Arama sonuçları: *

1. Emre JK

Bursaspor pasolig kartıyla Beşiktaş maçına gidebilir miyim

Yok ustam fanatik beşiktaşlıyım bursada yaşadığım için çıkarmıştım bikaç yıl önce
  2. Emre JK

Bursaspor pasolig kartıyla Beşiktaş maçına gidebilir miyim

bursaspor paso kartı var. Beşiktaş maçına gidebilir miyim ve 2 tane bilet alsam kendi hesabımla 2 kişi girebilir miyiz
  3. Emre JK

Razer blackshark v2 x cızırtı sorunu

Bende 2-3 yıldır kullanıyorum kulaklığın yan tarafındaki ses düzeyini ayarlama tuşuyla oynayınca sağ kulaktan cızırtı geliyor
  4. Emre JK

iphone 13 alınır mı?

biraz tereddüt ediyodum verdiğim paraya değer mi diye şimdi gönül rahatlığıyla alcam teşekkür ederim
  5. Emre JK

iphone 13 alınır mı?

4 senedir iphone 8 kullanıyorum. telefondan gayet memnundum performansı düştüğü için model yükseltmek istiyorum. şuan 38.000 tl civari bi fiyatı var max bütçem bu kadar. verdiğim paraya değer mi? kaç sene bu telefonu kullanırım?
  6. Emre JK

(çözüldü)Kabasakalda hesap sattım fakat benden para istiyolar

arkadaşlar dolandırcıymış bende panikle direkt buraya yazdım kusura bakmayın iyiki atmadım parayı
  7. Emre JK

Normalde öyle olması gerekiyor fakat işlem 10.000 tl yi geçtiği için böyle bir şey istediler bende anlam veremedim
  8. Emre JK

Hesabımın satıldığına dair sms gönderdiler kabasakal adıyla sms deki linke tıklayıp canlı destekle iletişime geçmemi istediler
  9. Emre JK

Hayır parayı alabilmem için 7000 tl istiyorlar sonra bu attığım parayla beraber 21.000 tl geri göndereceklerini söylediler
  10. Emre JK

Birçok yayıncıya sponsorlar ve daha birkaç hesap sattım ilk defa bu durumla karşıyorum
  11. Emre JK

Müsait olduğumda özelden iletirim 1725033105 tavsiyeniz için teşekkürler iletişime geçmeyi deneyeceğim
  12. Emre JK

Merhaba kabasakaldan 14.000 tl değerinde pubg hesabımı sattım fakat bana paramı hesabıma yatırmaları için ilan fiyatını yarısını yani 7.000 tl para istediler ve 5 dakika içerisinde totalde 21 bin tl geri göndereceklerini söylediler nedenini sorduğumda 10.000 tl üstü işlemlerde sürecin böyle...
  13. Emre JK

iphone 12 alınır mı?

merhaba sıfır iphone 12 128 gb alınır mı? sizce kaç sene kullanırım? batarya ve kamera performansı memnun bırakır mı? iphone 13 şuan bütçemi zorlayacak olmasına rağmen 13'e mi yönelmeli miyim fiyat farkına değer mi? android kullanmayı düşünmüyorum
  14. Emre JK

🔥İndirim getir yemekte pepsili menülerde 100 tl indirim

10 tane menüyü 200 tl ye sipariş verdim iptal etmezler inşallah :D
  15. Emre JK

Özdilekteyim.com güvenilir mi

evet güvenilir sürekli sipariş veriyorum hiçbir sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum
  16. Emre JK

Sağlam lisanssan windows key alınır mı?

bana da 11 home lazım bu siteden alsam şimdi gelir mi kod
  17. Emre JK

400 tl ye bu mouse alınır mı?

tavsiye için teşekkürler değerlendireceğim
  18. Emre JK

400 tl ye bu mouse alınır mı?

bunu almayı düşünüyorum sizce alınır mı? bu fiyat bandında başka öneriniz var mı? https://www.amazon.com.tr/Logitech-Lightsync-Kablolu-Gaming-Uyumlu/dp/B07W4DH8JW/ref=zg_bs_g_13735951031_sccl_1/258-9420740-5994521?th=1
  19. Emre JK

🔥İndirim 🔥 🔥 Privacy Erkek Deodorant Sprey 3 x 150 ML 109TL 🔥 🔥

hocam beni de etiketlersen sevinirim
  20. Emre JK

Razer Blacksharl v2 X alınır mı?

uzun süredir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım güzel kulaklık
Top Bottom