Arama sonuçları: *

1. atackpros

Öneri Max 1150 TL'ye bluetooth kulaklık önerisi

Ne önerirsiniz peki
  2. atackpros

Öneri Max 1150 TL'ye bluetooth kulaklık önerisi

Bütçe 1150 maksimum arkadaşıma hediye olarak alacağım müzik odaklı olabilirse güzel olur telefonunun markası redmi olduğu için şuan redmi buds 6 lite var aklımda
  3. atackpros

wifi 6 modem anlık ping (kablolu baglantı)

Aynı sorunu ben de yaşıyorum nasıl çözmüştünüz acaba?
  4. atackpros

Sd 8 elite for galaxy için soğutucu önerisi

Yakın zamanda s25+ alacağız. Snapdragon 8 elite işlemcisi güçlü bir işlemci olduğu için çok ısınıyor gördüğüm kadarıyla o nedenle telefon için harici soğutucu almayi dusuyorum.(Gelecek için batarya sağlığının yüksek seviyede kalması için). Fiyat olarak uygun ve iyi önerebileceğiniz soğutucu var...
  5. atackpros

Amd ftpm kapatmak için neler yapmalıyım

Suan güncel zaten
  6. atackpros

Disablw secegegi yok selects tpm device kısmında
  7. atackpros

Stutter sorunu nedeniyle amd ftpm kapatacağım secure boot harici neleri kapatmalıyım ftpm kapaliyken valoranta giremiyorum bir de
  8. atackpros

Tpm kapattım ama valorant oynayamıyorum

Stutter sorunu nedeniyle tpmyi kapattım sorun cozuldu ama valorant oynayabilmek icjn tpmnin açık olması gerekiyor valorantı tpmsiz oynayamaz mıyım
  9. atackpros

Çözüldü✓ Pc açılırken sürekli bitlocker istiyor

stutter sorunu nedeniyle tpm ayarını kapattım fakat pc açılırken sürekli olarak bitlocker keyi istiyor nasıl kapatabilirim istemesini
  10. atackpros

Amd Software Adrenalin Edition 23.3.1 Riot oyunları fps drop sorunu

hocam sorunu çözebildiniz mi
  11. atackpros

Bios pilini söktüm hangi ayarları yapmalıyım

Bios pilini söktüm ayarlar gitti hangi ayarlari yapmalıyım docp profile 1 yaptim onceden söyleyeyim ram mhz 3200
  12. atackpros

Çözüldü✓ Pc herşeyi çalışıyor sadece ekran kartı fan dönmüyor ekran gelmiyor

Sorunu şöyle çözdüm chatgptye sorduk her seyi. Nasıl yaptığınızı detaylıca anlattık en son ssd ve ramin tekini sök sonra çalıştır ve soktuklerini teker teker takarak çalıştır dedi denedik ve mis gibi çalıştı chatgpt adamdır
  13. atackpros

Çözüldü✓ Pc herşeyi çalışıyor sadece ekran kartı fan dönmüyor ekran gelmiyor

İşlemci macunu temizlemek için fanını çıkarmıştık macunu degistirdik saç kurutma makinesiyle soğuk ufledik fanları sildim (kasa) ekran kartını da sokmuştuk en son her şeyi taktık işlemci fanı vs her şey çalışmasına rağmen görüntü gelmedi ekran kartı fanları calismadi ama bilgisayar acma...
  14. atackpros

SS prime+ vs vxe r1 se+

Şimdi şöyle bana wraithten iyzico cashbacki ile alin ucuza geliyor dediler ama ben ailemin kartiyla alacagim icin hesap onaylatma kimlik falan ugrasamam dedim taksitle 1,3-4kya geldi taksitsiz daha ucuz tabii 100 tl ulugamesten aldim ben
  15. atackpros

SS prime+ vs vxe r1 se+

Uzun araştırma sonucu vxe r1se+ aldım ben de kargoda bekliyorum
  16. atackpros

Rx6600 için en stabil driver nedir

Ddu ile ekran kartı driveri sileceğim amd smart acess özelliğini açtıktan sonra stabil çalışması için driver kurun dendigi için hangi driver sürümünü kurayım en stabili nedir suanki güncel sürümden bi onceki sürüm
  17. atackpros

%99 fps im çok düşük

Duzeltebildin mi duzeltebildiyaen nasıl
  18. atackpros

Çözüldü✓ Razer steelseries gibi bilindik mouse öneri

Paw3370 kullanan mouselara baktım glorious model ı var en yakın fiyat aralığında o da 200 tl daha ucuz olmasına rağmen omron switch kullanıyor hani şu çift tıklamayla ünlü olan dediginiz r1 ise benim aldığım mouseyle arasında 250-300 tl fark olan bi mouse yani çıkmayacağım için ben yaptığım...
  19. atackpros

Kral aralarindaki fiyat farkı da az değil ona göre yani
  20. atackpros

Beyler hayirli olsunu alırım ulugdan onsiparis olarak aldım vxe r1se+ 1750611755 Umarım kazasız belasız elime ulaşır onsiparis olustu ama 4 temmuz diyor kargo bakalım nolacak
Geri