Arama sonuçları: *

1. N

Intel core İ5 6400t CPU 2.20 ghz ye ekran kartı önerisi

Eskiden kalma HP marka bir bilgisayarim var. Ekran kartı yandı ve yeni Ekran kartı alicam. Bilgisayarın işlemcisi Intel core İ5 6400t CPU 2.20 GHz. İlk sorum farklı bir ekran kartı taksam marka PC olduğu için uyarmi. İkincisi ise önerdiğiniz ekran kartı varmı?
  2. N

Intel i5 6. Nesil işlemciye ekran kartı önerisi

Çok eski olmayan bir bilgisayarim var markası HP ekran kartı yandı ve bende kenara koydum. Şu an yeniden kullanmak istiyorum ama ekran kartı lazım. İşlemcisi Intel i5 6. Nesil.hangi ekran kartıni alabilirim
  3. N

Hangi ev interneti daha iyi

şu an oturduğum yerde hem turkcell hemde türknet altyapısı yeni geldi ikiside kutu koydular binaya her ikiside 1000 mbps ye kadar destekliyor
  4. N

knk ne kadar hız alıyorsun knk hem türknet hemde fiber altyapısı var
  5. N

öncelikle selamın aleyküm. eve yeni internet bağlatıcam ama hangisini bağlatıcağımdan tam emin değilim sizce hangi internet sağlayıcısı daha iyi yardım ederseniz sevinirim.
  6. N

LoL de uyumsuzluk sorunu

Nasıl yapıcagimi söylermisin reis
  7. N

LoL de uyumsuzluk sorunu

Bu knk 1660256670 1660256748 1660257089 Hata veriyor knk fotoya ama metinde şu yazıyor" league of legends mevcut uyumluluk modu ayarlarıyla başlatılamıyor. Programı kapatmayı, uyumluluk modu ayarlarını devre dışı bırakmayı ve yeniden başlatmayı dene sorun devam ederse oyuncu destek ekibi ile...
  8. N

LoL de uyumsuzluk sorunu

League of legends oyununa girerken bana uyumsuzluk sorunu verdi ne yapmam lazım
  9. N

Sıfır Bilgisayar 1.5 ayda 2 kere bozuldu ne yapmam lazım. Beyler bu PC yi iade edebiliyormuyum?

Belirttim iade istiyorum dedim fakat bana montajı yapılmış ürünlerin iadesi olmaz dendi ve iade kabul etmedi
  10. N

Sıfır Bilgisayar 1.5 ayda 2 kere bozuldu ne yapmam lazım. Beyler bu PC yi iade edebiliyormuyum?

İade istedim ilk 15 gün iade hakkı varmış. Ondan sonrası tamir oluyormuş
  11. N

İlk bozulması mavi ekran verdi gönderdim yapıldı geri geldi 6 gün geçti ondan sonra ise kasa rgb lerinde sıkınti oldu bir daha gönderdim.
  12. N

Sinerji bilgisayardan 1.5 ay önce yeni bilgisayar aldım daha 1.5 ay da 2 kere bozuldu. Ne yapmam lazım. Para iadesi vermiyorlar. Gönderin yapak diyorlar. Sürekli gönderecekmiyim bunu. Ne yapabilirim fikriniz varmı.
Geri