Arama sonuçları: *

1. EFI Shell

LG G4 MSM8994(8992) Ye Windows Kurmak İstiyorum

Hatırlamıyorum.
  2. EFI Shell

Adobe Programlarını Ücretsiz Kullanma

Crackleme programı. Güncel Adobe'leri linkini verdiğim bt4gprx.com'dan bulabilirsiniz.
  3. EFI Shell

Yardım Bu Tv'ler Arasındaki Fark Nedir?

Anakartı revize edilmiş ya da ayağı sorunlu üretilmiş olmalı düz 700'ün. Diğer modellerde de aynı durum olmuştu. Ayak sorunlu ise değişim yapıyorlar. Önemli bir durum yok pek yani.
  4. EFI Shell

Soundbar Tv İçin Öneri?

LG S75TR tabii ki de. F/P: https://www.lg.com/tr/hoparlor/ev-sinema-sistemleri/s75tr/ 1781766436 Yo, hiçte yeterli falan değil. DTS:X vs. hiçbir şey yok + HDMI portu da 1.4.
  5. EFI Shell

Çözüldü✓ Son Bios Zamanı 2 Dakika :P

BitLocker'ı kapatın açıksa. Sorun çözülecek o zaman.
  6. EFI Shell

Wifi Router Önerisi İstiyorum

TP-Link Archer BE400.
  7. EFI Shell

Adobe Photoshop Nasıl Kurabilirim?

Ne yazdıysam o.
  8. EFI Shell

Hayır, 1. linkten indirip, kurduktan sonra ikinci linkten cracklemeniz lazım.
  9. EFI Shell

Ben attım zaten programın en son sürümünü... 1781101873 Photoshop'la çöp firma Canva'yı nasıl bir tutarsınız? Photoshop muadillerinde HDR desteği bile yok o derece berbat bir firma.
  10. EFI Shell

Modding Poco X3 Pro'ya Windows 10/11 Yüklenebiliyor

Windows kurulumuna kadar her şey burada: https://github.com/Project-Silicium/Mu-Silicium
  11. EFI Shell

Kablonet Modem önerisi DOCSIS 3.0

Konu sahibini ilgilendirmeyen bir cihaz o. Router olarak kullanabilir onu sadece diye biliyorum.
  12. EFI Shell

İkisi de olur. Router lazım ayrıca zaten düzgün kullanmak için interneti.
  13. EFI Shell

Türksat'tan isteyecekseniz boşuna. Siz deseniz bile kendi kafalarına göre cihaz getiriyorlar. Bizzat tecrübe ettiğimden dolayı biliyorum. Ubee istemiştik ama Infinity 401 gelmişti.
  14. EFI Shell

Photoshop ve Premiere Pro Ücretsiz

Öyle bir şey yok. Virüssüz.
  15. EFI Shell

Photoshop ve Premiere Pro Ücretsiz

Öyle bir şey yok maalesef. GenP ile crack şart. Orijinal kurulum dosyaları btdig.com, bt4g.com gibi torrent arama motorlarında mevcut. Düzenli olarak güncel sürümler konuluyor ve üstüne kurarak ve sonra tekrar GenP'nin en son sürümü neyse onla cracklemeniz yetiyor.
  16. EFI Shell

64 gb sdcard ile windows kurmak?

Ben yaptım. Bu ise kurulum için denediğimde:
  17. EFI Shell

Bende 5G açıldı ve hala yavaş.

Evet, öyle yapıyorlar. Daha 1 Nisan olmadı çünkü. Test ediyorlar.
  18. EFI Shell

Type C sarj aleti önerisi lazım

Xiaomi'nin kendi protokolü var ve bu CUKTECH ve kendisi dışında hiçbir marka da yok. 90W Xiaomi'nin 3 portlu adaptörü var 1700'e mi ne. Pahalı ama yapacak bir şey yok.
  19. EFI Shell

USB controller driver'ı bir türlü inmiyor

https://download.lenovo.com/pccbbs/mobiles/r1ftb09w.exe
  20. EFI Shell

USB controller driver'ı bir türlü inmiyor

Thunderbolt sürücüsü çıktı. Gayet de bulunuyor. Siz nasıl bulamadınız anlam veremiyorum...
Geri