Arama sonuçları: *

1. aernaydn

İtopyadan gamepad alınır mı?

İtopya pişmanlıktır.
  2. aernaydn

(A) tuşu basılı kalıyor. Sıkışıyor gibi. PC ye bile başlamadım direk kutusunu açınca tuşları denedim bir sorun varmı diye. Kullanılmış üründe değil kapalı kutu geldi.
  3. aernaydn

Yardım Xbox Series Wireless 9.Nesil GamePad'in [A] TUŞU TAKILI KALIYOR !!!

Aynı sorunu şuan ben yaşıyorum, beyaz olan modeli itopya;dan aldım ve a tuşu takılı kalıyor. İtopya iade ve değişim kabul etmiyor. Ürünü daha dün teslim aldım kargodan.Siz nasıl çözdünüz durumu yardımcı olur musunuz ?
  4. aernaydn

İnternetten aldım mağazaya götürme gibi bi imkanım yok. Microsoft al gönderin ürünü kusur kabul ederse iadesi yapılır diyorlar. 1703586514 Adamlar sağlam olan gamepad i bile geri iade almıyor.
  5. aernaydn

Ürünü itopya satıyor iadesini nasıl Microsoft a yapacaz aga ? 1703579372 İnternetten aldım.
  6. aernaydn

Sattığı ürünü daha 1gün olmuşken iade kabul etmiyor nasıl bir firma ise 1703579316 İadeyi Microsoft a yapın diyor
  7. aernaydn

Ürün kusurlu çıktı iade kabul etmiyor. Microsoft ürünlerinde iade almıyoruz diyor itopya. Ürün daha dün ulaştı elime
  8. aernaydn

5700bitrate ile 1080p60fps dropsuz yayın verilir mi?

4000 bitrate 900p 60 akıcı olur diye düşünüyorum
  9. aernaydn

Zam geldi yeni sistem parçaları bulmam lazım

Şimdi 1050ti ryzen 1200 ki sistemde oynatıyor bu oyunu senin bütçene bağlı. Upgrade edilebilecek bi sistem bulalım bütçe belli ise
  10. aernaydn

Yardım Xdrive Toryum vs Hawk v6

Hawk kullanıyorum kumaş olması terleme yapmasını engelliyor, ve 3d kolçak var bunlar+ yönleri. Metal bacak olması da güzel ağır kaliteli hissettiriyor. Oturma kısmı ile yaslanma yeri arasındaki boşluktan bel desteği kayıyor bilginiz olsun yeni modellerde bu çözülmüş diye duydum
  11. aernaydn

Canon 1200D Lp e-10 Kukla pil tavsiye edermisiniz?

Arkadaşlar konuyu yükseltiyorum, Hepsiburada üzerinden sanger marka ACK-E10 model dummy batarya siparişi verdim, ürünü test ettikten sonra sonuçları sizinle paylaşacağım. Amazon üzerinde daha uygun fiyatlı ürünlerde mevcut fakat ne derecede güvenilir satıcılar bilmediğim için uyumluluk...
  12. aernaydn

hyperX cloud 2 için dönüştürücü tavsiyesi

Merhaba dostlar, hyperX cloud 2 için kulaklık ve mikrofon için ayrı çıkış almam gerekiyor. Kulaklık mikrofonunu zaten kullanmıyorum ve Focusrite Scarlett Solo ses kartında sadece kulaklık olarak kullanmak için kulaklığın mikrofon ve kulaklık çıkışını ayırmam gerekiyor. Ses kalitesinden ödün...
  13. aernaydn

İki farklı marka iki farklı mhz beraber çalışırmı ?

Overclock yaparak veya yüksek olanı diğeri ile aynı değerlere çekerek çalışırsa problem yok benim için. Yeterki durup durup hata vermesin sürekli. Zaten bi süre sonra hepsini satıp yüksek mhz ramler almayı düşünüyorum anakartım 5066mhz destekliyor.
  14. aernaydn

İki farklı marka iki farklı mhz beraber çalışırmı ?

Merhaba arkadaşlar elimde 2x8 16gb 3000mhz ram bulunmakta. Alacağım hazır sistem de 2x8 16gb 3200mhz ram bulunmakta. Anakartımın 4adet ram slotu var, bu farklı marka ve farklı mhz değerlerindeki ramleri beraber kullanma şansım varmı ? Modeller : ADATA XPG Spectrix D41 TUF RGB (2x8GB) 3200MHz...
  15. aernaydn

İtopya'yı tüketici hakem heyetine şikayet ettim

Ürün kusurlu olabilir elektronik işi şans işidir, aynı zamanda yardımcıda olmamış olabilirler yasal hakların olduğu halde. Bunlar internet alışverişi yapan herkesin başına gelebilir. Şimdi sen hakkını arayacaksın iyi güzel hakkında zaten. Fakat yıllardır piyasada bi kalite ve kitle edinmiş bir...
  16. aernaydn

Yeni alacağım sisteme tavsiyeleriniz nedir ?

Anakartı yükseltim diyelim sacede 3200mhz ram seçeneği var. 3600 Mhz ile 3200 MHz arasında 1080p de 15 FPS fark oluyor. Ramler arasında 300-400tl gibi bir fiyat var. Ve 400tl ye hiç bir upgrade 15fps vermez. Hazır sistemlerin iyi yanlarıda var tabii ki. Kasa ve PSU aynı fiyata daha kaliteli...
  17. aernaydn

Ben parçalardaki rgb veya görsele para vermek isteyen birisi değilim dostum hazır sistemlerde anakartlar hep giriş seviyesi kullanılıyor, ve ramler hep 3200mhz
  18. aernaydn

Hangi sistem ?
  19. aernaydn

Merhaba arkadaşlar yeni sistem topluyorum fiyat performans psu, kasa, işlemci soğutucu tavsiyeleriniz bekliyorum. SSD : Kingston NV2 500 GB SNV2S/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD RAM : Corsair Vengeance LPX 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 CMK16GX4M2Z3600C18 Ram EKRAN KARTI : Galax RTX 3060 TI...
Geri