Arama sonuçları: *

1. ardaipek

Youtubeden ingilizce öğrenme

2 sene sonra amerika da olucam seneye kursa gidicem ama o zamana kadar boş durmak istemem youtubedan iyi ingilizce öğrenebiliceğim kanallar nelerdir bilginiz varmı.
  2. ardaipek

Hem oyun hem öğrenci için Laptop önerisi

Hem iyi performansla oyun oynayabileceğim hemde projelerimi hızlıca yapabileceğim bir laptop aryıroyum bütçem 50 60 bin arası.
  3. ardaipek

SAmsung s25 serisi beklenir mi

çok büyük onlar almam
  4. ardaipek

Bilim kitap tavsiyesi

asimov bilim kurgu yazarı kardeşim
  5. ardaipek

Yardım İnternetim Bazı şeyleri Yüklenmiyor Açmıyor

internetim tbtnet başka cihazlarda açabildiğim şeyleri bu pc de açamıyorum örnek olarak gta 5 online, disney plus, fifa, ubisoft connect, carx. bunu nasıl çözebilirm
  6. ardaipek

Fizik Okurken Astrofizik okunur mu

düz fizik okuyacam bilkent düşündüm ama yüzde yüz burs içi ilk 1000 falan lazım
  7. ardaipek

yazılımı nasıl kötü diyorlar xiaomi için
  8. ardaipek

zaten özele gitmem özele karşıyım oraya gitsem çoğu insan baba parasıyla okuyan zeka seviyesi düşük olan insanlardır
  9. ardaipek

s25 ultra alacak param zaten yok s25 plus veya s25 beklenir mi yoksa s24 plus almak mantıklı mı veya bu fiyat bandında 14t pro var alınır mı
  10. ardaipek

Alıyor alıyor :D inşallah iyi bir bilim adamı olup ülkemin gururu olucam. 1730389464 Hangi okulun fizik programı iyidir acaba bilginiz varmı
  11. ardaipek

Bu sene 50.000 yaptım ve mezuna bıraktım şu anda çok çalışıyorum ilk 10 bine girebiliceğimi düşünüyorum odtü ya da itü fizik okumak istiyorum ve uzaya çok büyük ilgim var fizik okurken astrofizik okunabiliyormu ya da böyle bir ders fizik programlarında varmı
  12. ardaipek

Bilim kitap tavsiyesi

hepsini okudum
  13. ardaipek

Bilim kitap tavsiyesi

Temel düzey astronomi ktapları okudum ve biraz sıkıcı geldi daha ileri düzey kitaplar önereblirmisiniz
  14. ardaipek

İTÜ mü daha iyi ODTÜ mü

12. sınıfım uzay mühendisliği okumayı düşünüyorum ve yurt dışında çalışmak istiyorum (tabi o zamana kadar ülkede bişeyler değişmesse) hangi okul daha iyi hangi okulun kampüsü daha iyi hangi okulun yurtdışı fırsatları daha iyi bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  15. ardaipek

11. Sınıf Matematik Test Kitabı Önerisi

kolay ve öğretici bir kitap istedim acil matematik diye bişey verdi kırtasiyeci bi baktım en zor kaynaklardanmış bana konuyu öğreticek güzel bir kitap öneririmisiniz
  16. ardaipek

Online Özel Ders Verimli Olur Mu

Genelde youtubeden ders açlışıp verim alan biriyim 11. sınıfa geldim ve artık işleri daha verimli hale getirmek istiyorum online şekilde özel ders alsam (matematik ve fizik için) verimli olur mu.
  17. ardaipek

Google Pixel 9 Türkiyeye ne zaman gelicek

Geliceği onaylanmış ancak ne zman gelecek bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi ona göre telefon alıcam
  18. ardaipek

Server Kayıtlı Telefon Almak Mantıklı Mı?

nerede yaptırdın
  19. ardaipek

40-50 bin tl bandı Telefon Önerisi

sistemin var zaten hocam amacım beni 5 6 yıl götürecek uzun ömürlü bi telefon olması ve kamerasının iyi olması
  20. ardaipek

Apple Yapay zeka 14 serisine gelir mi

Sadece A17 pro işlemcilerine gelicek denildi bende 14 pro var sizce bulut teknolojisi ile eski serilerede gelir mi
Top Bottom