Arama sonuçları: *

1. Enz tarık şen

Öneri Valorant Point için Eneba güvenli mi

Herkese iyi akşamlar iyi forumlar oyunda beğendiğim bir seti almak için ucuz vp arayışındaydım ve Eneba ile karşılaştım baktığım çoğu siteden %10-%15 daha uygun fiyatları aranızda alışveriş yapan varsa beni aydınlatabilir mi güvenilir midir yoksa bedava peynir fare kapanında olur diyip uzak mı...
  2. Enz tarık şen

Logitech G733 önerir misiniz?

Asus tuf h3 almıştı bi arkadaşım onu da denemiştim ama G733 ayrı bi hafif ve rahat
  3. Enz tarık şen

Hisse almak mantıklı mı

seçimlere kadar kesin bir şey söyleyemez kimse ama ben genede param değer kaybetmesin diyosan en kötü ihtimalle ya altın ya da döviz alman olur şu an kesin olan bişey varsa o da seçimden sonra dövizin her şekilde fırlayacağı genede diğer kaynaklara göz gezdirmen yararına olur
  4. Enz tarık şen

2 seçenek var 1. seçenek: ben kabloyla vesaireyle uğraşamam diyosan kablosuz 2. seçenek: ben onu hergün şarj edemem şarjla mı uğraşcam diyosan kablolu ama benim şahsi görüşüm kablosuzdan yana eğer yoğun bi hayatın varsa akşam gelip 2-3 el atıp çıkıyosan şarj senin için çok da dert olmayacaktır
  5. Enz tarık şen

benim bi arkadaşımda vardı benimde deneme fırsatım oldu ilk başta kulaklık gerçekten hafif ve güzel duruyo ses kalitesi de kablosuz bir kulaklık için güzel sayılabilir mikrofon performansı aman aman değil ama telefona bağlayabilir misin bilmiyorum yanında bi usb dungle ile geliyo ama onu typceye...
  6. Enz tarık şen

Yardım sizce bu saat sahte midir

güncelleme adamla tekrar konuştum faturası olduğunu söyledi bakalım nasıl olacak
  7. Enz tarık şen

1710530179 yarın bunu bastırıp gidicem heralde
  8. Enz tarık şen

Valorant ışık muhafızı vandal skini Alınır mı??

güzel vandal ilk çıktığı gün almıştım alışana kadar biraz taş taşıyomuş hissiyatı veriyo ama alıştıktan sonra açık ara en güzel vandallardan
  9. Enz tarık şen

10k Bütçe 2k Monitör Önerisi

samsung kendisi gerçekten güzel bir panel üreticisi ama oyuncu monitörleri nasıldır tam bilmiyorum ama hem marka hemde özelliklerden dolayı ben olsam asus tercih ederdim tek sıkıntısı asusun adam akıllı ayar ayağı olmaması samsung için bi avantaj
  10. Enz tarık şen

hocam ben bi hazırlayıp buraya dosya olarak atıyım hem daha sonradan gelen arkadaşlara da bi referans olur
  11. Enz tarık şen

bunu ben bi word dosyası olarak basıtırıyım mı düzenleyip
  12. Enz tarık şen

bide napayım adamın kimliği mi istiyim napayım
  13. Enz tarık şen

kutusu yok hocam kendi sitesinden saatin altındaki serial number okey ise alır geçerim gibi geliyo
  14. Enz tarık şen

gidicem bakıcam bakalım iphone falan kullanıyosa direk kaçarım samsung kullanıyosa bi oturur düşünürüm gibi ne olsa samsung watch ile ne iyi samsung telefonlar eşleşiyo
  15. Enz tarık şen

bende öyle düşündüm zaten çünkü normal watch 6 classic alcaktım sonra bi anda karşıma bu ilan düştü ya hızlıdan okutmaya bakıyo ya da zamanında samsungun telefon kampanyasıyla falan ucuza getirmiş falan olması lazım anca öyle açıklanır bu fiyat 1710526651 tam anlamadım hocam nasıl yapıcam onu...
  16. Enz tarık şen

2 arkadaşla gidicem zaten merkezi bir yerde ofisleri varmış yakınına gelince arıcam gelirsin dedim adama inş bi sıkıntı çıkmaz çünkü çok kolay oldu daha zorlasam 4.5k ya da indirirdim gibime geliyo saat çok güzel olduğu için iyi ihtimaller düşünmek istiyorum
  17. Enz tarık şen

Bu sistem nasıl bu kadar para verilir mi?

kendim bizzat gidip akakçeden topladığım zaman 50K'ya yakın bir fiyat çıkıyor işlemci-6900 TL anakart-3300 TL ekran kartı-27800 TL M.2 ssd-2200 TL ramler-4500 TL kasa-4200 TL işlemci soğutucu-1800 TL bunlar yuvarlanmış fiyatlar ama genede F/P denebilir 7000 tl gibi bir avantaj var
  18. Enz tarık şen

merhaba bulunduğum ilde bir samsung watch almak istiyordum 0lara baktıktan sonra 2. ele yöneldim ve bu ilanı buldum adamla konuştum ama bilemiyorum 0ı 9000 ken adam 5000 yazmış 4700 e anlaştım çok kolay ikna oldu yarın buluşcam alınır mı kutusu falan yokmuş ama imeiden sorgulayabilirsin dedi...
Geri