Arama sonuçları: *

1. R

Beyaz micro atx 650 anakart önerisi

İşlemcim ryzen 5 7600 buna uygun am5 beyaz bir micro atx anakarta ihtiyacım var. Sizce hangisini almalıyım?
  2. R

360mm beyaz sıvı soğutma önerisi

https://www.itopya.com/gigabyte-aorus-waterforce-x-ii-360-ice-argb-360mm-lcd-islemci-sivi-sogutucu_u26626?srsltid=AfmBOoqVPzDocLpGXm-CcgQLaALDsoFCa1qnIJEDr49sXSmUJ7MjoX7IamA Buna karar verdim ismini ve linkini paylasamadığımız sitede 4.5 k
  3. R

Evet hocam ama kararsızım ekran kartım anakartım siyah beyaz kasa olarak msi m100r pz modelini beğendim ama siyahı da var beyaz kasa içinde siyah bileşenler nasıl durur emin değilim. Ayrıca klavye mouse haporlor beyaz.
  4. R

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSXLS5TR/ref=asc_df_B0CSXLS5TR1734537600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CSXLS5TR&linkCode=asn&psc=1 Bu model hakkında bilgisi olan var mı?
  5. R

Hocam attığınız nasıl msi sıvı sogutma kullanıyordum 240mm ve bozuldu servise gonderdim. Para iadesi yapacaklar. Bir daha msi alıp sıkıntıya girmek istemiyorum sanki.
  6. R

Ciddi mi?
  7. R

İşlemcin ryzen 5 7600 360mm sıvı soğutma alacağım. Sistem beyaz kasa sıvı soğutmada öyle olsun istiyorum butcem 4.5 üstüne çıkmaz. önerilerinizi bekliyorum.
  8. R

Yardım 3.5 k wireless oyuncu kulaklık önerisi

Sorum başlıktaki gibi aklımda Logitech g435 var. Bu fiyat bandında alınabilecek bu gibi. Fakat bazı yerlerde 7.1 i yok diyorlar bazı yerlerde var. 7.1 i yoksa iade edecem. Onun yerine cloud core 2 de var sizce hangisi?
  9. R

Yardım Grafik tasarım için 8 çekirdekli işlemci önerisi

Grafik tasarım vesaire işleri için bir işlemciye ihtiyacım var ve onu destekleyebilecek bi anakarta. Ekran kartı hariç diğer parçalara bütçem 22 23 k kasadan vesaire kısabiliriz. Benim için önemli olan işlemci destekleyen bir anakart 32 ram ve iyi bir ssd. Önerilerinizi bekliyorum.
  10. R

30 - 32 k arası grafik tasarım için intel sistem önerisi

Bilip bilmeden konuşma bugün sabahtan beri konuyu yükseltiyorum. Bir tane cevap yok ayrıca normal bir şekilde neden cevap vermiyorsunuz yazmışım. Sana ne oluyor da kimse sistem önermesin diyebiliyorsun. Bana kalırsa 10 da uyuyan daha hayatsızdır hahahahha
  11. R

Hocam neden kimse cevap vermiyor ? Forum ölmüş.
  12. R

30 32 k bandında grafik tasarım için işlemcisi iyi intel bir sistem almam lazım. Hazır sistem olabilir tek tekde alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
  13. R

Yardım 30k tasarım animasyon için laptop önerisi

Merhabalar bir arkadaşım bilgisayar destekli tasarım ve animasyon bölümünü okuyor. Ps ai gibi programlar kullanacak. Benden bir laptop önerisi istedi ama laptoplardan pek anlamıyorum. 29 30k bandında önereceğiniz laptop önerilerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  14. R

20-22 k arası toplama pc önerisi

Sorum başlıkdaki gibi simdiden teşekkürler.
  15. R

Ryzen 5 7600 Cinebench r23 skorları

Eyw hocam bu kart fiyatına göre cok iyiymiş teşekkür ederim
  16. R

Anakartı değiştirmem mantıklı olur mu?

teşekkürler şimdi bakıyorum 1724689005 Disable hocam şuan
  17. R

Anakartı değiştirmem mantıklı olur mu?

Biosdan eco mod da olup olmadığını nerden bakacağım.
Geri