Arama sonuçları: *

1. OguzhanAkll

Yardım Temu Klavye Önerisinde Bulunurmusunuz..?!

Bu fiyata nasıl alıyorsunuz en düşük sipariş ödemesi için 800-1000 tl diyor
  2. OguzhanAkll

Ryzen 5 7500F için sistem tavsiyesi ve öneri

Bu anakartın girişi Psu 750 wolt moduler öneriniz nedir ? Anakarta baktığımda 2 x 8 pin yazıyor . Hangi psu uyumlu olur ? Bu psuyu buldum en uyguna sizce sıkıntı olur mu ?
  3. OguzhanAkll

Monitör için 3-6 bin arası Ekran kartını düşünmedim hepsiburada dan premium karta peşin fiyatına 9 taksit alabiliyorum. 2. El Alırsamda 13-15 yeter diye düşünüyorum. Psu için 750wolt moduler lazım. En ucuzu ve coil whine sesi olmayan. Klavye : Silent switch olmalı ( Ultra sesiz) en ucuzu...
  4. OguzhanAkll

Hocam hepsiburada premium kartım vardı peşin fiyatına taksit ile aldım epeyden karşılaştırdığımda pek bi üstün fark göremedim ama iade edip onu almaya değer mi ? Asrock'un biosu ayarları rgb kontrolü programı falan nasıl ? 1741697977 3-5 bin arası uygun mudur ? Hepsiburadadan peşin fiyatına...
  5. OguzhanAkll

İhtiyacım ve tavsiyenizi istediğim ürünler Ekran kartı Monitör :27 inç f/p Psu : 750 wolt moduler Klavye : Silent switch ( Ultra sessiz ) Mouse : Logitech ( f/p )
  6. OguzhanAkll

Gardaşım valla adamsın içime bi su serptin instagram adresini verebilirmisin özelden bi kaç bişey daha sorsam
  7. OguzhanAkll

Allah razı olsun gardaşım. Kral buna pek bütçe dayanmaz :D Bu yüzden 1080p bi monitör alayım diyorum ekran kartını düşük bir model tutabilirim 2. El. Diğer parçalar için tavsiye lazım
  8. OguzhanAkll

Aslan gardaşım teşekkür ederim. 😊 RX 7800XT Nitro düşünüyordum ekran karı olarak peşin fiyatına taksite alabilirim ama sırayla alacağım belki diğer parçalara bütçe ayırıp ekran karını 2. El daha düşükte alabilirim. Sitelere baktım illa 2kda kullanın yazıyordu bende ne yapsam bilemedim. 27 inç...
  9. OguzhanAkll

Değerli arkadaşlar görseldeki ürünleri aldım. İşlemci ve kasayı peşin paraya aldım. Anakart, M.2 ve RAM'leri kredi kartına peşin fiyatına 9 taksitle aldım. Şu an için eksikler: Ekran kartı, 750W güç kaynağı, monitör, klavye, mouse ve kulaklık. Sizce işlemci ve anakart nasıl? Sizce değiştirmeli...
  10. OguzhanAkll

Çözüldü✓ Lianli 207 Kasa için AM5 Anakart ve sistem önerisi

Arkadaşlar fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Beyaz sistem yapmak istiyorum ama fiyatlar beyaz ürünlerde biraz tuzlu. (Ekran kartını ve işlemciyi sonra alacağım. RX 7800XT nitro düşünüyorum) Ryzen 5 7500F işlemci için 1) Am5 PCI5 anakart 2) Cl değeri düşük mümkünse beyaz ve rgbli...
  11. OguzhanAkll

Razer DeathAdder V3 için grip tape nasıl kesilir?

Arkadaşlar Razer DeathAdder V3 aldım ama aldım alalı elimi aşırı terletiyor bundan önceki farede böyle bir problemim yoktu. Mouse tabii haliyle büyük ve elimi tam kavruyor 58gram ve 8000Hz'ye kadar çıkması 750 IPS'i çok göz alıcı olunca satın aldım ama bu terlemeyi nasıl önlerim diye düşünürken...
  12. OguzhanAkll

Razer Deathadder V3 Malzeme Kalitesi

Aynı bendede Msı glutch gm08 vardı hiç terlemezdi elim bunda terliyor bende bunu aldım ay sonu gelecek inşallah . Kendim kesip komple kapatacam https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C2PTSJYY/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  13. OguzhanAkll

Razer Deathadder V3 Malzeme Kalitesi

Çözebildin mi aynı sorun bende de var . Maşallah bir terletiyor sorma gitsin
  14. OguzhanAkll

Çözüldü✓ 20-25 k Bandında Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar 25K bandında 5600-5600x işlemcili düzgün sıcaklık sorunu yaşatmayacak ekran kartlı HAZIR sistem lazım . Tabi psuda ses sorunu olmaması lazım (Arkadaş taksit ile alacak)
  15. OguzhanAkll

30 yaşında oyun oynama isteği söndü

1 gün gündüz 12 saat öbür gün gece 12 saat yani çıktığım saatin öbür günü o saatte iş başı yapıyorum. Spidermanı ücretsiz yükleyebileceğim virüssüz yer buluyum aklımda hikaye tarzı bi o var . Eskiden sistem kötüydü oynayamaz üzülürdük şimdi taş gibi dizdik güzel oyun olmayınca sıkıldık...
  16. OguzhanAkll

30 yaşında oyun oynama isteği söndü

İyi günler çoğu konuda yardımına başvurduğum forum üyeleri saygı değer gardaşlarım. Yaştan ötürümüdür yoksa piyasada tutunamayan güzel oyunların kapanıp yerini toxic oyunların almasımıdır yoksa piyasada Online kalabalık oynanabilecek olan düzgün oyun kalmadığındanmıdır nedir oyun oynama isteğim...
  17. OguzhanAkll

İşe başlamak istiyorum ama yapamam diye korkuyorum

Gardaşım çoğu kahvehanede ( bizim buralarda gave ) dediğimiz yerlerde tepsiye 10 bardak çay konur yana kahvesi sodası meyve suyu konur masaları gezersin kim ne aldıysa yazarsın dağıttıktan sonra yada arkanda biri gelir o yazar çay dağıtmada korkacak bir şey yok tedirgin olma hedefin olduktan...
  18. OguzhanAkll

AOC 24G4X için yapılması gereken ayarlar nelerdir ?

Sağolunda var mı tavsiyeniz ? :D (Curvetten flata geçince sanki ekran dışa doğru katlı gibi geliyor )
  19. OguzhanAkll

AOC 24G4X için yapılması gereken ayarlar nelerdir ?

Öncelikle iyi günler. Bugün AOC 24G4X elime ulaştı yapmam gereken ayarlar nelerdir ? Excaliburun 200hz va panelinden bu IPS monitöre geçtim çok şükür ne Ghosting var ne ölü piksel gayet şık ve sağlam bi monitör. Yalnız yapılması gereken ayarlar varsa tavsiyeniz nedir ? Fps moda aldığımda çoğu...
  20. OguzhanAkll

Battlefield 2042 Yüksek Gpu kullanımı sorun olur mu ?

Genel olarak işlemcim 4.7 ve 5.20 arasında çalışıyor ayrıca mouse olarak Razer deadhetter v3 kullanıyorum onuda 4000hz de kullanıyorum sanırım bunlarda ağır etki 😅 teşekkür ederim bfden önce call of duty mobile oynarken 2 platformda yayın açıyordum çok şükür bi ısınma olmadı ama bu bf2042 beni...
Geri