Arama sonuçları: *

1. A

Steam açmaya çalıştığımda mavi ekran hatası alıyorum

Dediğiniz gibi yaptım ve 2. linkteki sürücüyü kurdum. bu sefer 7640g için kod 43 hatası verdi. aldırış etmeyip r5 m230 sürücüsünü sorunsuz kurdum. 7640g için verdiği hata kayboldu ama bu sefer kod 43 hatasını r5 m230 için vermeye başladı. Directx tanı aracında (dxdiag) şuan Microsoft görüntü...
  2. A

Bunu foruma yazmadan öncede denedim, kuramıyorum. Kurulum bittiğinde sistem görüntü vermeyi kesiyor ve düzelmiyor. Sistemi kendim kapatıp açtığımda aygıt yöneticisinde r5 m230 için kod 43 hatası gözüküyor. Bende DDU ile kaldırıp tekrar A8 4500m with radeon hd 7640g sürücüsünü kurdum ve r5 m230...
  3. A

Merhaba, steam açmaya çalıştığımda mavi ekran hatası alıyorum. Ekran kartı driverlarımı DDU ile kaldırıp tekrar kurdum fakat sorun çözülmedi. Sistemim; Lenovo G505s laptop AMD A8 4500m AMD Radeon HD 7640g + r5 m230 Minidump raporu...
  4. A

HP Smart Tank 515 Renk Problemi

Merhabalar, hp smart tank 515 sahibiyim. Yazıcımın mürekkep depoları dolu olmasına rağmen siyahın bazı tonlarını turuncu renk çıkarıyor ve mavi rengi ise hiç çıkarmıyor. İçine baktığımda mavi rengin mürekkep hortumunda hava olduğunu fark ettim bu havayı nasıl alırım ? Birde siyahın açık...
  5. A

Fotokopi makinası önerisi verirmisiniz?

HP Smart Tank 515 Ben kullanıyorum memnunum.
  6. A

Arkadaşlar monitörde niye böyle oluyor yardım nolur

O zaman bilemiyorum maalesef ben kendi sorunumdan yola çıkarak bilgi verdim belki sizin sorununuz farklıdır. Geçmiş olsun diyelim.
  7. A

HDMI girişlerini parmağınla hafif hafif salladığında oynama oluyor mu ? Eğer oluyor ise dediğim gibi tekrar lehim gerekecek.
  8. A

Eğer ikinci bir giriş varsa monitörde veya ekran kartında belki düzelir. Oda olmazsa tekrar lehim gerekebilir.
  9. A

Benim televizyonuma olmuştu böyle bir olay. HDMI ile televizyona PS4 bağlıyordum kabloyu takarken anlamadan HDMI girişinin lehimlerini koparmışım ekran böyle titremeye başlamıştı. Sizin de ekran kartınıza ya da monitörünüze olmuş olabilir.
Geri