boıs guncellenmıyor. 5 6 videoya baktım forumlara baktım ama yok olmuyor. rev 1.2 rufus her sey tam olduguna eminim. q flash a tıklıyorum her sey dogru en son bilgisayar reset atıyor. bıosa gırıyorum bakıyorum yok guncellememıs yardımcı olur musunuz?
Amd nvdia farkını bilmiyorum. Genel amacım oyun yani bu konularda biraz cahilim kusuruma bakmayın. Bu sene üniversiteyede gideceğim laptop mu alsam diyede dusunuyordum. Sanırım hazır sistem alacağım bu fikrime katılıyor musunuz?
1720550187
Biraz kafa ütülemişim asil amacım oyun oynamak. Hazır...
Az biraz bilgim var. Hangi hazır sistemi alacağıma karar veremedim. Tavsiye verirseniz cok mutlu olurum.
1720548861
Az biraz bilgim var. Hangi hazır sistemi alacağıma karar veremedim. Tavsiye verirseniz cok mutlu olurum
Selamlar. İlk defa pc alacağım ve bütçe 30 maks 1 2 arttırabilirim. Bu akşam almayı düşünüyorum artı monitor felanda alacağım yardımcı olursanız sevinirim.Birazda heyecanlıyım
1720548125
Sisteme 30 k maks monitor dahil değil
invidia almayi dusunuyodum ama bazi videolar izledikten sonra amd alamaya karar verdim fakat amd uzun kullanimdan sonra çalışmamaya başlıyormuş aşırı is8nma sıkıntıları oluyormuş bilen birileri varsa bana yardim edebilirmi
Biryerde gördüm windows 10 HOME almaya gerek yok diye deneme surumu kurduktan sonra ücretlendirme istiyormuş sonra hayır dersen 2 uç şeye kısıtlama geliyomus doğrumu