Arama sonuçları: *

1. A

Zoom ve çeşitli ders çalışmak için tablet önerisi

Zoomdan ders veriyorum yazılı olarak anlatabileceğim kalemli bir tablet arıyorum bütcem 15 bin TL önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim
  2. A

Samsung usb c type c kablo

Samsung kablo alıcam bir ucu usb-c diğer ucu type-c hangi kabloyu alayım?
  3. A

Android Auto'ya bağlamak için kablo önerisi

Samsung S24 telefonum var ve bunu toyota corolla aracıma bağlamak istiyorum. Başka kablolar kullandım ama ya bağlanmadı ya da bağlandıktan sonra kısa sürede bağlantısı geri gitti. Kısa bir tane bir ucu Usb-C diğer ucu Type-C olan bir kablo önerebilir misiniz?
  4. A

5000 TL'ye kadar hamur yoğurma makinesi önerisi

Arkadaşlar merhaba anneme hamur yoğurma makinesi alacağım 5000 TL'ye kadar bütcem var. Hamur yoğurma makineleri ile ilgili pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
  5. A

Samsuns s24 fe şarj adaptörü

Dostlar merhaba s24 fe aldım şarj adaptörü alacağım ne almamı önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim
  6. A

30bin TL'ye kadar Telefon önerisi

Hocam xiaomi samsung farkı nedir hangisi daha iyi
  7. A

30bin TL'ye kadar Telefon önerisi

Selam dostlar yeni telefon alacağım. Uzun süredir telefon piyasasını takip etmiyorum pek bir fikrim yok. Günlük hayatta kullanabileceğim hızlı performansı yüksek bir telefon arıyorum. Hangi telefonları Önerirsiniz?
  8. A

E-sim aktive problemi

Turkcelle numaramı taşırken esim'i kullandım fakat esim aktifleştiriyorda kaldı telefon telefonu kapa aç yaptım uçak moduna aldım ama hala düzelmedi
  9. A

Bu sistem rust açar mı açarsa nasıl olur

inter uhd graphics hocam
  10. A

Bu sistem rust açar mı açarsa nasıl olur

Merhaba beyler bu sistem ile rust oynayabilir miyim?
  11. A

Yardım Beyler F/P Uyku Tulumu Önerilerinizi Bekliyorum .

Hocam hatta isterseniz 1400 euro imiş
  12. A

Yardım Beyler F/P Uyku Tulumu Önerilerinizi Bekliyorum .

https://www.beymen.com/tr/p_marmot-col-29c-kaz-tuyu-800-fill-uyku-tulumu_1433827?gad_source=4&gbraid=0AAAAADwoXQCCa7ktMd-z7VCW65mQ1gah7&gclid=EAIaIQobChMI_fyi9pn3hQMVXjkGAB3LRAAeEAQYCCABEgIvd_D_BwE&gclsrc=aw.ds Çok iyi uyku tulumudur hocam gün boyu içindeyim
  13. A

Fiber internet wifi bağlantı sorunu

Yeni fibere geçtim ama birkaç problemim var telefonu kullanmaya başladığım an mobil veri kullanıyor biraz bekliyorum sonra wifiye bağlanıyor önceden olmuyordu bu problem şimdi neden oluyor sizce
  14. A

Fiber için Ethernet kablosu önerisi

hocam genel olarak sabit kalmadığı için bilgisayar kabloyu sabitlemiyorum illa halıların altından geçiyor
  15. A

Hocam bu kablolarda genelde dış kısmı çok hızlı soyuluyor örgülü kablosu olan bi model var mı bildiğiniz
  16. A

Dostlar merhaba evime ttnet tarafından yeni fiber geldi. 100 mbps bir pakete abone oldum. modemi bilgisayarı bağlamak için ethernet kablosu bakıyorum 15 metre yeterli olacaktır sağlam kaliteli hızlı deforme olmayacak bir kablo arıyorum şimdiden teşekkürler.
  17. A

Fiber internet altyapısı

Haklı olabilirsiniz hocam ama zaten o kadar para verince sapma olması can yakıyor gene çünkü büyük bir fiyat farkı var aralarında
  18. A

Fiber internet altyapısı

Hocam millenicom önceden kullanıyordum hiç memnun kalmadım ve bu tarifeler hep 1000 mbpsye kadar falan oluyo yani 200 falan bile verse bir şey diyemiyorum ondan dolayı türkneti tercih ettim hocam direkt 100 mbps sabit dediler en azından onlar
  19. A

Fiber internet altyapısı

Hocam normalde hiç değilse vdsl ya da adsl falan olması dahi gerekmiyor mu Türk Telekomun altyapısından
Geri