Arama sonuçları: *

1. R

Max 30k bütçe laptop önerisi

Arkadaşlar elimdeki Acer Aspire A715-51G Laptopu satıp üstüne biraz ekleyip laptop almak istiyorum. Tek kriterim şarjının uzun gitmesi, oyun oynamıyorum dolayısıyla ekran kartlı bir şey olmasına gerek yok. Şarjı en azından 5-6 saat gitsin yeterli.
  2. R

Uygun fiyatlı mouse önerisi

Teşekkürler, rica etsem aynı özelliklerde kablosuz en uygun alternatiflerini de atabilir misiniz acaba?
  3. R

Uygun fiyatlı mouse önerisi

Arkadaşlar yıllardır cs oynuyorum ve senelerdir kullandığım mouse um sonunda bana veda etti. Birçok farklı mouse denedim fakat hepsinde yeterince hızlı çevirdiğimde flick atarken mouse takılıyor saçmalıyor oyunumu engelliyor. Önereceğiniz mouseda bunu yaşamak istemiyorum en önemli şey. Onun...
  4. R

A715-51g sata ssd takılabilir mi?

tamamdır çok teşekkürler
  5. R

A715-51g sata ssd takılabilir mi?

Acer Aspire 7 A715-51g laptopa sata ssd takabilir miyim? içini açmadan emin olmak istiyorum acer desteğe mail attım saçma sapan alakasız bir cevap verdiler uğraşmak istemedim. bilgili olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba.
  6. R

Laptopumun kocaman şarj adaptöründen kurtulmak istiyorum.

Acer aspire 7 A715-51g kullanıcısıyım. Laptoptan çok memnunum fakat şarjı az gidiyor ve gittiğim yere kocaman adaptör taşıması yoruyor açıkçası. Daha yavaş da şarj olacak olsa normal telefon şarjı gibi bir adaptör bulabilir miyim uyumlu olacak şekilde? Cihazda type-C girişi var fakat oradan şarj...
  7. R

Samsung Tab A 2020 KASMA SORUNU

tab a 2020 model tabletimi aldığım günden beridir hiç kullanmadım desem yeridir. Bugün elime aldığımda çok kastığını fark ettim, format attım sanal bellek yükledim fakat düzelmedi. zaten oyun oynamıyorum sadece şuan günlük işlerim için ihtiyacım var fakat menüler arası geçişte bile kasıyor. bunu...
  8. R

Çözüldü✓ Acer Aspire 7 A715-51G şarjdan sökünce açılmıyor

laptopumu şarja takmadan açamıyorum. şarj cihazını takıp açtıktan sonra şarjdan söktüğümde saatlerce kullanabiliyorum ama ne olursa olsun uykuya da alsam kapatsam da şarja takmadan açılmıyor. battery reporta baktım pil sağlığı neredeyse %100. yazılımsal olduğunu düşünüyorum ama bi sonuca...
  9. R

Çözüldü✓ RTX 3050 ekran kartı sadece 1gb vram kullanıyor

söylediklerinizi mantıklı buluyorum fakat fpsimin düşük oluşunu anlamlandıramıyorum. Daha önce kullandığım pc şuankinden daha kötü olmasına rağmen daha iyi fps veriyordu. şimdiye kadar csgo, valorant da denedim. şuan rust indiriyorum teyit etmek için tekrar yazacağım.
  10. R

Çözüldü✓ RTX 3050 ekran kartı sadece 1gb vram kullanıyor

Görsellerde de koyduğum gibi yeni aldığım laptopumda denemek için bir oyuna girdiğimde sadece 1gb vram kullandığını ve oyunumun fps inin düşük olduğunu görüyorum bunun sebebi nedir?
  11. R

Beyler yeni monitör tavsiyesi?

Rampage rm-244 öneririm, fiyatı yüksek ama kullanışlı.
  12. R

1920x1080p yayın sistem gereksimleri

7.60 Uplad ile 1280x720 yapman daha mantıklı olur diye düşünüyorum
  13. R

bilgisayarım Hangi Oyunları Kaldırır?

Max Payne 1 ve 2 Oynayabilirsin, Tavsiyemdir.
Geri