Arama sonuçları: *

1. O

SNOWMAN T6 ULTRA MONTAJ İÇİN GELEN BEYAZ PLASTİKLER KIRILDI

https://tr.aliexpress.com/item/32355358981.html?spm=a2g0o.cart.0.0.3bd83c00Q4voRy&mp=1 bunu alıcam sağolun 10 tllik şey 50 TL'ye gelcek ama fanı hiç kullanamamaktan iyidir
  2. O

hocam google da araştırınca böyle şeyler buldum sizce alıyım mı benimkinin aynisi galiba
  3. O

istanbul bahçelievler soğanlı mahallesi
  4. O

hocam stok fanın tırnağından alsam beyaz plastigini çıkarıp denesem olur mu sizce fazla gelirse kısaltırım falan ?
  5. O

kadıköy yazıcıogluna gidicem son çare
  6. O

arkadaşlar snowman t6 ultrami montajlıcaktım ama beyaz plastikleri kendi dikkatsizligimden dolayı kırdım sadece 1 tanesini saglam onun ile klipsi anakarta tutturup içine siyah uzun vidayı parmağımla basıp geçirebiliyorum ama 3 tane daha lazim vidam var ama beyaz plastik dübelimsi şeyden olmadigi...
  7. O

KASAMA BELİRTTİĞİM SOĞUTUCU SIĞAR MI

POWER BOOST VK-C013B RGB 500W USB 3.0 Mid Tower Kasa ya sahibim x3440 ımı stok fan ile stok olarak kullanıyorum oc yapma isteğim var bunu için de Snowman 6 Bakır Kanallı 3 Fanlı Rainbow X6 Cpu Fan Işlemci Soğutucu almak istiyorum ama kasama sığar mı diye şüphelerim var kasamın ebatları:405 x...
  8. O

1400 TL 2. SİSTEMİ TOPLADIM 1 YILDIR KULLANIYORUM AMA UPGRADE VAKTİ GELDİ ÖNERİ VAR MI

500w enerji verimliğili olmayan powerboost btse 500 var büyük ihtimal besleyebilirm yani ekran kartını rx580 alsam %95 performans alırım diyorsan mantıklı %5 darboğazdan harbi bi şey olmaz bence de iyi bi soğutuc da almam gerkeiyo galiba çünkü 3.6ghz veya 4 e çekmem gerekicek oc ile
  9. O

1400 TL 2. SİSTEMİ TOPLADIM 1 YILDIR KULLANIYORUM AMA UPGRADE VAKTİ GELDİ ÖNERİ VAR MI

arkadaslar Abdullah abinin 1400 tl 2. el pc sini geçen yıl yazın topladım ve çok memnunum fakat artık bannerlordun da çıkmasıyla (8 yıllık warbandcıyım) 1080p de sistemin yetersiz kaldıgını dusunmekteyim ve upgrade arayıslarındayım şu anki parçalar Gigabyte P55-UD3L ANAKART INTEL XEON X3440...
Geri