Arama sonuçları: *

1. Magnus Süleymanov

Yardım Anakart seçiminde yardım

Teşekkürler. 1748429943 Biraz açıklayabilir misiniz neden almamam gerektiğini
  2. Magnus Süleymanov

Yardım Anakart seçiminde yardım

Arkadaşlar merhaba. Asrock B550M-HDV modeli anakartı PCIe 4.0 destekleyen en uygun model olduğu için almayı düşünüyordum fakat Asrock'ın sitesine girdiğimde bazı işlemcilerde performansın kullanılan güç fazı dolayısı ile düşük olabileceği yazıyor. Ryzen 5 5600 ile kullanmak için maksimum 3000 ₺...
  3. Magnus Süleymanov

PC görüntü vermiyor ve CPU fanı çalışmıyor

Dostlar merhaba, tarayıcı üzerinden dizi izlerken bir anda mavi ekran verdi PC ve kapatıp açmayı denediğimde monitöre herhangi bir sinyal gelmedi. Birkaç kez kapatıp açmayı denedim, bios pilini söküp taktım, ramleri söküp taktım, güç kablolarını kontrol ettim ama bir türlü sorunu bulamadım...
  4. Magnus Süleymanov

Ryzen 5 3600/5600 işlemciye yeni nesil 1080p ekran kartı önerisi

Hocam 7700xt 2k çözünürlük için değil mi, ayrıca bu işlemciler besleyebilir mi onu
  5. Magnus Süleymanov

Ryzen 5 3600/5600 işlemciye yeni nesil 1080p ekran kartı önerisi

Dostlar merhaba. Elimde 1080p 144 Hz bir monitör var, mevcut işlemcim Ryzen 5 3600 ( 5600 e upgrade yapabilirim ) ve ekran kartım GTX 1070. Sizden ricam 1080p de güzel bir performans alabileceğim yeni nesil bir ekran kartı önerin. İşlemciyi değiştirme ihtimalimi de göz önünde bulundurarak her...
  6. Magnus Süleymanov

İşlemci ve ekran kartı güncelleme

Teşekkürler. 1673354982 Teşekkürler 1673355020 Yaza kıyasla işlemci piyasası da ekran kartı piyasası da düştü hocam
  7. Magnus Süleymanov

Teşekkürler 1673353689 Hocam 1080p de kullanılabilir mi derken aslında yukarıda yazdığım işlemciler ile 1080p de darboğaz yapar mı demek istedim.
  8. Magnus Süleymanov

Arkadaşlar merhaba İkinci el piyasasının düşmesi ile birlikte ekran kartı ve işlemcimi değiştirmek istiyorum. Mevcut ekran kartım Strix 1070 o.c, işlemcim Ryzen 5 2600 ve 1080p 144 Hz monitörüm var. Size sormak istediğim birkaç soru var: Almak istediğim ekran kartı Rtx 3060 ti ya da Rtx 3070; bu...
  9. Magnus Süleymanov

Sistemim ikinci elde kaça gider

Hocam ikinci el sitelerden sisteminde bulunan parçaların ya da eşdeğer parçaların fiyatına bakıp toplarsan aşağı yukarı bir fikrin olur. Genelde parça parça satmak daha kârlı oluyor. Ama toplu şekilde satacaksan da parçaların toplam fiyatının bir miktar altına koyabilirsin.
  10. Magnus Süleymanov

Asus Strix ekran kartı led arızası

Arkadaşlar Asus Strix ekran kartı kullanıyorum ve led ışıkları aura üzerinden kontrol edemiyorum. Aura programını açtığımda ekran kartı gözükmüyor. LED'ler sadece beyaz ışık veriyor. Gerek Türkçe gerek İngilizce forumları araştırdığımda herhangi bir çözüme ulaşamadım. Sadece LED'lerin ışığını...
Geri