Arama sonuçları: *

1. aagr3siff

Bir Türlü Çözemedim Bu Sorunları Acil Bakabilir Misiniz????

bir değişim olmadı 1715511468 denetim masasındaki sorun asıl daha çok kafamı karıştırıyor
  2. aagr3siff

Bir Türlü Çözemedim Bu Sorunları Acil Bakabilir Misiniz????

İki farklı sorunum var ve nası ne yapacağımı bilmiyorum. Fotoğraf ekleyeceğim. Birinci olarak bu bazı kısımlar ingilizce oldu ve düzeltemiyorum win 11 sl versiyonda bu nası oldu onuda bilmiyorum İkinci olarak denetim masasından hiçbirşey kaldıramıyorum. Şimdiden sağolun
  3. aagr3siff

Windows 11 SL de yarı ingilizce yarı türkçe oldu

Bilmiyorum nasıl olduğunu ama bir anda böyle bazı yerler ingilizce oldu.
  4. aagr3siff

Laptopum düşük fps veriyor

halletireyim en kısa zamanda
  5. aagr3siff

Evet thermal limit yiyormuşum 90 dereceyi gördüğü anda gücü azaltıyor ama alalı 1.5 sene oldu temizliğini düzenli olarak yapıyorum ama termal macun falan değişimi gerekiyor
  6. aagr3siff

Aynı sıcaklık değerlerinde böyle bir sorunum olmuyordu daha önce 1709896214 lisanslı olarak geçme şansım varmı peki win11 yüklü olarak almıştım 1709896766 Biraz baktım acaba düşük güç mü çekiyo diye ama ekran kartım 75w lık versiyon ancak 25w çekiyor çıkamadım işin içinden
  7. aagr3siff

reset attım birkaç oyunda bakıcam yarın haber veriririm 1709812593 hala aynı sorunda bir değişim yok
  8. aagr3siff

Laptop uyanırken parola istiyor nasıl kaldırırım

Arkadaşlar hallettim microsoft hesabından yerel hesaba geçince düzliyor Benim birde diğer bir sorunum var onu konusunu da açmıştım asıl ona bakabilirseniz çok sevinirim
  9. aagr3siff

oda işaretli değil kanka
  10. aagr3siff

Olmuyo kanka illa şifre yaz diyor
  11. aagr3siff

Kanka bunu yapabiliyorum zaten çözüm bulamadım belki bilen vardır diye yazdım
  12. aagr3siff

Dün reset attım laptopuma ve uykuya geçtikten sonra parola isteyip duruyor nasıl kapatıcam?
  13. aagr3siff

1 sene oldu alalı driver güncellemesi dün gelmişti game ready sürücüsü ilk güncelledim hala devam edince eski sürümleride kurdum ama değişiklik yok maalesef
  14. aagr3siff

birinin yazmasını bekledim kanka RTX3050 Tİ İ5 11400H 16 GB RAM Asus Tuf F15 Kısacası böyle oyun içinden resimde attım bu özelliklerle bu fps deli saçması ve anlam veremedim
  15. aagr3siff

Normalde Forza Horizon 4 te 100 civarları NFS Paybackte de 80 90 arası fps alırken 2 gündür ekran kartı tümüyle kullanılmasına rağmen 30 40 fpsleri geçmiyo
  16. aagr3siff

Rehber (Asus ROG) Armoury Crate'e Yeni Bir Bakış ( SİL ? )

Hocam klavye aydınlatma kısmında ekstralar var mı elimde tuf f15 var ve biraz canlılık katasım var laptoba kısa bir özet geçebilir misin
  17. aagr3siff

rtx4050 fps drop sorunu

evet 8+8 daha net ve stabil sonuç verir diye düşünüyorum bende ha denersen hocam 8 + 16 yı değerleri paylaş bizimle öğrenmiş olalım
  18. aagr3siff

rtx4050 fps drop sorunu

Hocam Asuslarda genelde çift kanal ram performansı çok fazla etkiliyor bende de 3050 ti asus tuf var bi 8 gb daha takıp çift kanal yaparsanız bir şey kalmayacaktır
  19. aagr3siff

Fps neden düşük yardım lütfen

Hocam bi çılgınlık yapıp bir de ekran kartı alsaydın büyük ihtimalle parçalar arasında uyuşmazlık var herhalde.
Geri