Arama sonuçları: *

1. H

Sistemim Fazla Mı Sıcak?

Asus Armoury Crate kirmizi renkli gösteriyor da dereceleri merak ettim hocam teşekkürler.
  2. H

Sistemim Fazla Mı Sıcak?

Merhabalar arkadaşlar, yeni aşağıdaki sistemi aldim da A Way Out' ta GPU 76 CPU 78 derece gordu. Bir sey olmaz degil mi? https://www.gaming.gen.tr/urun/180980/eastergamers-tv-e6-intel-i5-12400f-asus-tuf-geforce-rtx-3070-ti-gaming-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS
  3. H

Asus Rog Strix Go 2.4 Wireless Dip Ses Sorunu

Arkadaslar yapmam gereken ayar falan varsa soyler misiniz ciddi şekilde dip ses var.
  4. H

M2 SSD'nin etiketini sökeyim mi?

Tamamdir hocam cok tesekkur ederim.
  5. H

Bant gibi bir sey. 1656774230 Hocam bu bant gibi bir sey ısınmaya yıl açmaz degil mi?
  6. H

Tesekkurler herkese, acaba sökmezsem ısınır mi falan diye sorayım dedim.
  7. H

Arkadaslar resimde gördüğünüz SSD'de üstteki etiket gibi seyi sokeyim mi kalacak mi? 1656773944 Şu üstünde Crucial yazısı olan yeri kastediyorum.
  8. H

ASUS ANAKART M2 SSD TAKMA

Merhabalar anakartta M2 takma vida ile değil de bir kelepçe ile oluyor bu kelepçeyi takınca sabit mi olmasi gerekiyor acaba ben taktım da cok hareketli bir şekilde su anda. Acaba oturtamadim mi diye meraktayım.
  9. H

Çözüldü✓ Anakart Hakkinda Bir Soru

Sag olun hocam.
  10. H

Çözüldü✓ Anakart Hakkinda Bir Soru

ASUS PRIME B660M-K D4 INTEL ANAKART' ta arkadaşlar iki M2 yuvasi da PCle 4.0 destekliyor mu arkadaşlar?
  11. H

Çözüldü✓ Anakarttan Cikan Bu Kablo Ne?

Sag olun hocam.
  12. H

Tamamdir tesekkur ederim hocam. 1656769261 Tesekkurler. 1656769277 Tesekkur ederim öyleymiş. 1656769441 Hocam bunu bir yere falan takmıyorum degil mi?
  13. H

Merhabalar hazir sistem almistim da bu kablo ne oluyor acaba?
  14. H

Bu Sistemde Kulakligi Kullanabilir Miyim?

Boyle bir sey uygun mudur hocam?
  15. H

Steam hata veriyor yardım

Bende de ayni sorun var şu an Papara Black Card hata veriyor. Papara' yı aradim. Kartınızda bir sorun gözükmüyor aldığınız yer ile irtibata gecin dediler.
  16. H

Donusturucu onerir misiniz?
  17. H

Hocam nasil kullanabilirim o zaman?
  18. H

Arkadaslar merhaba kablosuz kulaklığım Type-C ile baglanti kuruyor. Aşağıdaki sistemi sipariş etmiştim de Type-C girişi var midir acaba yoksa da dönüştürücü onerir misiniz...
  19. H

Hangi Mouse Daha Mantıklı

Iste bu kafami karıştırıyor. Kablosuz hic kullanmadım fikrim yok o yuzden.
Top Bottom