Arama sonuçları: *

1. X

15-17 Bin TL Oyun için bilgisayar önerisi

Merhaba, oyun için bilgisayar arıyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim. İnternette gezinirken bu iki kasayı buldum, alsam ileride pişman olur muyum? Bütçem yettiğince almışken iyisini almak istiyorum. Bütçem: 15-17 bin arası 500 civarı daha arttırabilirim. 1...
  2. X

Ekran kartı önerisi, PSU yeterliliği

6500xt aldığım zaman anakartımdan dolayı performans düşüşü olacakmış 2. el rx6600 almam öneriliyor.
  3. X

tamamdır reisim kolay gelsin :) ✋
  4. X

2 sene önce sistemi hazır almıştım uygun fiyata, toplama alsaydım b450m, h410m gibi bir anakart alırdım. anakart parası vermek istemiyorum bir adet ekran kartı ve psu lazım konuda yazdığım gibi ilerleyen zamanlarda rami yükselteceğim.
  5. X

RX 6600 alsam anakart ve işlemciyle uyar mı? performans düşüşü vs. olur mu?
  6. X

https://www.incehesap.com/xfx-speedster-qick-210-amd-radeon-rx-6500-xt-black-gaming-ekran-karti-fiyati-53713/?ref=akakce&v=1.42.1 https://pckolik.com/urun/xpg-pylon-650w-80-bronz-guc-kaynagi/ bu ikisini almayı düşünüyorum.
  7. X

Biraz daha güçlü bir ekran kartı istiyorum oyunlarda fps düşüşü vs. olmaması için. 1656503070 Ekran kartlarını örnek olarak verdim. sıfır 1070 bulsam tabi ki onu alırım.
  8. X

Piyasada sıfır 1070 ekran kartı bulamadım maalesef. 1656501476 Anakart, İşlemci ve PSU yeterli olur mu? PSU yetmezse önerebileceğin bir PSU var mı?
  9. X

Merhaba, yakın zamanda oyun için bir ekran kartı almayı düşünüyorum bir kaç uygun fiyata ekran kartı buldum; MSI GTX 1650 4GB, ASUS ROG-STRIX-RX570 8GB, SAPPHIRE PULSE RX 6500 XT 4GB Bunların arasından hangisini almalıyım? sizin bildiğiniz daha iyi bir ekran varsa yardımcı olursanız sevinirim...
Geri