Arama sonuçları: *

1. conterct

Çözüldü✓ Samsung Odyssey G65B elektrik gelmedi

2 gün önce aldım ben de aynı cihazı. Bugün elektrik kesintisi oldu ancak bahsettiğiniz gibi bir durum olmadı. Kabloları çıkarıp takın olmadı aldığınız yerle görüşün.
  2. conterct

Samsung Odyssey G65B 240 hz de monitörde görüntü gidiyor

@Fantastiktürk hocam siz kullanmıştınız sanırım bu monitörden. Bilginiz var mı?
  3. conterct

Samsung Odyssey G65B 240 hz de monitörde görüntü gidiyor

Arkadaşlar ürün bugün geldi. HDMI kablosu elimde kalitesiz bir şey var Hytech marka. Üzerinde 2.0 desteklediği falan yazıyor. Deneme amaçlı bakayım diye laptopumla bağladım. Başta sıkıntısız açıldı. Ana ekran olarak ayarlamaya çalıştım bir süre. Sonrasında Windows+P ile uzat seçeneğinden yaptım...
  4. conterct

11Bin TL 2k Monitör tavsiyesi

@Fantastiktürk hocam sizin güncel tavsiyeniz var mı acaba?
  5. conterct

11Bin TL 2k Monitör tavsiyesi

Şu an için Philips Evnia 27m2n5500/0 ile AOC Q27g4X arasında kaldım. Malzeme kalitesi bakımından MSİ G274QPF E2 de aklımı çeliyordu aslında ama şu an gereksiz pahalı olmasından dolayı (10.500TL) onu eledim. Philips ya da Aoc İkisinden birini fiyat veya satıcı bakımından avantajlı yakalarsam...
  6. conterct

Gigabyte aorus 3070 laptop kasma sorunu.

Hocam o ihtimale karşı format attım ancak eskisi gibi takılmalar devam etti.
  7. conterct

Mux yok bu modellerde. Prize takılı ve yüksek performans modundaydı bu takılmalar olurken.
  8. conterct

Arkadaşlar bilgisayarı alalı bir hafta oluyor. Gigabyte KP XD modeli. İntel i7 11800h işlemci ve rtx 3070 ekran kartı bulunuyor. Bilgisayarı aldığımdan beri 3-4 sorunla karşılaştım. İlk sorun GTA 5le başladı. İlk günlerde sıkıntı çıkarmayan oyun 1-2 gün sonra kasmaya,drop girmeye başladı. Gpu...
Geri