Arama sonuçları: *

1. towardstoflames

Çözüldü✓ MSI VENTUS GTX 1650 OC VS PNY GTX 1650 DUAL

4500TL ye rtx 2060ı nerden buldunuz acaba?
  2. towardstoflames

AMD Stok Fan üzerindeki termal macun kurumuş, kullanılırmı?

hiç kullanılmadığına eminim ama çok sıcakta sakladım ondan olabilirmi ayrıca 1 sene geçti alınalı
  3. towardstoflames

AMD Stok Fan üzerindeki termal macun kurumuş, kullanılırmı?

Merhabalar yaklaşık 1 sene önce bir bilgisayar topladım ve ekran kartı almayıp bu bilgisayarı apu olarak kullandım. PCIe slotum boş olduğu için Dark Freezer X124 fan kullanabildim. Şimdi ekran kartı aldım ve bu fan PCIe slotunu kapatıyor. Bu yüzden AMD'nin stok fanına geri dönmeliyim. Sorum: Bu...
  4. towardstoflames

Tek fanlı MSI RTX3050 vs Çift fanlı ZOTAC RTX3050

8K-12K arası var ama bugün ince hesaptan alırsam 6000TL'ye var. Ne yazık ki bugün alma şansım yok:(
  5. towardstoflames

Teşekkürler daha fazla araştıracağım ama muhtemelen RX6600'e daha çok yönelicem. Son olarak Armor ve Mech hakkında bilginiz varmı? Hangisi daha mantıklı?
  6. towardstoflames

Yanlış bakmışım fiyatıda baya fark ediyormuş XT'de. Yinede FPS farkı 20 civarı. Sıcaklık sorun yaratmicaksa 6600 düşünüyorum. RTX'i kullanabiliyorsunuz derken Ray Tracing'den mi bahsettiniz?
  7. towardstoflames

Hocam az önce biraz daha testlerine baktımda RX6600XT 30-40fps fark koymuş çoğu oyunda. Ama 10 derece önden gidiyor. Sizce sıcaklık sorun yaratırmı ve nvidia driverlarından vazgeçmeye değermi? DLSS'te kullanamıcam sonuçta FSRyi ise tam bilmiyorum. Ayrıca Ray Tracing işi ne durumda AMD tarafında?
  8. towardstoflames

Merhabalar, yakın zamanda RTX 3050 bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım ve 6000TL bütçem için 2 tane ekran kartı buldum. ZOTAC markası hakkında kötü yorumlar okudum bu yüzden bi sorayım dedim. 6000TL civarı alabileceğim bi MSI ekran kartı var bir de ZOTAC. Eğer ZOTAC alırsam 2...
Geri