Bütçe 1150 maksimum arkadaşıma hediye olarak alacağım müzik odaklı olabilirse güzel olur telefonunun markası redmi olduğu için şuan redmi buds 6 lite var aklımda
Yakın zamanda s25+ alacağız. Snapdragon 8 elite işlemcisi güçlü bir işlemci olduğu için çok ısınıyor gördüğüm kadarıyla o nedenle telefon için harici soğutucu almayi dusuyorum.(Gelecek için batarya sağlığının yüksek seviyede kalması için). Fiyat olarak uygun ve iyi önerebileceğiniz soğutucu var...
Sorunu şöyle çözdüm chatgptye sorduk her seyi. Nasıl yaptığınızı detaylıca anlattık en son ssd ve ramin tekini sök sonra çalıştır ve soktuklerini teker teker takarak çalıştır dedi denedik ve mis gibi çalıştı chatgpt adamdır
İşlemci macunu temizlemek için fanını çıkarmıştık macunu degistirdik saç kurutma makinesiyle soğuk ufledik fanları sildim (kasa) ekran kartını da sokmuştuk en son her şeyi taktık işlemci fanı vs her şey çalışmasına rağmen görüntü gelmedi ekran kartı fanları calismadi ama bilgisayar acma...
Şimdi şöyle bana wraithten iyzico cashbacki ile alin ucuza geliyor dediler ama ben ailemin kartiyla alacagim icin hesap onaylatma kimlik falan ugrasamam dedim taksitle 1,3-4kya geldi taksitsiz daha ucuz tabii 100 tl ulugamesten aldim ben
Ddu ile ekran kartı driveri sileceğim amd smart acess özelliğini açtıktan sonra stabil çalışması için driver kurun dendigi için hangi driver sürümünü kurayım en stabili nedir suanki güncel sürümden bi onceki sürüm
Paw3370 kullanan mouselara baktım glorious model ı var en yakın fiyat aralığında o da 200 tl daha ucuz olmasına rağmen omron switch kullanıyor hani şu çift tıklamayla ünlü olan dediginiz r1 ise benim aldığım mouseyle arasında 250-300 tl fark olan bi mouse yani çıkmayacağım için ben yaptığım...