Arama sonuçları: *

1. onurcenko

Çözüldü✓ G24F-2 1080p Monitörde 2K ve 4K çözünürlük

kaç saattir uğraşıyorum sonunda çözebildim ben de
  2. onurcenko

Çözüldü✓ Monitörüm 2k ama 4k gözüküyor!

konuyu şimdi atınca gördüm başka birisi çözmüş altta çıktı o kadar araştırdım çıkmamıştı https://forum.donanimarsivi.com/konu/g24f-2-1080p-monitorde-2k-ve-4k-cozunurluk.855871/
  3. onurcenko

Çözüldü✓ Monitörüm 2k ama 4k gözüküyor!

DSR kapalı olmasına rağmen 2k monitörümde 4k seçeneği var ve bu bazı oyunlarda sorun çıkartıyor her açtığım oyun 4k açılıyor sonradan geri 2k ya düşürmek zorunda kalıyorum cru indirip 4k seçeneğini silmeyi denedim ama orada gözükmüyordu bunun çözümü var mı?
  4. onurcenko

sahibinden dolandırıcısı

hayır
  5. onurcenko

sahibinden dolandırıcısı

banka fast ile attığı için öyle bir imkan olmadı ama bilgilerini hallederiz dedi banka savcılığa başvuracağım işte
  6. onurcenko

sahibinden dolandırıcısı

anlaşmalı kargom var sigorta şirketinde çalışıyorum müdür yardımcısıyım dedi
  7. onurcenko

sahibinden dolandırıcısı

sahibinden de 3080ti buldum 9900tl ye 1 yıllık garantisi var falan yazmış almak için ekran kartımı ve bisikletimi satıp para biriktirdim sonra adama yazdım adam çok yoğunum kargo ile yollayayım dedi kargo şubesine kadar video attı parayı attım engelledi. ilanı ekledim adamın adı yazıyor ibanda...
  8. onurcenko

DALL-E fotoğraf yapay zekası ÜCRETSİZ

bilgisayarın iyise stabel diffusion kullanabilirsin çok daha kapsamlı ve istediğin tarzda çizimler çıkartabilirsin ama bunu kullanmak istiyorsan dall-e promp yaz internette illaki çıkar milletin yaptıkları onlardan deneye yanıla öğrenebilirsin
  9. onurcenko

Yardım Ekran kartım çalındı

belki de rüyanda ekran kartın vardı ve aslında yok
  10. onurcenko

The Quarry ücretsiz gözüküyor?

al dursun
  11. onurcenko

Çözüldü✓ sistemim iyi ama lolde ve cs gibi oyunlarda fps düşük

normal o zaman artık işlemci değişince düzelir gibi bakalım
  12. onurcenko

ben de öyle düşündüm de o kadar da kötü mü ya üzdü
  13. onurcenko

rx6700xt - ryzen 7 2700 - b450m - 24gb 2933mhz ram var lolde 90fps falan alıyorum bir de far cry 6 gibi iyi grafikli oyunlarda da sorun var 50fps alıyorum her şey ultrada 2k çözünürlükte ama 1080pde de 50fps veriyor en düşük ayarlarda da 50fps veriyor ekran kartım %60 civarı kullanılıyor ultra da
  14. onurcenko

Çözüldü✓ 2800-3000 TL Bandında monitör tavsiyesi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg249q1a-23-8-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1135070233.html en çok satanlarda ips monitör olarak bu vardı bakabilirsin
  15. onurcenko

Oc yaptıktan sonra laptopum ısınmamasına rağmen kilitleniyor

e ne oldu çözdünüz mü
  16. onurcenko

viewsonic vx2758-2kp-mhd 27 ekranda baloncuklar oluyor

yok leke değil bulanık çıktığından öyle gözüküyor fotoda bir türlü focuslamadı kamera uzaktan da gözükmüyor zorunlu böyle attım koruyucu tabaka varsa da çıkmıyor denedim çok fazla zarar vermemek için bıraktım artık bir sorun varsa servise yollayacağım ama koruyucu bir şeyse uğraşmak istemiyorum
  17. onurcenko

telefonum odaklamadı bir türlü ama onlar hava kabarcığı bir bezle bastırıp silinde yok oluyor
  18. onurcenko

bu baloncuklar neyden oluyor sizce
  19. onurcenko

ben 1 ay falan önce viewsonic vx2758-2kp-mhd 27 monitör aldım aldığımda jelatin yok gibiydi sonra baloncuklar oluşmaya başladı ama jelatin yok gibi duruyor kullanan biri varsa monitörde jelatin var mıydı bilgilendirebilir mi kutu açılışı videosu izledim 28 tane hiç birinde jelatin açan yok ama...
Geri