Arama sonuçları: *

1. C

İ5 11400f işlemci için en iyi f/p kule tipi soğutucu önerisi

Usta sistem yeni hiç o tarz işlere bulaşmak istemiyorum. Hani olmaz da olur bozulur bir yeri gerek yok bence. Yinede teşekkürler.
  2. C

Sikayetvar'a girip Teknobiyotik yorumlarını okusana bi neler yazmış adamlar. Özellikle yakın zamanda yazılanlar.
  3. C

Şikayetvar'daki yorumlara bakınca vallahi insan bir şey almaya korkuyor. Herkes farklı farklı konularda sıkıntı yaşamış. Kafadaki soru işaretleri çoğalıyor. Alacaksam bile sorun yaşarsam diye korkuyorum. Kimisine eksik malzeme göndermişler iade kabul etmemişler. Kimisine ürün bozuk gelmiş veya...
  4. C

Kötü olmuş. İade etme şansınız varsa iade edip yenisini alın bence. Bu arada tavsiyeniz için teşekkürler. 1656194083 Aklımdaki şuan o. sadece tek çekincem takılacak alana büyük gelirse veya delikler uyuşmazsa, yardımcı aparatlar filan eksik gelirse geriye iade edebilir miyim bilmiyorum...
  5. C

Yorumunuz için teşekkürler. Sıvı soğutma fiyatları biraz yüksek olduğu için pek sıcak bakmıyorum o duruma ama dediğiniz gibi daha iyi olacağı kesin. Kule tipi fanın da işime büyük ölçüde yarayacağını düşünüyorum. Birçok öneri geldi aralarından birisini seçip alacağım.
  6. C

Teknobiyotikte 285 tl şuanda fiyatı gayet makul. Umarım soğutma konusunda da etkilidir. Ölçüleri olmazsa iade yapılabiliyor mu acaba bu sitede biliyor musunuz ?
  7. C

Dark Freezer X125, X127, X129 modelleri - snowman t6 - gametech freezer hd 2.0 - ID-COOLING SE-214-XT - Id-cooling flostflow X Gelen yorumlar içerisinden aklıma yatanlar bunlar şuan çok kararsızım. Hem takarken problem yaşamak istemiyorum hemde maximum soğutma sağlamasını istiyorum.
  8. C

Yorumunuz için teşekkürler. Satın alma linkine tıklayıp biraz yorumları okudum. Benim işlemci ve anakartın aynısını kullanan bi arkadaşın yorumuna göre takılacak alana büyük geliyormuş bu fan o yüzden bende öyle bir problem yaşamak istemiyorum.
  9. C

Sıvı soğutma daha önce hiç kullanmadım. yeterli alana sahip miyim bilmiyorum. Konuya görsel ekledim bakıp yardımcı olursan sevinirim.
  10. C

Bu pek hoş değil gibi ama yorumun için yinede teşekkürler.
  11. C

Yorumunuz için teşekkürler. Dark Freeze x129 modeline bakmıştım görünüş olarak filan güzel gibi geldi bana ama ihtiyacımı karşılar mı emin değilim. Birde çift fan mı daha iyi yoksa tek mi ?
  12. C

3 fanlı olması hoş fakat ölçüleri büyük gibi geldi, benim anakarta uymayabilir.
  13. C

Sistem özellikleri: İ5 11400f işlemci asus prime h510m-e anakart 2xGskill 3200 mhz ram rx6600 ekran kartı Kioxia 500gb m2 ssd gamebooster gb-g3309b kasa Yeni almış olduğum bu özelliklerdeki sisteminde yüksek sıcaklık problemi yaşamaktayım. İşlemci kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden...
Top Bottom