Arama sonuçları: *

1. Aydn1903

ATK A9 PLUS'u iade etmeli miyim.

atk a9 pro kullaniyorum aşırıda memnunum çok güzel hocam bilginiz olsun wratih güvenilirdir çoğu yere göre an azından ürün bende sorunsuz inşallah sanada öyle gelir pro altı modelide çok önermem şahsi görüşüm
  2. Aydn1903

Samsung S24 FE 27.750TL alınır mı?

aktif olarak s24 fe kullaniyorum çok memnunum ben güzel cihaz bende 26500 aldım sıfır 1 aylıktı
  3. Aydn1903

Çözüldü✓ E sporcular neden 1000 hz kullanıyor

şöyle anlatayım kanka işlemciye daha fazla yükleniyor yani buda fps düşüsüne sebep oluyor ama çok iyi bir sistemin varsa tepkime süresini kıslatığını söylüyorlar ama bence 1k hz stabil daha iyi ben 500hz de bile kullaniyorum arada daha iyi vurduğumu düşünüyorum şahsen alışkanlıkta önemli.
  4. Aydn1903

En son ne satın aldınız

SAMSUNG S24 FE vallaha :D
  5. Aydn1903

Öneri İPhone 13 ve iPhone 15 pro takası

2 el dediğin cihaz 1 aylık siz fiyat öldürmeye çalişiyorsunuz adina fatura olayinada çok takılma garanati belgesi ile problem çıkmıyor hocam adam burda takas yapiyor nakit satmiyor.
  6. Aydn1903

Öneri İPhone 13 ve iPhone 15 pro takası

cihaz zaten sıfır nerdeyse :D
  7. Aydn1903

Wireless e spor kulaklık

cloud 3 dışında yok gibi fps diyorsun al geç direk
  8. Aydn1903

Bu YD telefon alınır mı

olabilir youtube üzerinden ufak bir video izle karşılaştırma vs karar ver al
  9. Aydn1903

Ekran kartı fanı çok fazla açıyor.

POWERCOLOR 2X FAN olan mödeli şuan müsait değilim hocam furmark için
  10. Aydn1903

Bu YD telefon alınır mı

popüler kültür mü diyim ne diyim bilemiyorum hacım yani kendini uğraştirma boşuna bana kalırsa telefon iyi bence alabilirsin.
  11. Aydn1903

Ekran kartı fanı çok fazla açıyor.

bendede 7800xt var hocam böyle bişi yok kart hep aktif kapalı fanları oyunlarda max %40 %45 çalışıyor ağır oyunlarda oda
  12. Aydn1903

Bu YD telefon alınır mı

bence bunu alacağina s24 fe al sıfır kapalı tr daha iyi bana göre ben yeni aldim harika telefon şahsen
  13. Aydn1903

Delta Force Hala Oynanır mı ?

arenayi indirince yardımcı olabilirim istersen 1k saatim var
  14. Aydn1903

ben kapalı betasinda yayın açiyordum sonra açık beta fln derken oyun tam sürüme geçti çok sağlam keyifli EFT gibi ama daha iyi grafikli bence sarar oyna.
  15. Aydn1903

arkadaşım oyunyor hile çokmuş ona itafen BF6 YADA ARENA BREAK OUT OYNA derim daha sağlıklı olur yada steam PUBG seviyorsan
  16. Aydn1903

🔥İndirim 🔥Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Klavye 1800 TL🔥

akitf olarak kullaniyorum süper klavye 2 sene önce almıştım
  17. Aydn1903

İpad Air 6 Alınır mı ?

apple garantiliymiş tr değil apple yaziyor hocam faturası mevcutmuş
  18. Aydn1903

İpad Air 6 Alınır mı ?

100'müş hocam sağılığı kullanamadım bile diyor
  19. Aydn1903

İpad Air 6 Alınır mı ?

onlara bakmadım sorayım bi hemen
  20. Aydn1903

İpad Air 6 Alınır mı ?

hayır kalem kullanmiyacak şuanlık ilerde alır mı bilmiyorum kendisine hediye olarak alıcam ben
Geri