Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Creality CR-10S Nasıl alınır mı? 3D Printer

İkinci el printere bulaşma eğer bulaşır sam diyorsan o bütçeye s1pro bulabilirsin ve mutlaka pazarlık yap bu sektörde 3 yıldır profesyonel olarak çalışıyorum
  2. E

Urhan Shop'dan Alışveriş Yapan Var Mı?

merhaba urhan shopdan daha önce alısveris yapan varmı acaba yapan varsa güvenilir mi? 1706383459 yardım edebılecek birisi varmı 1706384392 ?
  3. E

Öneri Hangi internet sağlayıcıyı önerirsiniz?

Millenicom iyi sakın veganet e geçmeyin sağolsunlar 63 bin lira zarara soktular evde internet kablosu döşenmişlerdi adi olunca kablo PSU yandi PSU yanınca tüm evdeki eşyalar yandı
  4. Ender 3 v2 3 d yazıcı

Ender 3 v2 3 d yazıcı

Acil ihtiyaçtan satılık bol modifiyeli ender 3 v2 Çift dişli exturuder Termal izolatör Kaliteli ısıtıcı block Gates kayislar Yeni yaylar Yeni teflon boru Alana 1 kg sıfır filament hediyem ve 1 tane Gates kayış ödeme hemen fiyat 4500
  5. E

50kya kadar tv onerisi

galıba bunu alcagım butcegı az asıp https://www.epey.com/televizyon/samsung-65qn85c.html 1699728589 Q ile QN farkı nedir
  6. E

50kya kadar tv onerisi

QN serisi nasıl
  7. E

50kya kadar tv onerisi

minimum 55 inc
  8. E

50kya kadar tv onerisi

cevaplarnızı beklıyorum
  9. E

Discorddan gönderilen link

Ro2co dur o
  10. E

Yardım AOC ÖLÜ PİKSEL HAKKINDA!

Bende de çıktı Asus 24 144 Hz 1ms de garantiye yolladım mudale yapmadan geri gönderdiler 3 tane olursa değişim olurmuş ben ondan 1 yada 2 ölü piksel çıkması çok büyük şanssızlık
  11. E

Donanım Arşivi sistem 10 gündür üretimde

Orda haklısın ilk alanlardamisin yoksa son alanları bide eksik parça vardır onun gelmesinin bekliyor olabilirler
  12. E

Donanım Arşivi sistem 10 gündür üretimde

bir PC kurulmasi kablo düzenlenmesi vs çok zaman alıyor bide tonlarca stok satılmış bide diğer yönden düşün personel azlığından beklenir
  13. E

Yayın için psu önerisi

Bütçe
  14. E

Masaüstü bilgisayar bakıyorum alınır mı??

İşlemci 5600 yada 5600x gibi işlemci olmadık lazım 5500 pek önerilmiyor
  15. E

Bu PC alınır mı? Sizce?

Böylesi şeylerden uzak dur psu güven vermez anakart kötüdür
  16. E

elimde bi pc var kaça satabilirim

3k ile 4 arası satarsın
  17. E

Anakart RGB yanmıyor

MSI mi Asus mu
  18. E

400TL mouse önerisi.

https://www.amazon.com.tr/dp/B07D9625PJ/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_24CE9Q6B5CHXMSQXRBRN
  19. E

400TL mouse önerisi.

HP omen 300tlye mouse var
Top Bottom