Arama sonuçları: *

1. A

PS5 kolu bilgisayara kablo ile bağlanmıyor

Bilgisayar direkt konsolu görmüyor. Kulaklığı çıkarıp baktığımda güncel diyordu.
  2. A

Önceden denediğimde olmuştu ama.
  3. A

Aynı kabloyu PS5 de denedim oldu. PC de olmadı.
  4. A

Neden? Önceden bağlamıştım. Kablodan kastığım içinden çıkan USB den bahsediyorum.
  5. A

PS5 kolunu kabloyla bilgisayara bağladım olmadı. Sonra kulaklığın kablosunu çıkardım oldu. Kasamda 2 tane ayrı USB girişi var biri takılıyken diğeri çalışmıyor. Hem kulaklığın hem konsolun aynı anda çalışmasını istiyorum. Neden kaynaklandığını anlamadım. Önceden yaptığımda hiçbir sorun yoktu...
  6. A

PS5 başkasının hesabını ana hesap yapamıyorum

Arkadaşımla PSN kardeşliği yapmak istiyoruz ve bildiğim kadarıyla benim onun hesabını ana hesap yapmam, onunda benim hesabımı ana hesabı yapması gerekiyor. Ben onun hesabına girince normalde görünmesi gereken "konsol paylaşımı ve çevrimdışı oynama" yazısı yazmıyor. Ne yapabilirim?
  7. A

CS:GO keydrop günlük kasa sınırsız mı

Keydropta günlük 1 tane bedava kasa açabiliyoruz. Sitede dolaşınca Böyle bir şey gördüm. Bu şartı yerine getirdiğimiz zaman sadece o gün içinmi bedava kasa açabiliyoruz yoksa bundan sonra her gün bu kasadan da 2 tane açabiliyoruz? Bir de keyropta bir skin aldığımız zaman çekmek için herhangi bir...
  8. A

FIFA 2022 indirime girer mi?

Mart ayında olan indirimde FIFA 2022 indirime girerse almayı düşünüyorum. Sizce girer mi?
  9. A

EA Play oyunlarını oynama süresi sınırlı mı?

It Takes Two adlı oyunu arkaşımla oynamak istiyorum. Oyuna 400TL vermek yerine 1 aylık EA Play almak daha mantıklı geliyor. Benim birkaç sorum var. Öncelikle arkadaşımda Xbox Game Pass mecvut arkadaşım da Game Pass bende EA Play üyeliği varken beraber oynayabilir miyiz? Oyunu bir kişinin alması...
  10. A

Xbox series X mı? Playstation 5 mi? Xbox series S mi?

zaten bir bilgisayarım var. PS5 Alırsam yurt dışından getirme ihtimalim mevcut ve yurt dışından alırsam burada kinin hemen hemen yarı fiyatına geliyor. Bu yüzden ps5 yanayım birazda olsa. Konsol alırsam babamla da oynayabilirim diye düşünüyorum.
  11. A

Marvel's Spider-Man remastered görev gelmiyor

İzlediğim Oynanış videosunda buradan sonra adam devam ediyordu. Sanırsam adam DLC paketlerini de bitiriyordu. Yardımın için teşekkür ederim
  12. A

Hocam ben oyuna yaklaşık 5 aydır girmiyordum uzun bir aradan sonra girdim. En son buradaydım diye hatırllıyorum. 1676831409 bende öyledir diye düşündüm. Haritada olan tüm yan görevleri yaptım ona rağmen yeni görev gelmedi.
  13. A

Marvel's Spider-Man remastered oyununda ana hikayede %83 ilerledim ve görev gelmedi. Yan görevlerin hepsini bitirdim ana hikayeden ilerlemek istiyorum fakat gözükmüyor. Görev almak için bir yöntem var mı?
  14. A

CS:GO ses gelmiyor ne yapmam lazım

Oyun orada gözükmüyor maalesef 1674040333 hoparlörüm bozuk olduğundan deneyemedim. Konsoldan sesleri kapatmadım hatta ses gelsin diye birkaç tane kod girdim olmadı. kulaklığı tekrardan yapılandırdım olmadı
  15. A

o tür basit şeyleri deenedim. Olmuyor bütün ses aygıtlarını denedım olmadı
  16. A

Csgo dışında diğer herşeyde ses geliyor. Sadece CS:GO da ses gelmiyor. Oyun dosyalarını doğruladım, Sürücü güncel, Pc yi yeniden başlattım ama sorun hala devam ediyor ne yapsam düzelir?
  17. A

Steam aile paylaşımı olmuyor.

Arkadaşım böyle bir hata alıyor. Ne yaparsak düzelir?
  18. A

Csgo maç geçmişi izlerken oyuncu değiştirme

işe yaramıyor
  19. A

Csgo maç geçmişi izlerken oyuncu değiştirme

Csgo maç geçmişi izlerken oyuncu değiştirme komutu acaba nedir?
  20. A

Bilgisayarim siyah ekranda kaldı

Bu sorun önceden de başıma gelmişti. Pc yi kapatıp tekrar açınca pc aciliyor fakat her seferinde pc yi kapatıp açmak istemiyorum. Bunun açılması için ne yapmam lazım? Ekran ful siyah ekran sadece bir tane _ işareti beyaz şekilde belirip yok olup geliyor.
Geri