Arama sonuçları: *

1. ertugrullgnc

Yardım Monster Pusat Clutch İyi Midir?

Hocam ölü bölgesi hem tetik tuşlarında hem analog tuşlarında fazlaca var, maddi imkanınız varsa xbox kolu almanızı öneririm.
  2. ertugrullgnc

Hawk Future vs Hawk Fab V5

Tamamdır hocam, teşekkürler
  3. ertugrullgnc

teşekkürler hocam 1677691990 Teşekkürler hocam, çoğunlukla ders çalışırken kullanacağım için sünger kalınlığı konusunu önemsiyorum(çok olursa fazla rahat mı olur, az olursa rahatsız edip dikkat dağıtır mı emin olamadım)
  4. ertugrullgnc

Öncelikle teşekkürler, hocam peki bel kısmındaki boşluk sinir bozucu oluyor mu, onunla ilgilide çok eleştiri okudum. 1677690265 indirim vardı, indirimin dün bittiğinide biliyordum fakat kredi kartının ekstreside aynı gün kesilecekti ama kesilmedi onu beklerken alamadım 😁 1677690384 O üstteki...
  5. ertugrullgnc

Teşekkürler hocam 1677688559 Ekşi sözlükte bir çok kişi 5-6 saat üzeri sürede sırt kısmı ağrı yapıyor demişler, sırt kısmının sertliğinden şikayetçi misiniz?
  6. ertugrullgnc

Tamamdır hocam, teşekkürler
  7. ertugrullgnc

Vida batması bana da biraz abartı gibi geldi, hocam peki alt mekanizmanın dandikliğinin 2000₺ farka değecek kadar olduğunu mu düşünüyorsunuz
  8. ertugrullgnc

Hocam peki hiç fab modelini kullanan tanıdığınız var mı, bazıları süngerleri çok ince uzun süre oturunca vidalar batıyor falan demişler ne kadar doğru acaba
  9. ertugrullgnc

Merhabalar, okulların tekrardan online olmasıyla dersler + normal iş güç + oyun derken günün 7-8 saatini masa başında geçirdiğimi fark ettim bu yüzden evdeki her hangi bir sandalye yerine kendime koltuk almaya karar verdim. Hawk Future ve Hawk Fab V5 arasında kaldım. Hawk'ın whatsapp hattından...
  10. ertugrullgnc

xDrive - Hawk ? Hangisi almalıyım (Hawk Aldım)

Teşekkürler
  11. ertugrullgnc

xDrive - Hawk ? Hangisi almalıyım (Hawk Aldım)

V6 mı alsam yoksa Future mı kararsız kaldım, koltuklar arasında ne kadar fark var gerçekten 1500₺ farka değer mi? Almışken iyisini alayım uzun yıllar kullanırım diyorum ama arada fark yoksa boşuna 1500₺ de vermiş olmak istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
  12. ertugrullgnc

İ3 12100f için soğutucu gerekir mi ?

Olabilir hocam anakarta bağlı olması hakkında pek bilgim yok.
  13. ertugrullgnc

Ben öyle rahatsız edici bir fan sesi almadım, veya var ama ben rahatsız olmadım bilemiyorum.
  14. ertugrullgnc

Aynı işlemciye sahibim, stok soğutucusu gayet başarılı ekstra bir şey almaya kesinlikle gerek yok.( boşta 20-30 derece, yükte 45-55 derecelerde geziyor)
  15. ertugrullgnc

Öneri 10m Ethernet Kablo Önerisi

Bu kabloyu kullanıyorum aşırı iyi, telefon şarj kablosu kalınlığında (fiberoptik kablo gördüyseniz aynı kalınlıkta) bunun 10 metresini tercih edebilirsiniz. Ugreen Cat6A Slim 10 Gbps... https://www.amazon.com.tr/dp/B07Z8R22HQ?ref=ppx_pop_mob_ap_share
  16. ertugrullgnc

Steam 0 byte indirme hatası

Steamde indirme yaparken başlarda güzel güzek indirirken bir süre sonra sürekli 0 byte indirme gösteriyor ve doğal olarak indirme yapmıyor. Geri hızlanmaya başlıyor daha hızlanırken sıfıra düşüyor durdurup devam ettirince bir dakika falan normal iniyor sonra yine aynı sınıktı devam ediyor. Diğer...
  17. ertugrullgnc

Max 900TL Gamepad önerisi

cevabınız için sağolun arka tetikleri hassasiyetli değil mi Evet hem arka tetikler hem analog tuşları
  18. ertugrullgnc

sadece monster pusat kullandığım için karşılaştırma yapamayacağım fakat dış görünüş olarak monsterın kolu daha iyi duruyor, birde monsterın tuş dizilişi xbox dizilişi ve ps dizilişine göre çok daha rahat(alana kadar çok ön yargım vardı ps dizilişine alışık olduğum için fakat buna alışmam çok...
  19. ertugrullgnc

Monster Pusat Clutch alabilirsin hocam. Kolun titreşimi çok fazla, onun dışında bir sorun ile karşılaşmadım. Bağlantısı ve dış görünüşü gayet güzel bir cihaz.
  20. ertugrullgnc

Modding AC Valhalla TR yama var mı?

Makine çeviri diye bir uygulama var ben onunla yaptım, kurarken virüs programı açıksa yamayı trojen olarak görüyor, veya gerçekten trojen var emin olamadım artık canıma tak ettiği için kurdum :). Yama güzel istersen onu kurabilirsin.
Geri