Arama sonuçları: *

1. H

Harici AMD ekran kartı aygıt yöneticisinde görünmüyor

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır çözümünü sanal alemde aradığım sorun hala devam ediyor. Asus RX 560 ekran kartına sahibim, ama yaklaşık 3 ayda bir ekran kartı sürücüyü görmeyip kapanıyor. Az önce başıma geldi: Pc'de takılırken software sürücü güncellemesini gördüm. Yazılımı açtığımda mouse...
  2. H

2 KABLOLU CPU FAN TEK KABLOYA DÖNÜŞÜR MÜ?

Merhaba arkadaşlar, aldığım kule tipi işlemci fanından 2 kablo geldi (2 fanlı). 2 kablo var fakat bende 1 adet cpu fan bölümü bulunuyor. Görseldeki ürünü alıp, 2 kabloyu buna taktıktan sonra tek giriş yaparsam sorun olur mu? Pc Cpu fanı görür mü? (şuan molexten bağlı fanlar fakat her açılışta...
  3. H

Cpu fansız pc açılmadı

Herhangi bir sorun görünmüyor ve tam oturuyor yuvaya islemci
  4. H

Cpu fansız pc açılmadı

Ön panel baglantilari, vb yapılı ztn onlarla oynamadim sadece işlemci besleme kablosunu cikarmistim onu taktim 4 pin yeter diye düşünüyorum ryzen 5 1600e 1662389721 Eski islemci ile sorun yoktu ama 1662389745 Hayir hicbir sekilde tepki yok 1662389790 Biosu guncellemistim eski degildi yani...
  5. H

Cpu fansız pc açılmadı

Peki teşekkürler
  6. H

Cpu fansız pc açılmadı

Merhaba arkadaşlar, uzatmadan direkt konuya giriyorum. 2. El işlemci aldim ve fansiz oldugu icin fan siparis verdim. Benim bildiğim cpu fansiz pc calisir ama ısınınca kapanir. Benim ki hicbir sekilde tepki vermiyor sadece anakartin rgbsi yaniyor. Öndeki fanlar vb dönmüyor. -Sistem- Ryzen 5...
Geri