Arama sonuçları: *

1. Shaduel

Steam Steam TL Çeviri Eklentisi – SteamDB & SIH Uyumlu / Farklı Mağaza ve Game Pass Destekli

Hocam eklentiniz cok güzel olmuş elinize sağlık. Size bi önerim olacaktı eğer yapabilirseniz daha da cezbedici olacağını düşünüyorum, steamdb üzerinden oyunların geçmiş fiyat listeleri gozukuyor eğer ekleyebilirseniz örneğin bi oyun alırken önceden ne kadar indirime girmiş falan görsek ve ona...
  2. Shaduel

Pc fanları icin çoklayici

Tamamdır hocam teşekkürler
  3. Shaduel

https://amzn.eu/d/05aa0LST Hocam attiginiz fotoğraftaki ürünün aynısını buldum da ise yarar herhalde. Fan ayarlarını ince yapman lazım demişsin ya hocam gptye sorduğumda dc moduna falan al diyordu bu fan ayarı dediğiniz olay ne tam olarak
  4. Shaduel

Arkadaşlar hala doğru parçayı bulamadım yardımcı olur musunuz, benim kasa fanlari 3 pin (3 ardışık Pin boşluk yok) ama internette 3 pinin boşluklu versiyonu var.
  5. Shaduel

Anladım hocam teşekkürler
  6. Shaduel

Şimdi yazdım 3 fan için sorun olmaz dedi gpt, arkadaşın attığı dediğiniz ilk atılan hub olan mi fazla olur, y splitter denilen coklayici atan arkadaşın ürünü hakkında bi bilginiz var mı acaba
  7. Shaduel

Hocam asus b650m r anakart var kasa ve güç kaynağıda xpg nin kyber adlı ürünü 750w gold psu ile geliyor sizce hangisini yapmam daha mantıklı 1770582757 Hocam bu ürüne on taraftaki 3 fanı da takabilir miyim birde anakartin hangi bölümüne takıyoruz bunu birde üründe 4 pin diyor benim fanlar 3 pin
  8. Shaduel

Anladım hocam sağ olun yinede
  9. Shaduel

Hocam aslında https://amzn.eu/d/06w27nZC Bu tarz bir şey düşünmüştüm ama bu attığın daha mı ise yarar ne ise yaradığını tam soyler misin acaba benim sorunla uyuşuyor mu bakayım ona göre sipariş edeyim
  10. Shaduel

Arkadaşlar yeni sistemin montajını yaparken kasamda önde 3 arkada da 1 fan olmak üzere 4 adet 3 pinli ran var ama b650m r anakartimda 2 adet fan girişi var yani 2 fan boşta kalıyor bunun için sanırım fan coklayicilar varmış kullanan ve ya bu tarz bi sorunu başka türlü çözen varsa yardımcı...
  11. Shaduel

Yeni sistem topladim simdi neler yapmam lazim

Hocam arkadaşlar yardımcı olmuştu konunun başında biosun güncel değilse bios update yapın demişlerdi konu başına bakarsan az çok fikir edinirsin
  12. Shaduel

https://amzn.eu/d/06w27nZC Bu işime yarar mı hocam sizce
  13. Shaduel

O tarafta böyle
  14. Shaduel

Her fanda 1 kablo var o da 3 pin anakart boşluğu dediğin kısım burası ise burada öyle bir şey göremedim acaba ben mi yanlış bakıyorum
  15. Shaduel

Sanırım hub yok fan coklayici şart gibi
  16. Shaduel

Kasa xpg kyber 750w gold, anakart asus b650m r
  17. Shaduel

Hocam şimdi kasanın 3 on 1 arka fani var ama anakartta 2 fan girişi var fan coklayici da çıkmadı içinden ne yapabilirim bi bilginiz var mı acaba 3 pinli girişleri fanlarin bir kaç bilgisayar teknik servisine gittim fan coklayici bulamadım
  18. Shaduel

Sonradan anladım onu hocam teşekkürler yardımınız için
  19. Shaduel

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın da şu an sistemi montajlamaya başladım sistemde kullandığım soğutucu thermalright assasin spirit 120v çift fan olan model çift fan olduğu için 2 tane cpu fan girişi lazım ama anakartta 1 tane giriş var kutunun içerisinde de y sprit denilen kablo da...
Geri