Arama sonuçları: *

1. M

Yardım steelseries arctis 1 wireless kulaklık, mikrofon çalışmıyor!

selamun aleykum değerli forum üyeleri geçenlerde burdaki arkadaşlarla konuşup karar verip steelseries arctis 1 wireless kulaklık aldım bugün 1.haftam galiba kulaklık çalışıyor bir sorun yok lakin mikrofonda sorun var mikrofonu takıyorum tık ediyor tam oturuyor lakin mikrofon asla sesimi almıyor...
  2. M

Çözüldü✓ steelseries arctis 1 wireless kulaklık mikrofon çalışmıyor

selamun aleykum değerli forum üyeleri geçenlerde burdaki arkadaşlarla konuşup karar verip steelseries arctis 1 wireless kulaklık aldım bugün 1.haftam galiba kulaklık çalışıyor bir sorun yok lakin mikrofonda sorun var mikrofonu takıyorum tık ediyor tam oturuyor lakin mikrofon asla sesimi almıyor...
  3. M

Öneri 3400TL BÜTÇE KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİ

sağol hocam bekliyorum zahmet ettirdim seni
  4. M

peki ped soyulmak gibi yada başka bir bilinen kronik sorunu varmı steelseries arctis 1 in
  5. M

valla hocam bende şuan havit markasının bir kablolu kulaklığı var 5.ayımda felanım bütün pedleri soyuldu böyle bir şey istemiyorum, steelserieste öyle bir sorun yaşarmıyım yaşarsam pedleri ayrı satılıyormu
  6. M

bir diğer isteğim en az 2 3 sene gitsin bu kulaklıklar dediğiniz 2 3 sene gidermi 1724240282 aynen hocam o beni aşar :)
  7. M

hocam amacım müthiş ses kalitesi değil biliyorum kabloluda ses kalitesi aynı parada daha iyi ama artık rahatlık istiyorum bilgisayarda o sebeple
  8. M

Ucuzlarmı ki hocam
  9. M

Dostlarım ikisinden hangisi sizce ikinizin fikirleride kıymetli benim için önerdiklerinizden hangisi tercih edeyim
  10. M

logitech g435 lightspeed buldum bende hangisi daha iyidir dostum
  11. M

Selamun aleykum değerli forum üyeleri, 3400tl bütçem var kablosuz kulaküstü kulaklık almak istiyorum. Oyuncu bilgisayarımda kullanacağım. Rekabetçi oyunlar oynamasamda güzel bir ses kalitesi istiyorum ayriyetten sürekli arkadaşlarımla konuştuğum için benim için en önemlisi mikrofon'un kalitesi...
  12. M

10000 tl kasa + monitör önerisi

Hocam 1 saat önce karne indirimleri bitti 10kye bunu buldum ama cuma gecesini beklemekte fayda var
  13. M

Yardım Her şeyim sıfırlandı (Önemli)

Pek bilgim yok konuyu yükseltin elbet çaresi vardır hocam Allah yardımcınız olsun
  14. M

Değiştirilebileceği ad derken hocam? İlk attığım linke girin hocam özelleştir diyin monitör diyin aoc&philips kısmını seçin 1949tlye bir monitör olcak onu seçin 10.300 falan oluyor ama hocam size tavsiyem bu cuma gecesini bekleyin güzel pc gelir inşallah gelmezse buna dönersiniz
  15. M

Yardım Her şeyim sıfırlandı (Önemli)

Onedrive?
  16. M

Öneri Amazondan MSI BRAVO alınır mı

Daha ucuzu var mı hocam? 1656625250 Dell G15 4B200F82C i5-10200H 8GB 256GB SSD 4GB GeForce RTX 3050 bu marka 12.800tl alınır mı?
  17. M

https://www.incehesap.com/nihilstein-v1-oyuncu-bilgisayari-fiyati-56511/?hsu=194439,194442,194445,194448,194451,194457 https://www.incehesap.com/aoc-e2270swn-21-5-led-monitor-fiyati-30238/ Hocam sistem 10.300 civarına geliyor sistem gayet iyi kendime düşündüğüm sistem he sıkıntısı ne diye...
  18. M

Öneri Amazondan MSI BRAVO alınır mı

Selamun aleyküm Tam modeli https://www.amazon.com.tr/dp/B09HMHC843/ref=cm_sw_r_apan_i_NX367ZVAS2DEKY0GTWCP bu olan ürün amazondan alınır mı amacım oyun 12 13bine kasalı bilgisayarda olur monitör dahil ama bu laptop şuan ucuz hatta soruyu şöyle genelleştiriyim amazondan laptop alınır mı vergi...
  19. M

Hocam incehesaptan alabilirseniz atayım incehesap sitesinden
  20. M

Öneri Dell G15 4B200F82C i5-10200H 8GB 256GB SSD 4GB GeForce RTX 3050 Alınır mı?

Ya benim babam çok öyle heryerde güvenmiyor istediği hep hepsiburada trendyol gitti gidiyor n11 e bile güvenmiyordu hatta baya bir süre incehesap gibi yerlerin güvenli olduğunu anlatmaya çalıştım birde daha önce hiç amazondan alışveriş yapmadım bir sıkıntı yaşanıyormu yaşadınız mı birde amazonda...
Geri