Arama sonuçları: *

1. Bilenadam

🔥İndirim Haribolar Amazon İndirimi

evet alacak arkadaşlar 160gr seçmeyi unutmasınlar
  2. Bilenadam

🔥İndirim Haribolar Amazon İndirimi

https://www.amazon.com.tr/dp/B07NQKX5LL?_encoding=UTF8&psc=1&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_ZKPCPVHCZ6Q1CXTQSF5Z https://www.amazon.com.tr/dp/B007BFA4IK?_encoding=UTF8&psc=1&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_GR41JPSYAZEPTWPZ00MY...
  3. Bilenadam

🔥İndirim Kahve Dünyası Filtre Kahve 250gr

kahve dünyası 250gr en ucuz 45 lira civarı iyi bir indirim yapılmış https://www.amazon.com.tr/dp/B07XLD4Y8Q?_encoding=UTF8&psc=1&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_0K6J5N37C3AVCP46RVSF
  4. Bilenadam

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

B450m a 2 nin vardı pcie 4 uyumluluğu, Pcie 4 olunca aktarım hızı daha fazla oluyor
  5. Bilenadam

B450m dragon modelin pcie 4 desteği var mı emin değilim. bilen varsa yazabilir mi
  6. Bilenadam

Bunu yaşayanlar var, dün bir başlık açmışlardı bunla alakalı ama nasıl çözdüler bilmiyorum. Instagramdan iletişime geçin diyorlardi
  7. Bilenadam

Kasa olayida var tabi bilemedim ya şimdi aldığıma sevinemedim de
  8. Bilenadam

Gençler bende aldim amd sistemi ama anakart b450m dragon ve pcie 4 desteği yok yeni fark ettim .s
  9. Bilenadam

Mühendislik için 11.Nesil i5&3050 iş görür mu

Çok rahat görür
  10. Bilenadam

Pc topluyorum parçalarda emin olamadım yardımcı olurmusunuz

Yanlış bilgi vermişim doğru söylüyorsun dostum
  11. Bilenadam

Sistemim Ne Kadar Eder?

7 8 k civar8li eder diye dusunuyorum
  12. Bilenadam

Çözüldü✓ WD SN850 1TB alınır mı ?

Konusu vardı, alınır turkiyede fiyatı 3400 lira zaten
  13. Bilenadam

Amazondan alabileceğim tavsiye psu~kasa~anakart

Mantıklı, bu bi araştırayım
  14. Bilenadam

Yani uyumluluktan kastim ssd pcie 4 iken anakart pcie 3 olmasın ya da ram 3200 mhz iken oc ile 4000mhz ye çıkabiliyor anladığım kadarıyla ve anakart bunu destekleyebilsin ama bu noktada bilgi eksikliğim var Bütçe konusuna gelince de sistemin son hali 12k yi geçmesin diyebilirim
  15. Bilenadam

Butcem tamamen kampanyalara bağlı acelemde yok yavas yavas tamamlayabilirim sistemi Bi yandan parca uyumluluklari konusunda bilgisiz olduğum için de bu başlığı açtım
  16. Bilenadam

Arkadaşlar şuan yakaladığım indirimlerle sistem kurmaya karar verdim. Elimde ram olarak cricual ballistix 8×2 3200 mhz, Ssd olarak wd sn850 1tb pcie 4 m2ssd var Başlıktada belirttiğim gibi bunlarla uyumlu tavsiye ürünleriniz var ise favorilere ekleyip indirim gelmesini bekleyeceğim şuan için...
  17. Bilenadam

❌İndirim Bitti! Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 Mhz CL16 Ram 987 TL

8×2 yazıyor anlayamadım Tek 16 mi yoksa 2x8 mi
Geri