Arama sonuçları: *

1. T

Turkcell Superonline'a geçilir mi?

Türknetin fiberi var eğerki sizin altyapı karşılıyorsa onun bi ne kadar uplaod verdiğine bir bakın benim normal türk netliyim alıdığım upload değerleri 8-10 civarında fiberinki muhtemelen 15-20 civarlarındadır ayrılmak için uğraşmak istemiyorsan fiberin hızlarını az gelirse süperonline...
  2. T

25.000 TL'niz olsa ne yapardıniz

10 binini dolar alırdım 15 bine yeni bir pc
  3. T

Yardım Gta 5 rockstor faild hatası

Epic games den gta yı açıyorum rockstar games açma uyarsı geliyor evete basıyorum sonra ise bir uyarı geliyor ve gta açılmıyor nasıl düzetlebilirim sıkıntı muhtelmen rockstar ile alakalı
  4. T

IOS İphone 7 arama yapılamıyor

Evet daha yeni güncelledik Pil sağlığı %100 Orijinal değil 3 ay önce değiştirildi Hayır sıfırlamadım eğer ki buradan sonuç alamazsak sıfırlıyıcam 1656106146 İtunes den yazılım atmak en son yaparız heralde sıfırlardıkdan sonra düzelmezse 1656106824 Hocam bir şeyler sorudunuz hayla cevap...
  5. T

Hocam çok pardon 7ymiş
  6. T

İphone 7s bir telefonum var beni arayan biri ya da benim aradığım kişi whatsapp,normal,facetime gibi yerlerden arayınca açılıyor ama ses gelmiyor ya da görüntü ek olarak telefon kasıyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Geri