Arama sonuçları: *

1. itsmertkadir

🔥İndirim Colorful Battle-Ax B850m-Plus Wi-Fi 5900tl

Hocam onu gördüm sesten yana problemim yok bazıları da sesi var evet ama o kadarda çok değil çok sesiz alanda çok belirgin oluyor vesaire demiş. 1781900165 hocam eğer 1 1.5k daha fazla ver şunu al daha iyi olur dediğiniz marka model varsa onu alırım ama yok derseniz 2k a ocypus alacağım
  2. itsmertkadir

Sağolun hocam valla kafa ütülediysem kusura bakmayın tekrardan anakartı aldım psu da aldım şimdi kasayı sipariş edeceğim 360 desteği var diyor ocypus sıvı soğutmayı da alacağım sanırım sıvı soğutmada ocypusun üstüne çıkmak için 5k falan gözden çıkarmamız lazım
  3. itsmertkadir

hocam kasa hoşuma gitti psu anakart falan uyuyor fiyatta dediğiniz gibi güzel onu alırım ben 1781899830 hocam bu kasa fanlı geliyor değilmi fansız diye bir ibare göremedim ama
  4. itsmertkadir

Hocam bu mu bana öneriniz 1781899674 kasayı da lianli mi alayım hocam uyarmı bu psu ile
  5. itsmertkadir

Hocam r7 7800x3d anakart şimdi aldığım sizin söylediğiniz ram 2x 16gb patriot cl30 6000mhz ekran kartı 5070 ti tuf white m2 ssd indirimden aldım Kioxia 1tb birde sıvı soğutma alacağım oda gene sizin söylediğiniz Ocypus olacak sanırım eğer kasa psu ya çok para gitmezse onu imkan olursa bi tık...
  6. itsmertkadir

hocam peki önereceğiniz psu varmıdır ya önemli parça onda ne yapacağımı bilmiyorum indirim dışı da alabilirim ama çok pahalı bir şey olsun istemiyorum
  7. itsmertkadir

sağolasın hocam alıyorum bende bu anakartın ve 360 soğutucunun sığacağı bir kasa var mı lianli kasası var gözüküyor ama sığar mı iyi mi bilemedim lianli powerı var bide onu düşünüyorum beyaz o da
  8. itsmertkadir

Hocam colorfula bakıyorumda bir şey soracağım sistem parçalarımla uyumlu olur mı sıkıntı çıkarır mı yani kağıt üzerinde tabii ki ekran kartı işlemci ssd için yeterli fakat uyumluluk açısından ramlerle vesaire olsun çökmeler mavi ekran hataları vesaire yaşar mıyım bazı anakartlarda bu durumların...
  9. itsmertkadir

İndirimden Almayı Düşündüğüm Parçalar

hangisi hocam indirimdekinden mi bahsediyorsunuz.
  10. itsmertkadir

Hocam başka var mı anakart öneriniz indirimden ben https://pckolik.com.tr/urun/B650-EAGLE?ref=akakce&v=1.63 bunu almayı düşünüyordum, https://www.incehesap.com/asus-b650e-max-gaming-wifi-w-amd-am5-b650-soket-ddr5-8000-ocmhz-atx-gaming-anakart-fiyati-84170/ indirimden de bunu buldum sistemi beyaz...
  11. itsmertkadir

İndirimden Almayı Düşündüğüm Parçalar

Arkadaşlar gaming gecesi indiriminden almayı düşünüyorum iyi mi yeterli mi cevaplarsanız sevinirim. Power M2 Anakart Fiyatından dolayı anakartıda Anakart2 bunu almayı düşünüyordum sistem beyaz olacağı için fikir değiştirdim ama daha f/p öneriniz varsa bekliyorum. Sistemin sığacağı bir kasayada...
  12. itsmertkadir

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Link atabilir misiniz hocam birde Power bunu almayı düşünüyorum iyi midir??
  13. itsmertkadir

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

R7 7800X3D 5070 ti sistem için önereceğiniz anakart varmı indirimde ve 1tb m2 var Kioxia nın değermi
  14. itsmertkadir

🔥İndirim Sinerji Karne Kampanyası Başlatmış

Gamergen itopyanın hocam faturayı aynı şirket ismi ile kesiyorlar zaten bi kaç ay önce monitör aldım sorunsuz geldi.
  15. itsmertkadir

7800x3d ve 5060ti İçin F/P Anakart

Anladım hocam çok teşekkürler attığınız msi beyaz gri olan anakart güzel duruyor peki attığınız diğer eagle modelleri mi yoksa msi mı onun için varmı denecek bişey çünkü eğer eagle daha iyiyse renge takılmadan onu alabilirim. Diğer beyaz olanda çok güzel tam beyaz ama bütçemi aşıyor biraz...
  16. itsmertkadir

Hocam öncelikle teşekkürler, b850m force aslında düşünüyordum sistemi beyaz yapmak istiyorum ekran kartım beyaz sıvı soğutucu kasa anakart bunları da beyaz almayı planlıyorum fakat aklıma şöyle bi soru takıldı attığınız b650e modeli ile Gigabyte B650 Eagle ve ya ax olan modeli 16 faz gösteriyor...
  17. itsmertkadir

hocam bana da 6.5 7k ya önerme şansınız var mı açıkçası bende indirimi bekliyorum incehesaptaki ordan güzel bir şey düşerse alacağım ama hangi modellere bakmalıyım en f/p hangisi olur bilmiyorum.
  18. itsmertkadir

Bende aynı işlemci 5070ti 2x 16gb ram ile kullanacağım f/p anakart arıyorum konuyu takipteyim hocam, bu gece gaming gecesi indirimleri olacak onu da bekliyorum ordan güzel bir şey düşerse direk alacağım
  19. itsmertkadir

🔥İndirim Philips Evnia 23.8 180hz Monitör 4099tl

Hocam ölü piksel çıkmadı ışık sızması var ama aşırı fazla değil, arka plan full siyah olduğunda sağ üstte bi parmak uzunluğunda var açıkçası parlaklığı 100 de gece karanlık odada olduğu zaman rahatsız ediyor belirgin oluyor ama parlaklık ful değilse yada arka sip siyah değil de hafif gri ise...
  20. itsmertkadir

🔥İndirim Philips Evnia 23.8 180hz Monitör 4099tl

Aynı monitörü bir kaç ay önce aldım indirimden 3999tl ye gayet güzel renkleri vesaire ben çok beğendim. Ekstradan hoparlör var ve kullanışlı oluyor açıkçası sürekli kulaklık takmak yorucu oluyor arada monitörün üzerindeki hoparlörü kullanıyorum.
Geri