Normalde Türk Telekom kullanıyordum, 100 Mbps. Bugün Turkcell ekipleri geldi ve 1000 Mbps'lik paketlerinden aldım, cayma bedelinin hepsini ödüyorlarmış, çok cazip geldi o yüzden. Bir de Wi-Fi 6 modem takacaklarmış, bizdeki Wi-Fi 5 olunca o da kulağa çok tatlı geldi ve ikna oldum. Lakin şöyle bir...
Ben biraz araştırdım ve öneriler üzerine Razer Cobra aldım. Gerçekten hafifliği olsun ele oturuşu olsun denediğim farelerde en güzeli buydu diyebilirim. Fiyatına göre çok iyi bir mouse. 90 milyon tıklama ömrü var. G203 kronik diyorlar ama hiç denemedim değiştirmeyi düşünüyorsanız bir bakın derim.
Parlaklığı falan azmış ama onlar cok problem değil. Önemli olan ölü piksel, ghost, ışık sızması tarzı şeyler olmaması. Rahatsız etmesin ve uzun süre götürsün yeter zaten ağırlıklı FPS oyunları oynuyorum.
Aslında ürünü aldım ama almadan önce araştırdım her yerde alınır yazıyordu lakin aldıktan sonra biraz daha baktım ve ışık sızması sorunları, malzeme kalitesinin kötülüğü vb. Sorunlardan bahsedilmiş. Sizce nasıldır? İade etmeli miyim?
Arkadaşlar bütçe max 6000TL'ye çıkabilir. Bir kaç model buldum.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-24-5-r25f-30-fhd-240-hz-0-5ms-monitor-67b8gacbtk-p-HBCV000063FP3X?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey...
Arkadaşlar modem ile bilgisayarımın arasında 15-20 metrelik bir mesafe var ve kablolu bir bağlantı gerçekleştiremiyorum. 1 adet Deco S7 almayı düşünüyorum. Routerla (TP-LINK Archer C80) Deco S7yi birbirine eşleyerek Deco S7yi bilgisayarın yanına koyacağım. Arkasındaki ethernet portlarıyla...
PowerLine teknolojisini biraz araştırdım ama size de sormak istedim. Halihazırda kullanmıyorum ancak bir tane sipariş verdim. TP-Link TL4010PKıt modeli. Evimde 100Mbps'lik bir internet var ve modem ile interneti bağlayacağım yer arası 10-12 metre arası. Ev apartman 4+1 (çok etkiler mi...
Router'ın Power ışığı dahil bütün ışıkları yanıp sönüyor. Firmware güncellemesi yaptıktan sonra oldu. OpenWrt kurmak istedim. Kendi modemim için olanı bulup arayüzden yükledikten sonra düzeltemedim bir daha. Kurmadan önce düzgün çalışıyordu zaten. Reset de attım ama işe yaramadı. Müşteri...
Ben Gamepower Medusa modelinden bu modele geçiyorum. Benimde bu kadar bir bütçem vardı. Normal fiyatları 2000-2200 arasında dolaşıyordu 1600e düşünce direkt aldım. Bence bu fiyata en iyi kulaklıklardan biri. Alınabilir.
1723324549
Alacak olan arkadaşlar için bildiğim kadarıyla DTS adında bir...
(0xc0000005) hatası veriyor. Oyunu açmaya başladığımda ilk bir Launcher geliyor daha sonrasında oynaya tıkladığımda siyah ekranda kalıp bu hatayı veriyor. Bu hatayı ilk vermeye başladığında oyuna girdikten sonra veriyordu. Şu an oyuna daha giremeden bu hatayı alıyorum.Hiçbir mod yüklü değil...