Arama sonuçları: *

1. Atlas Savaş

Öneri 3k Bütçede Genişliği 80 Olan Masa Bulunurmu

ikea alex öneririm de bütçenin baya üstünde zaten o bütçeye o boyutta bulamazsın
  2. Atlas Savaş

Öneri 3k Bütçede Genişliği 80 Olan Masa Bulunurmu

bulsan da zangır zungur sallanır
  3. Atlas Savaş

Yardım Monitörümün Ekranı Açılmış

benimki de birebir aynı, curved monitörlerde oluyor genelde 1 yıldır böyle kullanıyorum sıkıntı olmuyo
  4. Atlas Savaş

İzmir Dershane Önerisi

ya zaten özel hocamla ilerletcem süreci genel olarak aynı zamanda koçluk da yapacak. dershaneyi istememin temel sebebi düzenli her konuyu görmem, her hafta düzenli türkiye geneli denemelere girmem vs. gerekmedikçe veya beni yavaşlattığını hissettiğimde gitmem dershaneye.
  5. Atlas Savaş

İzmir Dershane Önerisi

İzmirliler nerdesiniz forumun yarısı izmirde yaşıyo :)
  6. Atlas Savaş

Yks Sayısal 120-130 Bin Örnek Sonuç Atabilirmisiniz

yapabileceğimi düşünüyorum. teşekkürler tavsiyelerin için
  7. Atlas Savaş

özel hocam var aynı zamanda koçluk da yapacak dershane de düzenli konuları görmek için ve rakip olsun diye 1785450871 annem babam doktor ben de doktor olcam kesin orası. mühendislik yazacağım okumam daha iyi
  8. Atlas Savaş

benim için de tam tersi dershane şart
  9. Atlas Savaş

şu tarz bi olay yaşarsam bu sene camdan atarım kendimi çok dikkatli seçmem lazım dershaneyi de konuma cevap veren yokkk
  10. Atlas Savaş

çoğu üçkağıtçı zaten 5 tane gezdim şimdiye kadar hepsi ticarethane
  11. Atlas Savaş

rahat olcan ya :) 1785450006 https://forum.donanimarsivi.com/konu/izmir-dershane-onerisi.1248267/ tavsiyeniz var mıdır
  12. Atlas Savaş

lise başından beri zaten sınıf birincisiydim 9 ve 10. sınıfta tüm notların 100 dü nerdeyse obp nin iyi olması ve mat hariç derslerin iyi olma sebebi de bu 11 ve 12 de saldım kendimi 12 nin 2. döneminden itibaren de mezuna bırakacağımı kesinleştirdim o yüzden sınav öncesi de sınav anında da pek...
  13. Atlas Savaş

50k bile yapsam mezuna bırakcaktım ve matematiği hiç sevmiyom ya bu sene full mat kascam 1785449441 felsefe görmedi derken ne anlattın anlamadım
  14. Atlas Savaş

tıp için mezun (tyt matı salladım bu arada kesin mezuna kalacağım için)
  15. Atlas Savaş

İzmir Dershane Önerisi

bu sene 120k sıralama yaptım sayısalda tıp için mezuna bırakacağım. izmir güzelbahçe/narlıdere/balçova ilçelerinde ya da en olmadık senaryoda konak'a kadar önerebileceğiniz dershane var mıdır. benim için en önemli kriterler hocaların gerçekten işinde iyi olması ve derece öğrencilerinin olması ki...
  16. Atlas Savaş

Neden Bu Kadar Takıntılıyım

Verdiğim örnekler yüzünden sadece dış görünüşünü demişim gibi anlaşılmış her alanda kendini geliştireceksin. Zekanı da dış görünüşünü de karakterini de iletişim becerini de her şeyi
  17. Atlas Savaş

Neden Bu Kadar Takıntılıyım

Kendini geliştir her alanda dış görünüşünü düzelt, kişisel bakımını yap, spor salonuna yazıl kendini bir kızın isteyeceği hale getirmezsen düzeltemezsin bu durumu
  18. Atlas Savaş

Ekran Kartı Fanım Dönmüyor

Kanka o zaman at çöpe gitsin konu açtığına değmez gt210 için
  19. Atlas Savaş

❌İndirim Bitti! Philips Qp2724/10 Oneblade Yüz Şekillendirici Sepette 950 TL

https://www.akakce.com/tiras-makinesi/en-ucuz-philips-qp2824-10-oneblade-yuz-ve-vucut-sekilendirici-fiyati,475888009.html bundan alsak okay midir
Geri