Arama sonuçları: *

1. wolfgang

Yardım Acer Nitro 5 AN515-58 ile bu ram uyumlu mudur?

teşekkürler hocam, uyum konusunda bir problem çıkarmaz değil mi bunlar?
  2. wolfgang

Aynı zamanda 2000tlye tek 32gb almak yerine 2 adet 16gb alırsam 2338tlye geliyor, böyle yapmak daha mı mantıklı olur sonuçta slotlardan biri boş kalacak eğer tek 32gb alırsam
  3. wolfgang

Merhaba şuan laptopumda 2x8 16 ram bulunuyor fakat yetersiz gelmeye başladı 2 adobe programı açıyorum direk %95'leri görüyor ve kasıyor program içinde. Bu yüzden ram'i 32'ye yükseltmek istedim fakat uyumlu mu emin olamadım...
  4. wolfgang

Yardım Redmi note 12 pro 5g dirençli imei hatası

flashlarsın brom moddan
  5. wolfgang

🔥İndirim 🔥Glarious Model O 750₺🔥

Şarjı ışıkları açıkken aşırı hızlı bitiyor
  6. wolfgang

🔥İndirim 🔥Glarious Model O 750₺🔥

Yaklaşık 3 yıl kullanıp kablosuzuna geçtiğime pişman olduğum mouse. Tekrardan alasım gelmedi değil...
  7. wolfgang

Öneri Hangi laptop’u almalıyım?

sanırım öyle yapacağım. 4060 A15 TUF modelini alacağım büyük ihtimal
  8. wolfgang

açıkçası ben de HP taraftarı değilim pek bir türlü ısınamadım şu HP’ye
  9. wolfgang

Merhaba, Gaming Laptop alma arefesindeyim fakat hâlâ net karar veremedim. Şu ikisi arasında kaldım fakat emin değilim 4070li model hakkında pek inceleme ve yorum göremedim. Farklı önerilere de açığım. Asus Tuf Gaming F15 FX507VI-LP096 8gb RTX4070 140W 13. Nesil Intel I7-13620H 16GB Ram 512GB...
  10. wolfgang

Öneri 35-50k arası Gaming Laptop önerisi

Aynen beni de o yorumlar geri çekti baya. Sanırım gönderdiğin 4070’li Asus TUF’u düşüneceğim şuanlık 1727004883 Acaba Asus’ta sonradan yükseltebileceğim Ram slotu ve m2 ssd slotu var mı
  11. wolfgang

Tam İtopya’daki Lenovo’yu soracaktım, sen atmışsın :) Fiyat olarak güzel indirimde gözüküyor aslında özellikleri de istediğim gibi gözüküyor. Acaba soğutması vs. nasıldır? Tip olarak pek gaming laptop’a benzemiyor gibi çünkü 😅
  12. wolfgang

Merhaba, 35-50k arası bir Gaming Laptop arıyorum, en az 4060 ve i7 13. nesil olması önceliğim ve HP, Gigabyte, Monster harici markalar olursa çok iyi olur. Ekran kartı watt değeri yüksek olması da önemli benim için, o yüzden bütçeyi biraz yüksek tutuyorum. Şimdiden teşekkürler
  13. wolfgang

Yardım Windows 11 Hiçbir ses aygıtı gözükmüyor

Merhaba, dün Valorant'ta mikrofon çalışmadığı için denetim masasından Realtek Ses aygıtını kaldırdım ve daha sonra yeniden kurdum fakat şuan Laptop'tan ne ses çıkıyor ne mikrofon çalışıyor. Ses aygıtlarında da hiçbir şey gözükmüyor. Laptop modeli Acer Nitro 5 AN515-58 Windows 11 Pro 23H2
  14. wolfgang

Xiaomi Redmi 12 Pro Güncelleme Hakkındaki Sorularım

İçerisinde hâlâ postun en başında ss’ini attığınız rom yüklüyse geleceğini sanmıyorum. Zaten gelirse de bence bi süre bekleyin güncellemeden önce daha çok yeni yd cihazlar ile uyumluluk vs. sıkıntısı olabiliyor..
  15. wolfgang

Oni vandal+oni phantom mu kuronami mi

Kuronomiler çok iyi bence. Hem sade hem çok şık
  16. wolfgang

S24 Ultra Alıp Kayıt Yaptırır Mıısınız? (pasaport kayıt değil normal kaçak)

Salla boşver, anlamıyor. Doğuda bir çok şey ucuz olduğu için bunu da aynı olacak zannediyor.
  17. wolfgang

S24 Ultradan bahsediyoruz ama. Daha S22 Ultra bile server kaydı ile yapılıyor ve fiyatları en düşük 70-80 dolarlardan başlıyor
  18. wolfgang

250 dolar olmasın o :)) Server kaydından bahsediyoruz
  19. wolfgang

Redmi Note 10s Soft Brick Oldu

profilimdeki telegramdan ulaşırsan hallederiz cihazın imeilerle daha önce oynandığı için açıldığında %90 null olacak
Top Bottom