Arama sonuçları: *

1. Burakcyds

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 Monitör Kolu 985₺

Ahahha bende sırf o yuzden aldım ama kullanınca keşke daha önce alsaydım dedim masada baya yer açtı ve üstelik film izlerken uzaklastırıyom ya da manga okuyacam yan ceviriyom kafama göre kullanmak buyuk rahatlık 🫡
  2. Burakcyds

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 Monitör Kolu 985₺

Her türlü olur reis zaten 2 secenek var ya deleceksin masayı ya da ürünün resminde görüldüğü gibi yerlestirceksin 1766755963 Büyük konfor sağlıyor direk masadan bagımsız her yere hareket eden monitör'ün oluyor
  3. Burakcyds

❌İndirim Bitti! Ps5 slim 1t kupon ile 23.148 tl

Oyunları nasıl yapacaz be arkadaslar bi buna bi de oyunlara gidiyor para
  4. Burakcyds

🔥İndirim Defacto 7'li Uzun Çorap Sadece 129 TL!!!

Uygun uygun aldım direk
  5. Burakcyds

🔥İndirim Corsair HS80 RGB Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 5.643,06 TL

Güzel kulaklık, bana göre tabi ki ama biraz ağır
  6. Burakcyds

🔥İndirim 🔥Tornavida seti 25 parça kargo dahil 107 TL🔥

Sırf T li vidaları sökmek için bile alınır
  7. Burakcyds

🔥İndirim Türk Telekom Yıldızlı Günler 5GB 120 TL 10GB 150 TL 20 GB 195 TL

Valla ben yıllardır pttCell kullanıyorum çokta memnunum suan 80gb lık tarife kullanıyorum 450tl daha 5 ay önce gecmişim bu tarifeye sözlesme bittikce bir daha anlasıyorum
  8. Burakcyds

❌İndirim Bitti! Akıllı tartı 115 TL koşş

Önceki alısverişten veriyor puanı ben onu kullandım , kupon göremedim
  9. Burakcyds

❌İndirim Bitti! Akıllı tartı 115 TL koşş

Puanla cukkaladım 50 gaymaya eyw 🤜🏻🤛🏻
  10. Burakcyds

Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Başkan bende next tv lere bakıyorum lakin panelin hangi marka oldugunu çözemedim sanırım paneli de kendi üretiyor ,ne kadar dayanıklı olur ki paneli
  11. Burakcyds

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Paneli kendisi mi üretiyor internetten bakındım bir türlü yakalayamadım panelin hangi marka oldugunu ,grundig lg paneli kullanıyormus ama bu marka hangi paneli kullanıyor bilginiz var mı
  12. Burakcyds

❌İndirim Bitti! Govee Envisual T2 H605C 55-65" TV Arkası Şerit Led

Tv aldıgımdan beri takıp ediyorum bu tür ürünleri ama maalesef cok paralar .ss dediğiniz gibi her inç ayrı üretilmesi gerek
  13. Burakcyds

❌İndirim Bitti! Govee Envisual T2 H605C 55-65" TV Arkası Şerit Led

65"inç lerde maalesef yeterli gelmiyor sıkıcı bir durum
  14. Burakcyds

1 Yıl Bedava Hepsiburada Premium Üyelik

Suan halen borc var :))) kapatacagım desem bile kapatamam o yuzden borclar bitsin hesaplasırım onlarla 😅
  15. Burakcyds

1 Yıl Bedava Hepsiburada Premium Üyelik

Bende Ağustos ayında almış kart parasını kartları iptal etme zamanı gelmiş
  16. Burakcyds

🔥İndirim Honor 400 Pro 512/12GB 33.549TL

5k nits parlaklık koymuslar telefona 😅
  17. Burakcyds

❌İndirim Bitti! Philips 5500 Serisi LatteGo Tam Otomatik 9919 TL

3000 serisini cok takıp ettim 13k lara dustu sadece :)) birde 3k üstü seriler nerdeyse aynı cok bi farkları yok
  18. Burakcyds

❌İndirim Bitti! 🔥1070tl Nb North Bayou F80 17"-30" Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı 2023 Black Edition

2 türlü montalama ayağı var ister masayı delip öyle takıyorsun ister masayı delmeden kosesinden sıkıstırıp takılan ayagı var. Bende 27" rampage monitör var cok rahat bir sekılde tasıyor 1 yıldan fazla kullanıyorum iyi ki almısım dediğim ürünlerden birisi müthiş yer acıyor masada
  19. Burakcyds

🔥İndirim Razer Seiren V3 Mini 1674 TL

Fiyatına göre nasıl daha hiç mikrofon kullanmadım. Bu fiyata göre en en en iyisi bu diyebilir miyiz yoksa daha dusuk fiyata da kaliteli bir sey alabilir miyiz. Kullanma amacım oyunlarda konusmak için onun haricinde mikrofonu kullanmıyorum. Şuan Corsair hs80 wireless kulaklıgı var ve bunun...
Geri