Arama sonuçları: *

1. GEFORCE RTX 3060 12GB OYUNCU BİLGİSAYARI

İstanbul GEFORCE RTX 3060 12GB OYUNCU BİLGİSAYARI

GEFORCE RTX 3060 12GB GDDR6 EKRAN KARTI iNTEL CORE i5-12400f iSLEMCi XPG GAMMIX BLACK 8×2 16GB DDR4 3200MHz RAM WD BLUE SN570 500GB 3500MB YAZMA VE OKUMA ASUS PRIME H610M-D D4 ANAKART GAMINGGEN TR DEN ALINMISTIR VE GARANTiSi HALA DEVAM ETMEKTEDIR, BÜTÜN PARÇALARIN KUTUSU MEVCUTTUR Acill...
  2. GEFORCE RTX 3060 12GB OYUNCU BİLGİSAYARI

İstanbul GEFORCE RTX 3060 12GB OYUNCU BİLGİSAYARI

GEFORCE RTX 3060 12GB GDDR6 EKRAN KARTI iNTEL CORE i5-12400f iSLEMCi XPG GAMMIX BLACK 8×2 16GB DDR4 3200MHz RAM WD BLUE SN570 500GB 3500MB YAZMA VE OKUMA ASUS PRIME H610M-D D4 ANAKART RAMPAGE RM-344 144Hz MONITÖR dahil GAMING YAN TR DEN ALINMISTIR VE GARANTiSi HALA DEVAM ETMEKTEDIR, BÜTÜN...
  3. ASUS USB-AC58 Kablosuz AC1300 Dual Band USB Adaptör

ASUS USB-AC58 Kablosuz AC1300 Dual Band USB Adaptör

merhaba elimde ASUS USB-AC58 Kablosuz AC1300 Dual Band USB var 3 4 ay önce alındı şuan ise satmak istiyorum cihazda hiç bir çizik kırık arıza yoktur 0 gibi iyi kullanıldı kutusu klavuzu duruyor ürün fotografta gördünüz gibi gaminnggentr den alındı
  4. H

Çözüldü✓ Pc mi Ne Kadara satabilirim

merhaba bilgisayarımı satıyorum bi göz atabilirsiniz isterseniz aldımdan beri cok kullanmadım garantisi herşeyi duruyor kutularla birlikte satmamın nedeni hem vaktim olmuo hem nakit ihtiyacım var sistem özelikleri İŞLEMCİ: Intel Core i5-12400F 2.5GHz 18MB Önbellek 12 Çekirdek 1700 10nm İşlemci...
  5. H

Pc mi ne kadara satabilirim

Arkadaşlar bilgisayarımı satmak istiyorum nakit ihtiyacım var die Pc mi alalı 1 sene olmadı çok vaktim olmuyor kullanmak için satmaya karar verdim sistemimin her parçası garantisi devam ediyor kutuları duruyor . ( NE KADARA SATABİLİRİM ) İŞLEMCİ: Intel Core i5-12400F 2.5GHz 18MB Önbellek 12...
  6. H

Ultima-12100f Hala Alınır Mı?

bende fatura bile oluşturmamışlar sen düşün fjdlxşdşdşdşdl
  7. H

carşambada cıkabilir en gec net perşembe adresiniz de dedi bakalım nolcak
  8. H

size hangi güne kargolanır dediker en son
  9. H

sanırım bi benim sistemi kargoya vermeyi unuttular 10 gün olcak hala hazırlanıo ckflşxlddşdlr
  10. H

Çözüldü✓ Topladığım sistem sizce nasıl ?

3060 ti link varsa at da bilelim hocam
  11. H

3060 LİC PC İle 3060 Ti lı PC Karşılastırması

hocam tek tek mi topladınız yoksa hazır mı hazırsa link atar mısın tşkler
  12. H

Arkadaşlar sizce sistem şimdi alınmalı mı yoksa beklenmeli mi bi süre

amd oldugu için bi tık almaya çekiniom cok fazla sorun yaşayan var amd de wattman sorunu vs felan sizce napim alim mi yoksa nvidia 3060 gibi bi ekran kartlı hazır sistem mi alsam
  13. H

kasayı beyaza boyadım 🎨

masa linki varmı acaba ?
  14. H

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

12 13k olsun hepimizin olsun RTX ve intel olsun tadın da olsun
  15. H

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

siteden nasıl yapılo ben yapamadım söler misin
  16. H

ABdullah abinin tanıtığı sistem alınır mı? göruşleriniz nelerdir ?

teşekkür ederim bide şunu sormak istiyorum tahminen dedim oyunlarda rahat şekilde oynatırmı bu sogutucu görüyorum sistemde yeterli olr snrm DEEPCOOL Gammaxx 200T Intel/AMD 120x25mm PWM Fan CPU Soğutucusu
  17. H

bu sistem icin sogutma almam lazım mı gta ark vea rust gibi oyunlarda darboğaz cok yermiyim bide fps degerlerim cok düşük olr mu bilmedim den soruyorum
  18. H

bir şey danışa bilir miyim sistem hakkın da aklımda ufak sorular kaldı da
  19. H

darboğaz yapmaz mı bilen de cvp ☺️ versin
Top Bottom