Arama sonuçları: *

1. atacancengiz

Yardım Yeni Anakart ve RAM Önerileri

merhabalar şuan ki kullandığım anakart da ram slotunun bir tanesi arzalandı bu yüzden anakartı değiştireceğim önereceğiniz ana kart nedir? ekran kartı: rtx 2060 işlemci r5 5500 ek olarak ana karta uyumlu ram önerileriniz varsa alabilirim şimdiden cevaplayan herekese teşekkürler.
  2. atacancengiz

Apple Macbook mu yoksa oyun bilgisayarımı?

İlk öncelikle zamanını ayırıp yorum yaptığın için teşekkür ederim. Gaming Leptop yerine direkt masaüstü alma planım var daha büyük ekran benim için daha iyi olur eski bilgisayarımdan kalma monitör var yeni alacağım bilgisayar ile birleştire bilirim.
  3. atacancengiz

Apple Macbook mu yoksa oyun bilgisayarımı?

Merhaba, Yakın zamanda bilgisayar alıcam MacBook mu yoksa Gaming Pc mi arasında kaldım. Ben Lise 11 Sınıf öğrencisiyim Bilişim okuyorum aynı zamanda web front-end geliştiriciliği yapıyorum MacBook u işlerim için kullanma planım var ama bir yandan da oyun oynamak istiyorum macbook da her oyun...
  4. atacancengiz

Yardım 1500 TL İşlemci Önerisi olan varsa buyursun.

oda aynı şekilde 1500 TL İşlemci markası fark etmez
  5. atacancengiz

Yardım 1500 TL İşlemci Önerisi olan varsa buyursun.

Selam, Şuan 1500 TL param var ve bir işlemci alarak sistem toplamaya karar verdim ama hangi işlemci alacağıma karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim. İşlemciyi Oyun, Yazılım, YouTube için kullanıcam.
Geri