Arama sonuçları: *

1. Epepeppepepep3983

CS2 kasa açma siteleri hakkında

ben kasa açarak hiç kazanmadım bu tarz sitelerde kasa savaşları upgrade ve biçok mod bulunuyor genelde buralardan kazanılıyor
  2. Epepeppepepep3983

Hocam istediğiniz gibi yapabilirsiniz ama satın almak daha mantıklı sizin için bizim amacımız para kazanmak skin değil
  3. Epepeppepepep3983

Hocam zaten duyduğum kadarıyla bu illegal kumar sitelerinde bile para yükleyince değilde çekince ceza geliyormuş analayacğın devlet kazandığımızın peşinde kaybettiğimizin değil zaten bu siteler skin satış siteleri olarak geçıyor global de parayıda playsultan baynogame de satış yaparak...
  4. Epepeppepepep3983

Csgo skins de 5x civarı bi kâr elde ettim 20 dolardan 102 dolar civarı 1745236446 Csgo skins ten başka yerde oynama paranı kaptıracaksan bile burda oyna
  5. Epepeppepepep3983

Neden böyle oluyor? (Sağlık)

Hormonlar zirve kardeşim :D şaka bi yana büyüynce seni hayal edemedim
  6. Epepeppepepep3983

Arkadaşlar, bu aralar CS2 kasa açma sitelerine merak sardım. Bayağı da kâr elde ettim. Ancak, sitelere yüklemeleri hep kartımla yaptım. Bir sıkıntı ya da problem olur mu? Deneyimi olan var mı dostlar? Not: Kullanılan kart HADİ Kart.
  7. Epepeppepepep3983

Sıfırdan Steam Cs 2 Enventeri

yaklaşık 14 15 level yapıyor hocam
  8. Epepeppepepep3983

Sıfırdan Steam Cs 2 Enventeri

Arkadaşlar bir Steam hesap projesine başladım. Diğer hesabım VAC yedi ve geri açtıramadım. Bu yüzden 2000 TL ile güzel bir Steam hesabı yaptım ama şimdilik sadece CS2 üzerine odaklandım. Şimdi masrafları saymaya başlayayım. CS2 Seçkin: Düz Hesap 600 TL Steam Puan (20.000): 160 TL Steam Level...
  9. Epepeppepepep3983

5000 tl ye kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Hocam 3 bin lira destek olacaksanız bakmam..
  10. Epepeppepepep3983

5000 tl ye kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

mikrofon ve ses temiz olsun bide kulağımı ve kafamı ağırtmasın yeterli olur
  11. Epepeppepepep3983

Bu Olay Artık Beni Ürpertmeye Başladı

bilimsel düşünüp frekansı beynimin algılamaması ihtimalini düşümüyorum ama ne kadar olabilir bundanda emin değilim 1734368937 her zaman bunu dinlerim
  12. Epepeppepepep3983

hocam diyorum ya o satır bazen hiç olmuyor diye baskınlıkla birr alaka kuramıyorum bu yüzden
  13. Epepeppepepep3983

Evet kulak içi her ikiside takılı hocam ses herzaman full donanımsal bir sorun yok ama devamlı oluyor artık başka birinde oluyormu diye kontrol etmem lazımdı
  14. Epepeppepepep3983

Youtube
  15. Epepeppepepep3983

Arkadaşlar selam bayadır garipsediğim ve artık korktuğum bir durum var bilenleriniz vardır California Dreamin adında bir şarkı var ve ben bu şarkıyı ne zaman açsam farklı bir şekilde başlıyor Misal "All the leaves are brown" ile başlayan yer bazen "the leaves are brown" la başlıyor bazen bu...
  16. Epepeppepepep3983

Hoşlanılan Kıza Açıldıktan Sonra: Ani Sevinç ve Ardından Gelen Eziklik Hissi

doğru hocam ne yapayım zorlamı sevdireyim kendimi :(
  17. Epepeppepepep3983

Saçma bi neden bana göre annesi babasından çekiniyormuş böyle söyledi. Not: Seni yedeğe almış diyenler için 2 aydır denk geldikçe çevresini inceliyorum fakat hiçbir erkek görmedim şimdiye kadar bunuda belirteyim.
  18. Epepeppepepep3983

Bu yılın başında bir kızadan fena hâlde hoşlandım. Sürekli onu düşünüyordum, fakat daha önce kimseye açılmış biri değildim. Sonunda kendi kendime, “Ölüm mü var?” diyerek cesaretimi topladım ve gidip hislerimi söyledim. :D Ancak reddedildim. Ret sebebi bana çok saçma geldi ama bunu açıklamaya...
  19. Epepeppepepep3983

Okul bitiyor eski açtığım konuya güncelleme

Arkadaşlar 1. Dönem bi konu açmıştım kaldığım dersleri söylemiştim bu gün güncelliyorum matematik harici tüm derslerimi geçtim hatta ve hatta şu an matematikten kalmasaydım takdir alacaktım neyse umarım bol bol 100 aldığınız bir dönem olmuştur
  20. Epepeppepepep3983

Babam psikoloğa gitmemi istemiyor

Arkadaşlar selamlar yaklaşık 1 senedir anksiyete hastası olduğumu düşünüyorum ve muhtemelen öyleyim devamlı içimde bir korku bir stres diken üstündeymişim gibi geliyor bazen başıma ne gelcek düşüncesinden kafayı yiyorum bu durumdan bıktım bu yüzden anneme bu gün söyledim psikoloğa gitmek...
Geri