Arama sonuçları: *

1. Atlas Savaş

CS2 Bıçak alım-satım sitesi kurmak istiyorum

Alış satış site üzerinden olacak. Satın alırken önce para yatırılıp site üzerinden alım yalıldıktan sonra alıcıya takas teklifi gönderilecek, satış yaparken de önce takas teklifi gönderilip sonra siteden para çekilebilecek. Sitenin güvenilirliği önemli tabii 1760192231 Reklam işini...
  2. Atlas Savaş

CS2 Bıçak alım-satım sitesi kurmak istiyorum

Merhaba dostlar, cs oynayamış olan herkes biliyordur ki bu bıçak, eldiven ve diğer değerli skinlere olan rağbet oldukça fazla. Ben de bir miktar sermaye ile bu işe girmeyi düşünüyorum. Öncelikli hedefim Türk kullanıcılar olacak çünkü piyasada bynogame ve birkaç önde gelen şirket hariç güvenilir...
  3. Atlas Savaş

4000tl kadar iem kulaklık onerısı

Kafa zehir
  4. Atlas Savaş

İkinci el garantisi bitmiş airpods 4 alacağım

Xiaomi kulaklığım var zaten apple geçmek istiyorum
  5. Atlas Savaş

https://shbd.io/s/bHK5WhgR 1759079275 Pro 2 silikonlu olduğu için airpods 4 bakıyorum
  6. Atlas Savaş

İlan bakalım mı hocam sizle özelden 1759079036 Veya burdan da olur farketmez
  7. Atlas Savaş

Eyvallah reis sağolasın bildiğim kadarıyla anc olanların kutusunun üstündeki kulaklıkların biri üstte diğeri altta olması lazım onu biliyorum anc li anc ayırmak için onun harici kutulu faturalı alsam çakma çıkmaz herhalde
  8. Atlas Savaş

Beni anlayan biri geldi sonunda 😀 1759078394 6k çok bu arada ben 4,5-5 aralığında faturalı garantili konuştum bir kaç tane ilan sahibiyle
  9. Atlas Savaş

peki bunu değil de 1k daha ekleyip şöyle 2-3 aylık temiz bir şey alsam en temizinden üstüne güzel bir temizlesem onu nasıl olur sıfırını alamam
  10. Atlas Savaş

Sıfırı çok para ikinci eli de 5k dan başlıyor 4k ya alsam bana baya uyguna gelmiş olacak iyice alkolle temizlesem olmaz mı veya telefoncuya vs temizleyen bir yer varsa temizletsem
  11. Atlas Savaş

Airpods istiyorum anc li olsun istiyorum ve silikonsuz istiyorum bu durumda tek seçenek airpods4 kalıyor pro 2 veya pro 3 silikonlu maalesef
  12. Atlas Savaş

Param olsa sıfır alırım da sıfırı 2 kayı fiyatı 1759067672 Gelince söyle detaylı bi temizlesem sıkıntı olmaz gibi ya 😀
  13. Atlas Savaş

İkinci el piyasası 5-6 bin
  14. Atlas Savaş

Airpods 4 anc li model alacağım ikinci el 4000 tl ye ürünün faturası kutusu vs var sadece garantisi bitmiş geçtiğimiz ay. Garantisinin olmaması ve 2 yıllık bir cihaz olması sebebiyle pil ömrü vs bitmiş midir alınır mı
  15. Atlas Savaş

Sizce bu iş nasıl ( motorsiklet tamiri)

Dur bi bakalım önce bir görüş belki almayacaklar ona göre karar verirsin aceleci davranma bu tarz işlerde
  16. Atlas Savaş

İPhone 16 pro için kılıf öneresi

Sağol hocam cevapladığın için sipariş veriyorum bakalım göreceğiz
  17. Atlas Savaş

İPhone 16 pro için kılıf öneresi

Elim ortlama büyüklükte kalından kastınız yan kısımlar mı çok rahatsız ediyor mu ona göre sipariş edeceğim şuan
  18. Atlas Savaş

Parlak WOLED mi Parlak QD-OLED mi daha iyi?

Ri Rica ederim
  19. Atlas Savaş

CAJUN CORNER MENÜ 150TL GETİR YEMEK

Yemeksepeti kodu atılıyordu la bazen onlara ne oldu
  20. Atlas Savaş

Parlak WOLED mi Parlak QD-OLED mi daha iyi?

Bu incelemelere bakabilirsin hocam şahsi fikrim woled panel daha iyi
Geri