Arama sonuçları: *

1. L

Asus laptopumun bakımını nerde yaptırabilirim

2sene önce Asus rog strix G713rw almıştım fan temizliği ve macunun yenilenmesini vs nerede yaptırabilirim
  2. L

Asus ROG Strix G17 G713RW-KH095W VS Lenovo Legion 5 Pro (16IAH7H) 82RF00N2TX

G713rw kullanıyorum öneririm sana zahmet link atarmısın
  3. L

R5 5600 3070 Ti Nasıl Olur?

Sistemin linkini atarmısın
  4. L

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

Allah rızası için konu kitlenebilirmi yemin ederim konunun başından beri zeka seviyem düştü düz deyin geçinde kapansın artık dünyanın düz olduğunu savunan bir konu nasıl 22 sayfa olabilir ya tamam deyin geçin Bu arada dünya düz katılıyorum (!)
  5. L

İphone çekilen video yu bilgisayardan oynatma

Tamamdır teşekkür ederim
  6. L

İphone çekilen video yu bilgisayardan oynatma

Arkadaşlar iphone dan çektiğim 4k 60 fps videoyu kayıp olmadan bilgisayarımdan nasıl izlerim
  7. L

30k bandında limit biraz zorlana bilir oyun oynamak için laptop önerisi

https://www.techmindbilisim.com/urun/urun-2/
  8. L

Hangi internet Sağlayıcısını Önerirsiniz?

Adsl olunca nasıl oluyor bende türknet bağlatmayı düşünüyorumda adsl varmış sanırım burda
  9. L

İphone 11 vs Se 3 vs 12 mini

++++
  10. L

Kulaklık önerir misiniz

Ses kartını hiç bilmiyorum ya laptop ta kullanıcam yıllardır samsungun milattan önce kalma kulaklığını kullandım önerin için teşekkür ederim
  11. L

Kulaklık önerir misiniz

2300 tl bütcem kulaklık önerir misiniz? arkadaşlar hem ses kasmak için hemde müzik için bassı felan yerinde olan pek anlamam önerilerinizi bekliyorum
  12. L

Yardım 25-30k arası laptop önerisi

https://www.techmindbilisim.com/urun/lenovo-legion-5-pro-82jq011arm/
  13. L

🔥İndirim 🔥Donanım Arşivi Ayın Ürünleri🔥

200tl lik klavye ve fare indirimi çok iyi olmuş Mekanik klavye alma hedefim vardı indirimde görünce çok sevindim ama sanırım sıkıntıları oluyormuş vazgeçtim o yüzden indirimden faydalanıp satın alanlara şimdiden hayırlı olsun
  14. L

bu siteden bu laptop alınır mı

Rica ederim
  15. L

Asus Laptop Ekran Problemi

Rica ederim en kısa zamanda sorunun çözülür umarım
  16. L

Asus Laptop Ekran Problemi

Aynı yerde bende tek şerit çıkmıştı garantiyre gönderdim ekranı değişip yolladılar şuan bi sıkıntı yok
  17. L

bu siteden bu laptop alınır mı

Evet
Geri