Arama sonuçları: *

• Users: vae.
  • Order by date
  1. V

4080S sistem almak istiyorum

ilk paylaştığım şu sistem https://www.gaming.gen.tr/urun/416973/optima-4080super-intel-i7-14700k-galax-geforce-rtx-4080-super-sg-1-click-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi
  2. V

zaten sistem de 86k, bilgisayarcı da 1k alsa 1k kar olarak kalıyor. 1k için de buna gerek yok diye düşünüyorum.
  3. V

şu sistemde biraz oynayarak şöyle bir şey çıktı ortaya, böyle nasıl? 1734193904 şimdi kullandığımı yeğenime vericem monitörüyle beraber her şeyi. sadece depolama hdd'yi alıcam içinden o kadar.
  4. V

evet oyun için alıcam, intel ve amd arasında kaldım hangisi daha iyidir? şu an kullandığım amd 3600x kusura bakmayın pc bileşenleri konusunda pek bilgim yok
  5. V

Arkadaşlar merhabalar, 4080 süperli bir sistem almak istiyorum. bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz iyi midir eksiği kötü yanı var mıdır ya da daha ucuza güzel bir pc öneriniz varsa onlara da açığım. yanında da 2 ya da 4k bir monitör arıyorum. aslında 2k monitör alacaktım ama bu ekran kartı 4k...
  6. V

3 yıllık Gamepass üyeliğim bittikten sonra tekrar alabilir miyim?

Merhabalar herkese, başlıkta da belirttiğim gibi 2022 yılında 3 yıllık gamepass üyeliği aldım, ocak 2025'te 3 yıllık sürem doluyor. Sürem bittikten sonra tekrar aynı şekilde 3 yıllık gamepass alabilir miyim hala aynı yöntem devam ediyor mu yoksa artık normal olarak aylık ödemeyle mi abonelik...
  7. V

Televizyon böyle oldu ekranı mı kırılmış ?

çok güzel olmuş, keşke benim televizyonuım da böyle olsa
  8. V

Steel series apex 7 almaya değer mi

ben kullanıyorum çok memnunum.
Geri