıyorum. Fps_max 0 da 850 FPS'leri...
  7. V

CS:GO DÜŞÜK FPS VE TAKILMALAR

Hocam bakamıyor musunuz sorunum hala devam ediyor diğer oyunlarda sıkıntı yok.
  8. V

Hocam dün aynı yerde aynı moly ve efektler 400ün altına inmiyordu hiçbir şekilde bugün böyle 1665165295 @EKAloji 1665165444 +++
  9. V

CS:GO oynarken videoda da göreceğiniz gibi oyunumda FPS düşüklüğü var. Ani ve hızlı dönüşlerde hissedilebilir takılmalar da oluşuyor. Valorant oynarken böyle bir sorunum yok Video: https://disk.yandex.com.tr/i/tPI3zWTZiErKtQ Ek Video: https://disk.yandex.com.tr/i/ebL5EtCIadvk9g Sistem; İşlemci...
  10. V

Ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor

Yapıldı. Sonuç aynı
  11. V

Ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor

Selamlar Donanım Arşivi Ailesi; Bilgisayarımda her yolu denedim hiçbir şekilde ekrana görüntü alamıyorum . Sistem çalışıyor. 1)Ram sök tak yaptım. Ram'leri farklı slotlarda tek tek denedim. 2)Farklı monitörde denedim. 3)Ekran kartını söküp onboard görüntü almayı denedim yine görüntü alamadım...
Top Bottom