Arama sonuçları: *

1. M

Bilgisayarım son günlerde çok donup kasmaya başladı

En son bilgisayarımdaki ssdyi çıkartıp farklı bir laptopa takmıştım. O laptopu kullandıktan sonra ssdyi şuanki kıllandığım laptopa taktıktan sonra fark ettimki eski gücünü vermiyor ve bilgisayar çok yavaştı. İçindeki tüm oyunları, gereksizleri, oyun dosyalarını ve indirilenlerdeki boşlar dahil...
  2. M

LFS Adlı Oyunda Hata ile Karşılaşıyorum

Merhabalar, öncelikle LFS adlı oyunumda karşılaştığım hatayı sizlere bildirmek istiyorum. LFS adlı oyunda templock yani (tekerlek ısınmasını engelleyen bir uygulama) templock v242'yi açıp [master-switch] butonuna tıkladığımda oyun crash verip kapanıyor, ama arkadaşımın bilgisayarında aynı oyun...
  3. M

Arkadaşlar başlangıçta nasıl .bat dosyasını açabilirim?

Arkadaşlar merhaba, sıradan bir minecraft oyuncusuyum. Afk client yani .bat dosyasını nasıl başlangıçta otomatik açabilirim? Her türlü shell:startup denedim olmuyor. İşlenemeyen özel dosya diyor ve kendini kapatıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  4. M

Arkadaşlar başlangıçta nasıl afk client açabilirim?

Arkadaşlar merhaba, başlangıçta otomatik afk client yani .bat dosyasını açmak istiyorum. Her seferinde baslat.bat açılıyor işlenemeyen özel dosya diye kapatıyor, nasıl çözebilirim?
  5. M

Xbox 360 almayı düşünüyorum sizce almalımıyım?

Açıkcası ps3 sevmiyorum, çünkü kuzenimde var. PS3 daha gta 5 gibi zorlu oyunları açamıyor bile, ama xbox 360 bu gibi konularda gayet başarılı
  6. M

600₺ kulaklık önerisi

sana bunu önerebilirim...
  7. M

Xbox 360 almayı düşünüyorum sizce almalımıyım?

Merhabalar, öncelikle 2022 yılında kendime bir xbox 360 almak istiyorum. Sizce almalımıyım sizinde fikirleriniz önemli. Link: https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-360-jtag-250-gb-hafiza-30-oyun-jtagli-p-HBCV00000G8UMJ
  8. M

Samsung Odyssey G3 Alınır Mı?

bu bütçeye göre iyi ama daha güzelleride var bu bütçene bağlı
  9. M

Güç kaynagından ses geliyo

bir fişi kontrol edin fişle alakası olabilir 1667828839 kasanızdaki powere giden kablolara bir bakın çok mu ısınıyor veya güç kabloları tam takılımı diye bir bakın
  10. M

normaldir oyunun gücüne bağlıdır ama düşük oyunsa onu bilmiyorum 1667828742 oynadığınız oyun nedir ?
  11. M

kaç wat ?
  12. M

Yardım 300-450 tl arası kalvye önerisi bilindik bir marka

Ben su falan dökmeyeceğim,fakat bilindik birilerinin memnun olduğu bir klavye arıyorum. Sizce gamepower nasıl bir klavye açıklarmısınız ?
  13. M

Yardım 300-450 tl arası kalvye önerisi bilindik bir marka

Merhaba,ben bugünlerde 300-450 tl arası klavye almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum.Sizlerin kararıyla ilgii bir klavye alacağım. Sizce hangi kalvyeyi almalıyım? Lütfen yanıtlarınız benim için çok önemli
  14. M

1.300-1.500 TL Arası Tablet Önerisi

ama dostum bu fiyata 64 gb yer ve 4 gb ram(bellek)li tablet bulamassın o yüzden bence önerdiğim tableti al...
  15. M

Ryzen 7 5800 vs 5800X

arkadaşım yurt dışından almış ryzen 7 5800 arkadaşım bir bilgisayar delisi ona sordum bu işlemci nasıl diye kullanlır iyi bir işlemci dedi dostum
  16. M

bu uygun değilse bunu öneririm...
  17. M

Ryzen 7 5800 vs 5800X

Hocam öncelikle AMD Ryzen 5800X daha iyidir. Çünkü AMD Ryzen 7 5800 daha az performans verir
  18. M

2500tl tablet önerisi

https://www.trendyol.com/lenovo/tab-m10-hd-tb-x306f-za6w0026tr-4-gb-64-gb-10-1-tablet-p-101391924 bence bu iyi
  19. M

https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-tab-a7-lite-t220-p-118641711?boutiqueId=61&merchantId=105149&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true bunu öneririm
  20. M

24'' IPS 1080P Monitör Tavsiyesi.

ama benim tavsiye ettiğim monitörü bayadır kullanıyorum ve markası iyi
Geri