Arama sonuçları: *

1. U

1650 süper ryzen r5 2600 16gb ramli sitem 11k ya değer mi

o arkadaşından uzaklaş bence. Seni ayak üstü kazıklayacak belli.
  2. U

Bulaşık makinesi yüzünden evi su bastı yardım

Eğer kirli su ise gider borusunu kontrol et tıkanmış olabilir. Temiz su ise temiz su girişine bak. Çözümleyemiyorsan da tamirci amcayı çağır o da nezaman gelirse artık. Geçmiş olsun.
  3. U

TBTNET FİBER İNTERNET

Ama ben memnunum sorun yok takır takır çalışıyor.
  4. U

TBTNET Güvenilir mi?

ben kullanıyorum 2 yıl falan oldu. 1-2 defa kesinti dışında bir sorun yaşamadım.
  5. U

TBTNET FİBER İNTERNET

ilk tecrüben gelen zam sanırım:)
  6. U

FM 22 Oyunculara ek antrenman mevkiye göre nasıl olmalı?

5 sezondur oynuyorsun ve assitanıın yok mu? Yazık etmişssin kendine:) Bul iyi bir asistan hazırlık maçlarını organizasyonu ver. Antrenör ekibini geliştir oyuncu antremanlarını orgganize et mis gibi olur:)
  7. U

asistan menajer oalrak sözleşme imzalaman lazım. Sözleşme imzalama aşamasında o noktaya dikkat etmen lazım. Bazı artistler farklı görevde olmak istiyor çünkü:)
  8. U

Zincir marketler tüm ürün etiketlerine zam yapmaya başladı !

Sorun ve çözümü anlatırsan herkes aydınlansın kardeşim.
  9. U

Tarihin dolar olarak en yüksek asgari ücreti bu arada bu da herkesin daha rahat teknolojiye ulaşmasını sağlayabilir:) 1671774507 Benim gözümde hak eden bir siyasetçi yok.
  10. U

Boş oy en temizi. Hem oy verip hem kendimi dürttürmem.
  11. U

Arkadaşım güzel özetlemişsin amaçlarının işçi maliyeti çıkarmak olduğunu düşünenler okusun. 5 kişi bile çalışmayan bir marketin cirosu kaç milyon artacak bu zamlarla varın siz düşünün?
  12. U

Merak etme sürekli maliyet hesapları yapıyrouz. Uzun uzun ve miltonluk sözleşmeler imzalıyoruz. Kardeşim işçi maliyeti toplam maliyetlerinin ne kadarı kapsıyor? Ayrıca henüz artan bir maliyeti yok Ocak 1 itibari ile fiyatları arttırmaya başlasa herkes asgari ücret nedeni ile artış yapıyor der...
  13. U

Mesela bir savunma oyuncusunun teknik olarak top kapması,kafa topu, markaj özellikleri Zihinsel olarak pozisyon alması soğukkanlılığı cesareti takım oyunu, Fiziksel olarak da gücü dengesi zıplaması hızı ve hzılanması iyi olmalı. Hangi yönü ekskse o yönde dengeli bir antreman yapılmalı. Her...
  14. U

Ana Konu 🚨 2023 ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI ! (₺)

Doları sabit tutup fırsatçıların önüne geçebilirlerse 8500 TL iyi bir rakam. Sanırım 450 $ civarına yükseldi anlık. Geçen sene 340 falanmış galiba.
  15. U

Enflasyon tamamen bilimsel olarak açıklamanın ne kadar yanlış olduğunun kanıtı. Fırsatçılarla dolu bir ülkede enflasyonun gerçekten farklı olması gayet normal. Serbest piyasa yerine üst limitlerin belirlendiği bir piyasa modeli şart. Özellikle zaruri ihtiyaçlarda bunları yapmaları lazım.
  16. U

Kardeşim sigara içiyor nasıl bıraktırabilirz ?

Babanın haberi olursa babanın şiddet uygulaması çok tutarsız bir davranış olur çünkü kendisi de içiyor. Babanın psikoloğa götürüp bu durumdan kurtarması gerekir. Kurtulamıyorsa da çok bir şey yapamazsınız sonuçta hoşuna gidiyor ve bırakmak istemez. Tek şans küçük olduğu için çok rahat farklı...
  17. U

Yılbaşında PC fiyatları inermi artarmı

Genelde en az artış teknoloji ürünlerinde oluyor fakat bu covid-19 sonrası etkiden kaynaklandı diye düşünüyorum. Covid-19 sonrası üretim artışı ve talebin azalması karşısında fiyatlar çok fazla yukarı çıkmadı. Ama önümüzdeki dönemde özellikle de Türkiye için dolar kurundan ziyade asgari ücret...
  18. U

Lenovo G24-10 65FDGAC2TK Monitör Ne Kadar Eder?

Max 2k verirdim
  19. U

Manitayla oynamak için oyun

Mario
  20. U

🔥İndirim Logitech G G102 229TL

2 yıldır kullanıyorum gayet konforlu bir mouse. 5.sınıf olması dışında mükemmel bir mouse. Al-sat çılar için değil.
Geri