Arama sonuçları: *

1. Scarecrow

1500 TL kadar klavye önerisi (FULL)

HyperX alınabilir sağolasın kanka.
  2. Scarecrow

Kailh switch ne oluyor? Bilgim yokda pek. Red switch arıyorum yazmayı unutmuşum bu arada kusura bakmayın.
  3. Scarecrow

Başlıkta da belirttiğim gibi full 1500 tl kadar klavye önerebilir misiniz?
  4. Scarecrow

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

ülkenin %55 i asgari ücret alıyor ama onlar alsın diye değil mi? ülkenin %55 i yaşamasın o zaman :D
  5. Scarecrow

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

900k olsa asgari ücretli biri 160+ ay çalışıp alabiliyor, tabi ki yemeden içmeden bütün parayı tutarsa :D
  6. Scarecrow

🔥 PC HOCASI F6 - SİSTEM ÇIKTI ! FELAAKEETT

Bende gg6 aldım ama hiç de pişman değilim kanka. Bu ayrı bir şey ama GG6 da güzel :D
  7. Scarecrow

Path of exile güzel oyun mu ? Zevk alır mıyım ?

Güzel oyun. 123 saat oynamışım(eskiden) sarıyor. Bırakma sebebim tamamen pvp sisteminin olmamasıydı şimdi nasıldır bilemem ama gerçekten hoş bir oyun.
  8. Scarecrow

Rtx 3050 alınır mı ?

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-dual-rtx2060-o6g-evo-192-bit-gddr6-6-gb-fiyati,551760015.html?gclid=Cj0KCQjwxb2XBhDBARIsAOjDZ34Glqhf1U10V_ONKo7g67ppukeOiW_sghvQ-xwYEBhWbX7l85noyaIaAiXQEALw_wcB bu modeli kullanıyorum daha 65 derecenin üstüne çıktığını görmedim.Performans olarak da...
  9. Scarecrow

20k intel sistem tavsiyesi

20k ya pc alacak bir arkadaşım ve intel olsun istiyor. Önerebileceğiniz güzel bi sistem var mı?
  10. Scarecrow

Alacağım hazır sistem hakkında yardım

Teşekkürler, Pnther hakkındaki r bu daha iyi ve daha mantıklı kanka
  11. Scarecrow

4 yıl üniverste için her şey dahil gider ne kadar olur?

3k aylık eve desen kanka(Daha ucuza da ararsan bulabilirsin) 36k*4 146k eve gider düz 150k desen ne yiyip içeceğine göre kalanı değişir kanka.
  12. Scarecrow

Demon Slayer Mangasini Okumalı mıyım ?

Black Clover animesini izlemediysen oku derim.
  13. Scarecrow

Vücut Geliştirme Hakkında Detaylı Yemek

Ben sadece gördüğüm izlediğim bir videoyu attım kardeşim belki görmemiştir diye. Ama steroid alıp idman yapmayan adam bile 3.2 kg kas kazanırken spor yapıp doğal olan adam 1.9 spor yapıp ilaçlı olan adam 6.1 kg kas kazanıyor bence bu da emeğin olmaması demek.(videodan Alıntı)Fikrimce.
  14. Scarecrow

Yani o adam bu işin eğitimini almış ona lafım yok.Benim buraya o videoyu atma sebebim izlesin kendi karar versin sonuçta ikiside ardından atmıyor :D
  15. Scarecrow

Adam bilimsel olarak yapılan bir araştırmayı anlatıyor.Bu kim diyorsun kanka sen yap daha iyisini seni izleyelim :D Emeği küçümsemek iyi bir şey değil.Seversin sevmezsin ayrı.
  16. Scarecrow

en temizi izle kardeşim :D
  17. Scarecrow

kardeşim benim steroid kullanan ve spor yapmayan biri doğal olarak spor yapan birinden daha çok kas kütlesi kazanıyor demişti Ege fitness. Yani steroid alıp kas kütlesi kazanmak senin emeğini görmezden gelmelerine sebep olabilir çünkü steroid spordan daha çok kas katıyor sana.
  18. Scarecrow

Steam Den 8 Tl Ye Ea Play Alsam Kullanmasam Bi̇le 1 Ay Sonra Gi̇der mi̇ ?

Bir ay sonra gidiyor yani.Anladım kankam sağolasın.
  19. Scarecrow

Nasıl Omuz Genişletirim?

Kanka genelde Dumbell drop set yana açma diyorlar.
  20. Scarecrow

Steam Den 8 Tl Ye Ea Play Alsam Kullanmasam Bi̇le 1 Ay Sonra Gi̇der mi̇ ?

Bu ea playin olayı ne kanka?
Geri