Arama sonuçları: *

1. U

Elektronik hurda alımı

kg 35 tl den alırım da sana bir şey kalmaz ki kargo ücretini gönderici ödüyor istersen alırım ama
  2. U

Elektronik hurda alımı

Kaç kg var
  3. U

Elektronik hurda alımı

Geri dönüşüm işinde kullanılmak üzere hurdaya çıkmış elektronik kart alımları yapacağım. ilgilendiğim ürünleri kısaca söyliyim -Sarı tırnaklı ram DDR1-2-3 -Harddisk Kartı -Server Kartı -Atm Kartı Gibi ürünler almaktayım. Ödeme konusunda ürünler elime ulaştığı zaman kargoyu kendim...
  4. U

Battlefield 5 çalışmıyor

Dün steam dan bf5 aldım ve indirdim sabah kalktım gireyim dedim girmedi görseldeki hatayı aldım oyunu sildim tekrar yükledim yine aynı hatayı aldım Bu hatayı nasıl gideririm. Birkaç işlem yaptım ama olmadı onedrive den dosyasını mı ne sildim youtube den baktım onu gösterdi başka bir çözümü varmı
  5. U

YD İphone alırken nelere dikkat edilmeli

yurt dışı olarak iphone alıcağım kapalı kutu olacak cihaz bu cihazın %100 apple ürünü olduğunu nasıl anlıyabilrim model A2896 olduğunu söyledi satıcı telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim hangi kodları nerelere sorgulatmalıyım lütfen bilgisi olmıyanlar cevap vermesin benim için çok önemli bir...
  6. U

300TL Bandında Kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar aktif olarak Rampage G7x runner kullanıyorum ve cihazda 1-2 sorun var. yeni cihaz alıcam veya bu cihazla devam edicem sizce. Gamepower Kizaru mu almalıyım yoksa Rampage G7 Xrunner ile devam mı etmeliyim.
  7. U

Yardım Modem önerisi alabilirmiyimssss

Merhaba ben Turknet e geçmeyi planlıyorum fiber alt yapıya sahip oturduğum bölge ama hangi modemi alsam diye kararsizim eski Turk telekom modemi oturma odasından çekmiyordu bana öyle bi modem lazımki üst kattan bile çeksin ( sadece opsiyonel ) alt katta da tüm odalarda çekse internet yeterli...
Top Bottom