Arama sonuçları: *

1. chaptan

Bu Olay Artık Beni Ürpertmeye Başladı

bilimsel düşünüp frekansı beynimin algılamaması ihtimalini düşümüyorum ama ne kadar olabilir bundanda emin değilim 1734368937 her zaman bunu dinlerim
  2. chaptan

hocam diyorum ya o satır bazen hiç olmuyor diye baskınlıkla birr alaka kuramıyorum bu yüzden
  3. chaptan

Evet kulak içi her ikiside takılı hocam ses herzaman full donanımsal bir sorun yok ama devamlı oluyor artık başka birinde oluyormu diye kontrol etmem lazımdı
  4. chaptan

Youtube
  5. chaptan

Arkadaşlar selam bayadır garipsediğim ve artık korktuğum bir durum var bilenleriniz vardır California Dreamin adında bir şarkı var ve ben bu şarkıyı ne zaman açsam farklı bir şekilde başlıyor Misal "All the leaves are brown" ile başlayan yer bazen "the leaves are brown" la başlıyor bazen bu...
  6. chaptan

Hoşlanılan Kıza Açıldıktan Sonra: Ani Sevinç ve Ardından Gelen Eziklik Hissi

doğru hocam ne yapayım zorlamı sevdireyim kendimi :(
  7. chaptan

Saçma bi neden bana göre annesi babasından çekiniyormuş böyle söyledi. Not: Seni yedeğe almış diyenler için 2 aydır denk geldikçe çevresini inceliyorum fakat hiçbir erkek görmedim şimdiye kadar bunuda belirteyim.
  8. chaptan

Bu yılın başında bir kızadan fena hâlde hoşlandım. Sürekli onu düşünüyordum, fakat daha önce kimseye açılmış biri değildim. Sonunda kendi kendime, “Ölüm mü var?” diyerek cesaretimi topladım ve gidip hislerimi söyledim. :D Ancak reddedildim. Ret sebebi bana çok saçma geldi ama bunu açıklamaya...
  9. chaptan

Okul bitiyor eski açtığım konuya güncelleme

Arkadaşlar 1. Dönem bi konu açmıştım kaldığım dersleri söylemiştim bu gün güncelliyorum matematik harici tüm derslerimi geçtim hatta ve hatta şu an matematikten kalmasaydım takdir alacaktım neyse umarım bol bol 100 aldığınız bir dönem olmuştur
  10. chaptan

Babam psikoloğa gitmemi istemiyor

Arkadaşlar selamlar yaklaşık 1 senedir anksiyete hastası olduğumu düşünüyorum ve muhtemelen öyleyim devamlı içimde bir korku bir stres diken üstündeymişim gibi geliyor bazen başıma ne gelcek düşüncesinden kafayı yiyorum bu durumdan bıktım bu yüzden anneme bu gün söyledim psikoloğa gitmek...
  11. chaptan

Kardeşim maalesef ki bir hırsız

Her seferinde konuşuyorum ama anlamıyor hocam
  12. chaptan

Hocam bu konu hakkındaki en büyük teorim şudur biz bunla beraber 01 diye bir dizi izliyorduk oradanda etkilenmiş olabilir çünkü o dizide bu tarz sahneler çoktu
  13. chaptan

Hocam kendi 14 yaşında ve gerçekten dediklerimi idrak edebilecek olduğunu düşünüyorum ama ne kadar uyarsamda devam ediyor 1703265902 5. Ve 6. Sınıfa kadar bu tarz şeyler olmuyordu ama 8. Sınıfa geçince birden hırsız oldu çıktı başımıza
  14. chaptan

Merhaba arkadaşlar malesef üzülerek söylüyorumki kardeşim bir hırsız bu seferden önce tam 6 kez yakalandı ama vaz geçiremedim dövmekten bayıltacak seviyeye getirdim ama genede fayda etmedi. Üstelik ufak tefek şeylerde çalmıyor nerden bulduğunu bilmiyorum ama dün çekmecesinde alarm sökücü vardı...
  15. chaptan

Crack oyun dağıtan eleman

BKBTB Berkant diye bi eleman var belki duymuşsunuzdur bilmiyorum oyun fiyatlarından dolayı artık oyuna para yetmiyor bende malum yolları arıştırmaya başladım bu elmanı gördüm muhtemelen kendi crack lemiyor programları ama güvenilir gibi duruyor bilen biri yardımcı olabilirmi ( forumun crack oyun...
  16. chaptan

yarın okulda olay var

Kendisi gelip diklenmeye başladı dayanamadım boğazına vurdum nefes alamadı falan hoca geldi doğru müdüre olayı anlattım çocuk hiçbirşeyi inkar edemedi bizle beraber 3 arkadaşıda şahit olarak götürdüler sonuç ben uyarı aldım o kınama üstüne sesini kesmiş oldu
  17. chaptan

yarın okulda olay var

Lise 2 hocam
  18. chaptan

yarın okulda olay var

hiç aklıma gelmemişti
  19. chaptan

Çözüldü✓ ACİL PC YE VİRÜS BULAŞTI

direk koy formatı
  20. chaptan

yarın okulda olay var

kendisi bana herhangibir şekilde vuramaz zaten vurusada 1 dk içinde bitirirm kendisini ama olay şu annem hakkında ileri geri konuşupta sonra belki maksimum 1 ay görüşeceği bir kızı neden bu kadar konuşuyor anlamıyorum :D
Top Bottom