Arama sonuçları: *

1. H

Çözüldü✓ Babam için tws kulaklık önerisi

teşekkür ederim siparişini verdim hoşuna gitti
  2. H

Çözüldü✓ Babam için tws kulaklık önerisi

arkadaşlar babam için tws kulaklık almak istiyorum. bütçem maksimum 2K. genel olarak araç kullanırken telefonla konuşmak için kullanılacak, o yüzden mikrofon performansı önemli. mikrofonun yanında ses performansıda kötü olmsın ve silikonsuz olsun lütfen. herkese şimdiden teşekkür ederim.
  3. H

Çözüldü✓ Işlemcim temizledikten sonra aşırı ısınmaya başladı

sorun sıvı soğutucumdaymış garantiden geldi anca takabildim ve şuanda 60 dereceyi geçmiyor teşekkür ederim
  4. H

Çözüldü✓ 80.000 bütçe laptop önerisi verebilir misiniz?

arkadaşlar donanım arşivinin geçenlerde paylaştığı game garaj 5070ti lı laptobu aldım indirimde yardımınız için teşekkür ederim
  5. H

legion göremedim omenden mi bahsediyorsun
  6. H

asus tuf buldum bitane sizce nasıl almaya değer mi özellik bakımından yeterli gibi geldi
  7. H

peki 40 serisi önerir misin 5060 yerine 4070li bir laptop nasıl olur mesela önerirsen model olarak tavsiye verebilir misin?
  8. H

peki 5070ti ne önerebilirsin bütçeyi arttırsam marka olarakta asus tuf serisinin en sıkıntısız laptoplardan olduğunu biliyorum asus marka önerebilirsen daha iyi olur sanki
  9. H

arkadaşlar şuan güncel laptoplardan veya 40 serisi laptoplardan pek haberim yok oyun amaçlı almayı düşünüyorum bütçem 80 bin ekipmanlar hariç bana güçlü beni yormayacak uzun ömürlü bir laptop önerebilir misiniz? indirim mi kovalayayım yoksa alıp geçeyim mi?
  10. H

orjinal fanı var işlemcinin sadece onunla bir deneyeyim
  11. H

neyse garanti yolları gözüktü gibi yapacak bir şey yok 1756323087 var mıdır peki bunun bir çözümü bu arada ek olarak termal macunu da yenilediğimi ekliyim.
  12. H

ekran kartında bir sıkıntı yok cpu %100de çalışmıyor %10larda çalışıyor sıkıntı orda değil muhtemelen pompada
  13. H

hocam oyun oynuyordum baktım çok ısındı sisteme baktım 60dereceye çıkmayan işlemcim 100 derecelere çıkmış sonra sistemi kapattım yeniden açtım cpu over temperature hatası verdi sonra komple kapatıp bekledim sistemi geri açtım ama hala o derecelere çıkıyordu boştayken bile 1756322497 i5 13400f...
  14. H

ek olarak anakartımda kırmızı ışık ve sistemi açmaya çalıştığımda cpu over temperature hatası veriyor
  15. H

merhabalar dün kasamı temizlemek için dükkana götürdüm ve sadece fanlarına ve içine hava tuttum. eve getirirken kapıyı açmak için kasayı yere koymuştum ve kasa düşüp camı patladı neyse asıl konuya gelecek olursak daha öncesinde radyatörün araları aşırı toz dolduğu için işlemcim ısınıyordu şuanda...
  16. H

RAZER Basilisk V3 Pro mu? Logitech G PRO X Superlight 2 mi ?

kız arkadaşım için bakıyorumda ikiside hoşuna gitti tutuşu pek önemli değil onun için görüntüye daha çok önem veriyor ben de performansları birbirine yakın olduğu için bir sormak istedim 1727430760 geçen gün attack shark x3 pro ya rastladım o mouse ile logitech benzer gibi sensör olarak attack...
  17. H

RAZER Basilisk V3 Pro mu? Logitech G PRO X Superlight 2 mi ?

iki mouse arasında kaldım sizce hangisi daha iyi? razer mı? yoksa +200 TL'ye yakın farkla logitech mi?
  18. H

Yardım Asus tuf 4070 mi 4060 mı alınır?

4070li bir asus tuf almaya karar verdim ama istediğim sadece ekranı 15.6 olmasın o da yok trde
  19. H

hp victusun tasarımı hoşuma gitmiyor açıkçası
  20. H

4060 laptop 4070 laptop bütçe olarakta kredi çekeceğim veya taksitle alacağım için bir bütçe belirlemedim açıkçası ama 55 veya 60 diyebilirim
Geri