Arama sonuçları: *

1. Willerox

Ehliyete Yazıldım.Renk körü olduğumu öğrendim

:D:D:D Ben de renk körüyüm dostum ama bu ehliyet için bi problem değil, geçmiş olsun :D
  2. Willerox

🔥İndirim Ceramical 160CM Çalışma Masası Beyaz 🔥1.381 TL

İkinci masa olarak aldım L yapıcam bendeki ile beraber ;D Nays ile aldım 150 lira hediye geri gelecek. 1231TL ye gelmiş oldu. Bu fiyata bu boyutlarda başka masa piyasada yok. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  3. Willerox

❌İndirim Bitti! Acer Aspire 5 | i5 1335U | RTX 2050 | 14” | 15.499 TL

Fiyat hatası olmasın? Bu fiyata 2050li laptop aylardır yok sanırım. Edit - 14" miş yine de iyi fiyat.
  4. Willerox

❌İndirim Bitti! Qcy ailybuds clear kulaklık 899 tl yerine 89tl

Valla ben de fiyat hatasından 240mm sıvı soğutma almıştım forum sayesinde. Denemek lazım. Hatta bugün 100 liraya ısıtıcı bile aldık ajksfhajshf
  5. Willerox

🔥İndirim Trendyol Yeezy İndirimi

reported gg xd
  6. Willerox

🔥İndirim Trendyol Yeezy İndirimi

Listeyi incelerken çirkinlikten kör oldum
  7. Willerox

🔥İndirim MSI 27" 275QF WQHD IPS 180HZ 1ms Monitör 6799 TL

evet pivot dikey döndürme ama bunda ayrıca sağa sola da oynatamıyorsun. Sadece öne arkaya 20derecelik bi açısı var o kadar.
  8. Willerox

🔥İndirim MSI 27" 275QF WQHD IPS 180HZ 1ms Monitör 6799 TL

Bu monitör çıktığından beri bu fiyatı görmemiştir muhtemelen. 300nit 0.5ms gtg. Pivot olayını dert etmeyecekler için rakipsiz sanırım şuan.
  9. Willerox

❌İndirim Bitti! 19.999 TL Grundig 65 Ghq 9500 65” 164 Ekran 4k Uhd Google Qled Tv

Yanlış fiyat mı girilmiş bunlara 10dk patates olmus tvler ;D
  10. Willerox

🔥İndirim HP Victus 15 Ryzen 5 7535HS 16GB RAM 512GB SSD RX6550M 15.6" Laptop 21.999 ₺🔥

Bikaç gün içinde gelir muhtemelen. Ara ara indirimlerle bu fiyatlara geliyor sanırım.
  11. Willerox

Hüngür hüngür ağlıyorum

Forumda bundan daha saçma bi konu görmediğime yemin edebilirim ama ıspatlayamam.
  12. Willerox

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 🔥1399TL (Dönemin en düşük fiyatı)🔥 Amazon Prime

Bunda dsmart hediyesi yok zaten, hiç karıştırma bence 200lira iadeyi.
  13. Willerox

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 🔥1399TL (Dönemin en düşük fiyatı)🔥 Amazon Prime

Mi Box'dan daha iyi oldugunu biliyorum ama diğeri hakkında bilgim yok.
  14. Willerox

Ulusal yayınlar icin Tivibu tarzı bi üyeliğin olması gerek sanırım. O program üzerinden izleyebilirsin. Kullanmadıgım için emin değilim ama böyle olması gerekli. Kullanan arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur.
  15. Willerox

Bildiğim kadarıyla piyasadaki en fiyat/performans ürün. En düşük fiyat ile satışta. Almayı düşünen varsa acele etsin. Bu fiyatta çok kalacağını sanmıyorum. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCW6K42T?tag=akakceprime-21&psc=1
  16. Willerox

🔥İndirim Asus TUF A15 Ryzen 5 7535HS RTX 2050 Gaming Laptop 18,499 TL 🔥

İndirim bitti mi 22k gözüküyo bende premium olmasına rağmen
  17. Willerox

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Burada kimse monitörün 100% problemsiz olacağını savunmuyor zaten? Daha yeni çıkmış monitör böyle şeyler çok normal. Aynı muhabbetler Lenovo Legion r25 için olanda da yapıldı o monitörü de aylardır kullanıyoruz hiç bi sıkıntı yok. Bu işler şans işi sıkıntı olursa iade edersin olur biter. Benim...
Geri